http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Yhdysvaltojen armeija kaavailee mikrosirustavansa armeijansaYhdysvaltojen armeija kaavailee, että se implantoisi sotilaitaan nano-mikrosiruilla. Hankkeen takana on Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

DARPA:n mukaan näillä ihonsisäisillä mikrosiruilla on tarkoitus seurata mm. sotilaiden terveydentilaa ja fyysistä kuntoa. Perusteeksi sanotaan vielä sairausten ja tautien ehkäisy, joka aiheuttaa sotilaiden keskuudessa eniten evakuointitarpeita.Mikrosirutettuja sotilaita sanotaan USA:n armeijan sisällä supersotilaiksi (supersoldiers) ja heidän suorituskykynsä perustuu nano-implantteihin annettuihin sähköimpulsseihin, jotka saavat sotilaat tai ohjelmoidut henkilöt toimimaan lähes robottimaisesti ja Norjan Utöyan verilöylyn takana ollut Anders Breivik on yksi esimerkki tällä tavalla implantoidusta/ ohjelmoidusta kohdehenkilöstä, jonka ohjelmoinnin takana oli tiettävästi CIA/Mossad.USA:n armeija on jatkuvasti sekaantunut myös ihmisten implantointiin, jossa se abduktoi ja implantoi useita henkilöitä eri puolin maailmaa omiin tarpeisiinsa. Näitä toimeenpiteitä kutsutaan sotilasabduktioksi (military abdutctions/Milab).Yhdysvaltojen armeijalla oli aikanaan muutamien mm. harmaiden rotuihin kuuluvien humanoidien kanssa yhteistyösopimus, että saivat näiltä humanoideilta heidän nanoteknologiaa käyttöönsä ja vastaavasti humanoidit saivat sitten siepata ihmisiä täällä omiin tarpeisiinsa ja kojeisiin. Tuota touhua kesti usean vuosikymmenen ajan kunnes valon galaktisen liiton taho tuli väliin. Mutta nanoteknologia jäi USA:n armeijan haltuun ja on siellä edelleen.

Siellä on antigravitaatioon tarvittavat vehkeet ja teleportaatio/aikamatkailuun tarvittavat laitteet. Mutta kaikki on piilotettu Yhdysvaltojen armeijan salaisten projektien alle ja julkisuuteen kerrotaan jatkuvasti tekaistua ja väärää tietoa mm. siitä milloinka NASA menee marsiin, vaikka siellä on jo käyty useita kertoja ja sinne ei millään raketilla tarvitse lentää koska teleportaatio hoitaa homman.

Suurin ongelma tässä onkin, että niin kauan kuin tämän satanistisen illuminati-eliitin salaisen maailmanhallituksen porukka on vallassa, niin tasan yhtä kauan heidän käskyvallassaan oleva USA:n/Israelin/NATO armeija jatkaa muiden valtioiden moukaroimista köyhytetyllä uraanilla ja ryöstää luonnonvarat milloin mistäkin ja jos ei saa neuvoteltua itselleen muiden valtioiden öljyvaroja, niin sitten yrittää valtionjohtajan salamurhaa tai uhkaa sotilaallisella interventiolla, jos valtionjohtajalla on liian tehokas henkivartijointi.

Näiden toimenpiteiden kohteena ovat olleet jo useita kertoja

- Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad
- Venezuelan presidentti Hugo Chávez
- Kuuban entinen presidentti Fidel Castro
- Venäjän presidentti Vladimir Putin

Tälle sotasirkukselle on saatava loppu ja näyttää siltä, että kolmas maailmansota tässä on edessä väistämättä ja toisella puolella Kiina sekä Venäjä ja muut liittolaisensa. Suomikin on tässä sellaisessa paikassa strategisesti, että kävi tulevaisuudessa sitten mitä tahansa niin sienipilvet voivat vielä sataa niskaan.


Lähde: Verkkomedia
Infowars.com