http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Pentagon tilaa vuosittain 120 miljoonalla dollarilla propagandaaLeonie Industries
niminen alihankkijafirma tuottaa propagandaa Pentagonille ja siitä maksetaan vuosittain n. 120 miljoonaa dollaria.

Nyt tämän propagandakonttorin toimitusjohtaja Camille Chidiac on tunnustanut olleensa kahden USA Today:n toimittajaan kohdistuneen mustamaalaus-kampanjan takana. Camille Chidiac omistaa Leonie Industries´ista 49% ja hänen sisarensa Rema DuPont 51 prosenttia.

Chidiac oli avannut joukon nettisivuja sekä keskustelufoorumeja, joilla keskityttiin mustamaalaamaan kahta Leonie Industries´in Pentagonille tuottamasta propagandasta sekä Chidiacin verojen välttelystä aiemmin raportoinutta USA Todayn toimittajaa Ray Lockeria sekä Tom Vanden Brookia.

Kyseiset toimittajat olivat monitoroineet myös Pentagonin "informaatio-ohjelmia", pääasiassa Irakin ja Afganistanin sotaa koskevia. Liittovaltion rahojen käyttäminen Yhdysvaltain kansalaisille tarkoitetun propagandan tuottamiseen ja jakeluun on Yhdysvalloissa laitonta.

Chidiac oli muun muassa avannut toimittaja Tom Vanden Brookin nimellä nettisivuston sekä facebook- ja twitter-tilit postitellen hänen nimissään väärennettyä materiaalia. Chidiac sanoo, ettei hänen tarkoituksenaan ollut aiheuttaa harmia Pentagonille tai Yhdysvaltain armeijalle.

Propaganda ja siihen liittyvät mustamaalauskampanjat esiintyvät myös Suomessa joista erityisesti maamme johtava vaiheoehtomedia verkkomedia on saanut osansa.

Valtamedia aivopesee edelleen suuren lauman enemmistön näillä tutuilla leimaus-sanoilla, kuten:


  • - huuhaa
  • - salaliittoteoria
  • - hourailee
  • - salaliittohörhö
  • - ufo-uskovaiset
  • - foliohattu
  • - paranoidinen
  • - hörhö
  • - vainoharhainen

Kaikki nuo edellämainitut termit toimivat alitajuisesti olkinukke tekniikalla aivopesun tavoin ja ohjelmoi vanginvartijatietoisuudessa elävän kohderyhmän pistämään, kuin hitsaajan lasit naamalle ja näkyykö niiden hitsauslasien läpi mitään?

Ei näy ja nämä leimaavat sanat toimivat hitsauslasien tavoin tietoisuusasteesa ja koska korkeampi tietoisuus on mahdollinen vasta sen jälkeen, kun yksilö on tiedostanut olevansa yksilö kaikkine suurine mahdollisuuksineen. Tämän jälkeen nuo edellämainitut salaliittokortit tai huuhaalasit eivät enää toimi, koska vanginvartijatietoisuudesta herännyt ihminen ei tuollaisia asenneongelma-sanoja tarvitse.

Nuo sanat on tarkoitettu meidän kollektiivisesta tietoisuudesta heränneiden leimaamiseen ja mustamaalaamiseen. Sitä kieltä saattaa käyttää jopa lähipiiri, jos ei ole samalla aaltopituudella.

Valtamediassa nuo sanat ovat edelleen käytössä ja esim. HS maksaa aika-ajoin kuuluisia runoilijoita kuten Arno Kotron (kuvassa) trollaamaan tästä aiheesta propagandaa. Kotro kirjoitti äskettäisessä kolumnissaan, että "koululaitos ei hänen mielestään kasvata huuhaa-kriittisyyteen."

Arno Kotron mielestä peruskouluissa tulisi sitten olla erilliset oppiaineet, jotka varoittaisivat henkisestä kasvusta ja siihen liittyvästä vanginvartijatietoisuuden kasvuprosessista. Jotka olisi naamioitu "huuhaaksi" ja oppiaineen nimi olisi huuhaa-kriittisyys oppi. Ei sentään huuhaa-kristillisyys.

Se, että lähes puolitoista miljoonaa aikuista suomalaista pitää telepatiaa todellisena ilmiönä on mahtava juttu ja kertoo siitä, että ei me mitään pölkkypäitä ollakaan tämän muun juntikansan seassa. Helsingin-sanomat kuitenkin tuomitsee kaiken rajatietoon ja henkiseen kasvuun liittyvän tiedon ja leimaa ne edellen huuhaaksi, koska ylempi valtaeliitti pelkää valta-asemansa puolesta. Sen vuoksi HS tulee jatkossakin ottamaan aina yhteyttä runoilija Kotroon tai johonkin muuhun maksettuun/lahjottuun toimittajaan, joka on valmis ryöpyttämään sekä haukkumaan meitä henkisesti heränneitä ihmisiä.

Lähde: Verkkomedia

HS