http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Web bot ennustaa Fukushimaan seuraavaa katastrofia 10. heinäkuuta 2012Web bot softan kehittäjä Cliff High oli vieraana Red Ice Creations radiossa ja hän kertoi, että web bot ennustaa seuraavaa maanjäristystä ja ydinkatastrofia 10. Heinäkuuta 2012.

Web bot on tietokonesofta jonka uskotaan pystyvän ennustamaan tulevaisuudentapahtumia bottien avulla. Ohjelmasovellus kehitettiin 90-luvun lopussa ja se rakennetiin alunperin osakemarkkinoiden ennustamiseen.Kuvassa näkyy miten ohjelman sovellus toimii.


Fukushiman 3-reaktorin posautus vs. 1940 vuoden ydinpommin laukaisu

Kuva kertoo tästäkin enemmän kuin 1000 sanaa, että mitähän sillä Fukushimassa oikein tapahtui 11. maaliskuuta 2011

Illuminatin liikkeet tunnistaa lähes aina tuosta 11 numerosta, jolla on okkultistinen merkitys heille.

- Lavastetut terrori-iskut Yhdysvalloissa 11.9.2001
- Madridin juniin tehdyt pommi-iskut 11. Maaliskuuta 2004
- Fukushiman ydinonnettomuus 11. maaliskuuta 2011Japanin ydinkatastrofi oli aiheutettu skalaariase HAARP:lla ja tätä hallinnoi Yhdysvaltojen armeija sekä NATO.

Haitin maanjäristys aiheutettiin samalla vehkeellä vuonna 2010 ja sillä lahdattiin yli 220 000 siviiliä. Venezuelan presidentti Hugo Chavez uskalsi vielä kyseenalaistaa asian mediassa samana vuonna.

Yhdysvaltain armeijan hallinnoima HAARP-ohjelma sekä Norjan Trömsassa sijaitseva Eiscat, kuuluu edelleen salahankkeisiin, joka on naamioitu julkisuudessa tutkimaan ja kontrolloimaan vain ionosfäärissä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja. Salaisuus piileekin siinä, että mitä näillä sähkömagneettisilla prosesseilla voidaan ohjailla ja kontrolloida. Kun niillä voidaan aiheuttaa myös tuhoisia maanjäristyksiä sekä tsunameita. Ilmastontutkimisessa on näemmä suuri biologiseen sodankäynnin optio, jota armeija käyttää haikailematta hyväksi.Mitähän Nikola Tesla sanoisi näistä USA:n armeijan skalaariasehankkeista jos vielä eläisi, koska HAARP perustuu suurimmaksi osaksi Teslan keksimiin patentteihin, jotka otettiin silloisen pankkiiriliike JP. Morganin toimesta haltuun ja sitä kautta nämä kaikki myös vapaaenergiaan pohjautuvat patentit jäivät USA:n armeijan mustan budjetin osaston haltuun.

Albert Einsteinkin sanoi jo aikanaan, että "ydinvoima tulee lopulta tappamaan käyttäjänsä".

Lähde: Verkkomedia
Red Ice Creations