http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 02, 2012

Alan Watt: Vihan tarkoitus - Täydellinen hävitysAlan Wattsin
mukaan koko historian ajan ihmiset ovat manipuloineet toisiaan ja tätä näkyi mm. Nurnbergin Oikeudenkäynneissä, liittyen Adolf Hitleriin, jota aina käytetään, vaikka ne ovat kaikki ihan sama juttu, oli se sitten Stalin tai kuka tahansa. Tällaisten ihmisten seuraajat korkeimmilla tasoilla ovat periaatteessa sellaisia, jotka ovat alunperin vallattomia, mutta he sitäkin radikaalimpia, he haluavat valtaa, janoavat sitä, ja ovat psykopaattista persoonallisuus-tyyppiä.

He halveksivat alapuolellaan olevia ja palvovat niitä joilla on heitä enemmän valtaa; tämä on sadomasokistis-tyyppinen suhde ja sitä löytyy kautta koko yhteiskunnan. Itse asiassa isoissa sanomalehdissä on ollut artikkeleita pomoista jotka saavat parhaat toimitusjohtajien paikat ja heidät on diagnosoitu psykopaateiksi; he pystyvät siihen koska ovat yleisesti ottaen mukavia, mutta ajoittain osoittavat uskomattoman psykoottisen temperamentin purkauksia. Ihmiset antavat nämä purkaukset anteeksi, nämä hirvittävät purkaukset, mutta heillä on kyky manipuloida muita ihmisiä tekemään mitä haluavat. Muut ihmiset vapaaehtoisesti tekevät heille kaiken työn ja tätä tekniikkaa myös CIA käyttää, kun asettavat johtajia ihmisryhmille, etsivät tietyntyyppisen persoonallisuuden seuraajille, ja näistä tulee syntipukkeja, he tekevät likaisen työn; he ovat ne jotka lopulta jäävät kiinni ja heidän takanaan on aina joku henkilö joka on manipuloinut heitä, joka yrittää pitää itsensä asiasta erossa. Tämä on normaali käytäntö ja tätä käytetään info-sodissa, mukaan lukien monet näistä internet-foorumeista, joten ihmisiä pitäisi varoittaa näistä. Syntipukit jätetään aina oman onnensa varaan.Kun lukee psykopatiasta, tai kuten sanoin, tätä pitäisi opettaa kouluissa, jotta jokainen ymmärtäisi mikä psykopaatti on ja tunnistaa merkit ja oireet. Psykopaatit, itse asiassa, historia on täynnä näitä suuria psykopaatteja, jotka pääsevät huipulla tavalla tai toisella, ja ottavat vallan itselleen, tai vainusivat suositun trendin ja saavat näin kansan äänen itselleen ja pääsevät huipulle; he ovat tällä tavalla hyvin sopeutuvaisia. Kaikki nämä Aleksanteri Suuret ja niin edelleen, läpi historiankirjojen, siellä on aina joku 'suuri', tai William Valloittaja, tai kuka tahansa se sattuukin olemaan, ja kun tutkii heidän taustaansa, he ovat normaaleja psykopaatteja. He voivat osoittaa liioiteltua kiintymystä niille jotka ovat heidän lähellään, mutta eivät tunne oikeastaan mitään, tuo on psykopaatin kyky, näytellä tuollaista. Se tekee heistä hyviä myyntimiehiä; he ovat hyvin manipuloivia; se on lahja, jota he eivät itse osaisi selittää, epäilemättä. Mutta he käyttävät kaikkea muita, valloittaakseen muita ihmisiä omalle puolelleen.Hallitukset, kun katsoo hallituksia, pitää muistaa, että 'hallitus' on idea, abstrakti idea ja me, oikeastaan, alistumme sille, hyväksymällä sen johdon. Sen pitäisi olla olemassa, ainakin paperilla, ja teoriassa, auttaakseen pitämään järjestystä yllä yhteiskunnassa, alusta alkaen, ja toiseksi suojellakseen sitä.

