http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

G5 terroristivaltiot kokoontuvat ChicagossaG5
terroristivaltiot (USA, Italia, Ranska, Englanti) kokoontuvat Chicagossa ja tulevat kohtaamaan vastapuolet, joihin kuuluu yli 140 valtiota mukaan lukien Venäjä, Intia, Brasilia, Kiina ja Etelä-Afrikka.

G5 terroristivaltioilla ei ole takanaan kuin vain maailman rikollisen valtaeliitin luoma EU ja NATO:n mahdolliset pakkoliitokset.

Mutta myös Arabimaiden öljysheikit ovat terroristivaltioiden puolella ja yrittävät mm. vaikuttaa Syyrian tilanteeseen, jotta saisivat epämieluisan johtajan sieltä pois vallasta.

Tämän n. 140 valtion oppositioon kuuluu myös aasian rikkaimpiin kuuluvia sukuja joiden viesti näille läntisen maailman orjuuttaneille satanisteille on selvä:

"We want an end to war, an end to poverty and an end to environmental destruction… release… all the energy and other technology…"

Eli, me haluamme lopettaa sotimisen sekä köyhyyden ja ympäristön tuhoamisen. Joten vapauttakaa uudet energiamuodot ja teknologiat ihmiskunnan käyttöön.


David Rockefeller

Mutta mikäs taho pitääkään näitä uusia energiamuotoja sekä patentteja hallussaan ja ei suostu julkistamaan niitä valtaväestön käyttöön, koska se uhkaisi tämän saman satanistioligarkki-eliitin luomaa öljyteollisuuden imperiumia.

Rockefeller Foundation, jolla on myös USA:n armeijan sotateollisuuden pääsijoittaja (vaikka pääasiallisesti koko sotateollisuuden tuhokompleksi saa rahansa veronmaksajilta jotka sitten pumpataan veroparatiisisaarilta toimiville ykstyisille pankeille).

Lähde: