http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Veronmaksajien rahoja pumpataan EU:n velkarahastoihinSuomalaisten veronmaksajien rahoja pumpataan parhaimmillaan EU:n velkarahastoihin ja laskun maksaa säästäjät/veronmaksajat. EU:n talouskriisiin ollaan jo pistetty haisemaan 2500 n. miljardia euroa ja mikään ei ole muuttunut, koska nuokin rahat menivät yksityisomisteisten pankkiirien taskuun.

Velkakriisin kustannukset ovat niin suuret, että laskun joutuu lopulta maksamaan viattomat sivulliset ja EU:n jäsenvaltioille suuria riskiluottoja myöntäneet yksityiset pankit pääsevät täysin pälkähästä tehden useiden tuhansien miljardien voitot.

Kriisilaskua maksavat säästäjät. He maksavat laskua inflaation ja keinotekoisen matalien korkojen erotuksena eli menetettyinä korkotuloina. He maksavat laskua kaiken aikaa.Saksan liittokansleri Angela Merkel paljasti jo tammikuussa 2012, että Saksa aikoo liittyä euroopan unionin liittovaltioon ja tuon systeemin sisällä olisi kaikilla mailla yhteiset joukkovelkakirjat (eurobondit).Tässä on siis hyvin jo nähtävissä, että tämä liittovaltioon meneminen on jo kauan aikaa sitten suunniteltu etukäteen lähes kaikkien EU:n jäsenmaiden toimesta ja Suomi on yksi näistä maista, koska valtionvarainministeri Jyrki Katainen lipsautti 2010 joulukuussa eduskunnassa että: "jos suomeen saataisiin nyt uusi maailmanjärjestys, jossa valtionlainoihin sijoittajat häviäisivät rahaa, joka on järkevät tavoite ja siihen mennään 2013".

Tämä Suomen osalta pakkototeutettava liittovaltioon meneminen toteutetaan klassisella väestönhallintakaavalla:

1. Luodaan ongelma (EU:n velkakriisi)

2. Syntyy reaktio (EU-maiden talous menee konkurssiin velkakriisin laskuja maksellessa)

3. Luodaan ratkaisu (Velkakriisiin joutuneet EU-maat pakkoliitetään samaan liittovaltioon ja velkakriisin loppulaskut pistetään yhteisiin joukkovelkakirjoihin)

Lähde:
Uusisuomi.fi
Taloussanomat/Jan Hurri