Mutta kuten tiedämme, asia ei ole lainkaan näin, se on käytännössä suurin rikollisjengi kaupungissa, ja se on rakennettu samaan malliin kuin armeijan komentaja, kuten Aleksanteri Suuri ja kaikki hänen ykkösmiehensä. Psykopaatit pääsevät aina tämän johtajan lähelle, joten hallitukset ovat todellakin kaupungin suurin jengi.

On mielenkiintoista, että kun katsoo YK:n hallituksen linjaa, ja muiden maiden, niin siellä sanotaan, että lain mukaan, heidän päämääränsä on olla ainoa valta jolla on lupa käyttää voimakeinoja, joka tarkoittaa että kellään heidän alaisellaan, yhteiskunnassa, ei lopulta ole lupa käyttää voimakeinoja, edes itseään puolustaakseen. Nyt näet mistä kaikki nämä lait tulevat, jotka ovat näiden perussäännöissä.Mutta palatakseni siihen mitä psykopaatit tekevät, he saavat kaikki johtopaikat armeijassa, hallituksessa, kaupan alalla, yleisesti ottaen käyttäen ihmisiä hyväkseen, saaden heidät tekemään mitä haluavat, ihmisten jotka useinkin palvovat heitä. Nämä taas ovat vainoharhaisia, mutta haluavat myös valtaa, he antavat aina myöden niille jotka ovat mieleltään vahvempia ja näin heitä johdetaan helposti. Nämä ovat niitä syntipukkeja. Ja he ovat niitä jotka joutuvat Nurnbergin Oikeudenkäyntiin. Armeija on käyttänyt näitä ihmisiä alusta lähtien.Olen puhunut ennenkin Irlannista, ja siellä olevista joukkohaudoista jotka selitetään nälänhädällä, suurella nälänhädällä joka oli siellä, peruna-nälänhätä; mutta siitä ei ollut lainkaan kyse. Irlannissa oli paljon syötävää, mutta ongelma oli että muutamat ihmiset omistavat kaiken ruoan ja ne jotka omistavat sen, tulivat yleensä Britanniasta, hallitsemaan Irlannin eri osia.

Tuon nälänhädän aikana kun tuhansia oli kaduilla etsien mitä tahansa syötävää tai kun heitä paimennettiin Yhdysvaltoihin sotimaan jne, jonne he menivätkin, he kirjautuivat heti laivoista noustuaan New Yorkissa. Oli Brittiläisiä rakuunoita ja vartijoita ja monia eri lähtösatamia, laivoille, joilla varmistettiin että ruoka ja naudan- ja sianliha ja kaikki muu lähetettiin Britanniaan ja eri puolille Brittiläistä Imperiumia, tai paikkoihin joissa Britannia oli sodassa, näitä sotia muonittamaan.

Tuo oli suurimman nälänhädän syy, ruoasta määräsi, kirjaimellisesti, armeija. Mutta tätä ei haluta sanoa historiankirjoissa, koska hallitukset haluavat että heistä annettava kuva on putipuhdas, tai ainakin paras mahdollinen. Kansanmurhat ovat olleet osa tätä systeemiä jo kamalan kauan, hirvittävän kauan. Kansanmurhassa ei ole kyse vain ihmisten tappamisesta. Se alkaa alueiden väestön harvennukselle, tätä tehtiin ennen aikaan Lähi-Idässä ja Persiassa kun alueita valloitettiin, ihmiset siirrettiin pois noilta alueilta, siis ne jotka selvisivät hengissä, jonnekin muualle jotta kulttuuri olisi saatu kokonaan tuhottua.Britannia on kaiken tämän mestari, koska Brittiläinen systeemi käytti samoja tekniikoita Skotlannissa, kun he yrittävät vähentää ylämaiden väestöä, sitä kutsuttiin 'Ylämaiden Ongelmaksi'. Historiankirjoissaan, ne kutsuvat niitä aina, jos lukee Britannian vanhoja historian kirjoja, 'ongelmiksi'. Oli 'Turkkilainen ongelma', kun puhuttiin Ottomanin Imperiumista joka omisti suuren osa Lähi-Itää, Ensimmäisestä Maailmansodasta lähtien. Oli monia joita kutsuttiin Ongelmiksi, nämä huipulla olevat ihmiset ovat hyvin hyvin kohteliaita, katsokaas, sen sijaan että puhuisivat kauheista yksityiskohdista.

