http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Astronomi: Avaruusoliot eivät orjuuttaisi Maan asukkaitaSpace-sivuston mukaan astronomi Jill Tarter on sanonut, että hänen mielestään avaruusoliot eivät haluaisi orjuuttaa maan asukkaita. Maan ulkopuolisen elämän etsimiseen keskittyvää Center for SETI -järjestöä ohjaava Tarter ei myöskään usko, että ulkopuoliset elämänmuodot haluaisivat vahingoittaa Maan asukkaita.Maalmankuulu kosmologi ja teoreettinen fyysikko Stephen Hawking sanoo taas, että maan ulkopuoliset elämänmuodot ovat todennäköisesti saalistavia ja Maan voimavaroja hyväksikäyttäviä.

Nyt kysymys kuuluukin, että jos humanoidirotuja on useita, niin voidaanko kaikki sitten käsittää yleistyksenä vain yksiksi avaruusolennoiksi, jotka ovat kaikki samaa massaa?Tähän ei ole edes SETI suostunut antamaan vastausta, koska SETI-ohjelman takana on Yhdysvaltain hallinnon intressejä ja he tekevät Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n kanssa tiiviisti yhteistyötä.

USA:n armeijalla on ollut kontakteja avaruusolioihin jo vuodesta 1947 lähtien, kun New-Meksikoon tipahti alus ja jatkossa ufo-asioiden salaamiseksi perustettiin erikseen vielä keskustiedustelupalvelu CIA.

SETI ja NASA ovat vain Yhdysvaltain hallinnon rahoittamia laitoksia, jotka ovat tutkivinaan onko maapallon ulkopuolella elämää. Vaikka Yhdysvalloilla on armeijan toimesta ollut kontakteja lukuisien humanoidirotujen kanssa ja ovat sieltä kautta saaneet nanoteknologiaa käyttöönsä.

Illuminatin valtaeliitillä on aivan omat intressit ufojen suhteen ja he ovat pyrkineet tekemään kaikkensa, että hollywoodin antaman kuvan mukaan avaruusolennot nähtäisiin läpeensä pahoina ja näitä "alienit hyökkää" teemojen elokuvia tuotetaan vuodesta toiseen.

Niillä elokuvilla pohjustetaan ihmiskunta kohtaamaan mahdollinen lavastettu avaruusolioiden hyökkäys, josta on olemassa erillinen salahanke.

Avaruusrotuja on hyvin monia ja esim. Plejadien, Adromedan ja Siriuksen porukka ei ole ihmiskuntaa kohtaan vihamielinen ja pyrkivät auttamaan meitä mahdollisimman hienovaraisimmalla tavalla.Valon galaktiseen liittoon kuuluvat rodut nähdään kuitenkin USA:n armeijan takana olevan valtaeliitin toimesta heille suurena uhkana ja tästä syystä Jenkit perustivat oman tähtiensotapuolustusjärjestelmän vuonna 1982, joka tunnettiin nimellä SDI.

Yhdysvaltojen armeijan kalusto ei kuitenkaan pärjää vastapuolen humanoideja vastaan, koska ovat jopa väitetysti käyneet salaista sotaa Antarktikalla erästä humanoidirotua vastaan.


Jos siis astronomi Jill Tarter sanoo, että hän ei usko avaruusolioiden orjuuttavan meitä, niin hän on siinä kyllä väärässä. Sillä meidät on jo orjuutettu.

Meidät on orjuutettu salaisen valtaeliitin toimesta, jonka lonkerot ulottuvat niin pitkälle tässä maailmassa yli 147 monikansallisen yhtiön toimesta, että heillä on käsissään jo yli 95 % tämän koko planeetan varallisuudesta.

He omistavat öljy-yhtiöt
He omistavat pankkijärjestelmän
He orjuuttavat valtioita pistämällä ne velkoihin
He rahoittavat sotien molempia osapuolia hallitakseen meitä
He ajavat eteenpäin USA:n armeijan maailmanpoliisi agendaa
He ajavat eteenpäin nollakasvua, joka luo entistäkin enemmän työttömyyttä ja köyhyyttä
He pumppaavat luonnonvarat köyhistä maista ja aiheuttavat nälänhätää

Kysymys ei siis ole kovinkaan humaanista salajärjestöstä ja tämä globaali eliitti koostuukin täysin psykopaateista, joilla ei ole minkäänlaisia tunteita meitä kohtaan.

Heillä on geneettinen perimä, joka on peräisin eräältä ei ihmisystävälliseltä rodulta joka tunki tänne planeetalle aikanaan, koska olivat ensin sotineet oman planeettansa elinkelvottomaksi.Jos vähänkään miettii, että mistäköhän nuo Hollywoodin scifisarjat kutten V ovat saaneet ideansa tuollaisesta liskorodusta, jotka ovat muuten ihmisiä. Mutta geneettisesti joitain aivan muita.

Nyt näiden avaruusliskojen ihmisperilliset globaalin eliitin piirissä ovat tekemässä samaa temppua uudelleen, koska USA:n armeija on täysin heidän käskyvallassaan ja armeijan palveluksessa on myös näitä psykopaatteja vallan huipulla. Näin sitten etenee uusi maailmanjärjestys ja III-maailmansotahanke. Kun ydinsodan vaara kolkuttelee ovella ja ydinvoimalat hajoitetaan käsiin, niin maaplaneetan elinolosuhteiden tulevaisuus on erittäin suuressa vaarassa.

Meitä ei kuitenkaan mikään valon galaktinen liitto tule täältä pelastamaan jos puhutaan globaalista ihmiskunnan henkisestä kehityksestä. Sen on tapahduttava yksilötietoisuuden heräämisen kautta ja tätä tapahtuu nyt enemmän kuin koskaan. Satanistieliittiä sitten pelottaa, kun heiltä on lähdösä valta alta ja valon voimat saavat enemmän voimia.

Tietoisuuden vallankumous kun on nyt käsillä ja jokainen meistä vaikutamme siihen omalla tahoillamme ja samalla se vaikuttaa valon verkoston sisällä jokaiseen meistä.


Lähde: Stara.fi