Mutta Skotlannissa oli 'Skotlantilainen Ongelma', ja Irlannissa, 'Irlantilainen Ongelma'. Kun he putsasivat ylängöt, käyttäen yhtä kapinaa jossa oli muutama klaani, tekosyynä koko Ylämaan putsaamiseen melkein, ja laivasivat ihmiset ulkomaille; ja vuorostaan näin toisivat asukkaita Englannin siirtomaihin. Ihmisiä kiellettiin puhumasta omaa kieltään, se oli ensimmäinen askel. Heitä kiellettiin käyttämästä kansallisasujaan, tai heimoasujaan. Jos heidän kuultiin puhuvan Gaelin kieltä tai käyttämässä asujaan, tartania, heidät hirtettiin ilman oikeudenkäyntiä; ja tuota jatkui koko sukupolven ajan jotta kulttuuri saatiin kitketyksi heistä pois. Sitten, opettajia lähetettiin Englannista ja Skotlannin Alamaille, opettamaan ihmisiä puhumaan Englantia, joten tuo oli osa kansanmurhaa. Ja monet, hyvin monet, uskokaa minua, heistä hukutettiin kun he olivat matkalla laivoissaan Atlannin yli, koska Englanti käytti paljon vanhoja romulaivoja jotka eivät olleet merikelpoisia, ja Skotlannin eri museoissa on asiakirjoja siitä kuinka jopa kokonaiset kansat hukkuivat mereen juuri rannikon ulkopuolella, jossa heidän sukulaisensa olivat katsomassa.Se ei myöskään loppunut tähän, koska kun Britannia meni Amerikkaan, Intiaanit olivat siellä ja olen puhun John Stuart Millistä, ja hänen samannimisestä pojastaan, molemmat Britannian Hallituksen ekonomisteja, joka kirjoitti samanlaista kamaa kuin HG Wells paljon myöhemmin, mutta Mill'it olivat ensimmäiset jotka kategorioivat kansoja jotka eivät tulisi sopeutumaan uuteen yhteiskuntaan, uuteen ekonomiseen järjestelmään. Jo 1700-luvulla huomattiin, että Amerikan Intiaanit eivät pystyisi sopeutumaan ekonomiseen järjestelmään, ja 1800-luvulla, tämä otettiin huomioon Darwinistisessa filosofiassa, että ylivertaiset kulttuurit lopulta tuhoisivat huonommat. Ja ehkä heidän pitäisi myös tarkoituksellisesti tuhota huonommat kulttuurit, tai ne vahingoittaisivat näitä parempia.

Tämä on totta tänäkin päivänä, ja voimme nähdä kuinka tätä toteutetaan koko maailmassa, itse asiassa, koska monet noista muslimi-valtioista eivät ole adaptoituneet siihen mitä kutsutaan kehitykseksi, kehityksen järjestelmään. He yhä elävät heimo-kulttuurissa, vanhojen ajatusten mukaan, jotka ovat heille toimineet melko hyvin, tähän asti, heillä ei ole ollut lainaamista velkaa vastaan, paitsi aivan viime aikoina, he eivät liittyneet Maailman Pankkiin jne, ja näemme kun heidät murskataan maahan, koska kaikkien pitää olla standardisoituja tänä päivänä.Palatakseni Kanadaan: Kanada kautta maailman levitti propagandaa siitä kuinka putipuhdas valtio on. Olen jo puhunut siitä kuinka Kanada johti bakteeri- ja virus-sodakäyntiä, Toisesta Maailmansodasta lähtien, ja antanut kirjojen nimiä.

- Alan Watt

Suom. Jouni Alhanen

Lähde: Alan Watt "Cutting through The Matrix"