http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

300 miehen komitean edustaja tapasi aasian salaseuran edustajia
Benjamin Fulfordin lähteiden mukaan illuminati-eliitin 300 miehen komitean (committee of 300) edustajat tapasivat viime-viikolla aasian salaseurojen edustajia ja he keskustelivat mm. maailman tulevasta talousjärjestelmästä.

Kiinan kommunistinen hallitus on tehnyt nyt vastapuolelle selväksi, että se aikoo käyttää tuossa talousjärjestelmässä kultakantaa hyödyksi. Kun taas tämän koko läntisen maailman orjuuttanut valtaeliitti on pyörittänyt tätä valhellista talouskuplaansa yksityisten pankkiensa kautta, joihin liittyy tiiviisti veroparatiisiyhtiöt, huumekauppa ja rahanpesu.Koko tämä paperirahaan liittyvä illuusio sen arvosta on lähtenyt liikkeelle n. 1500-luvulla, jolloin kultasepät tallettivat ihmisten arvoesineitä ja kultaomistuksia holveihinsa. Mutta hyvin nopeasti kultasepät huomasivat, että vain harvat tulivat hakemaan talletuksiaan pois. Joten kultasepät keksivät, että voisivat kirjoittaa shekin sitä vastaan ja paperishekeissä olisi sama arvo kuin mitä holviin talletettaisiin.
Hyvin nopeasti tämä toiminta muuttui kultaseppien toimesta ns. koronkiskonnaksi ja tästä kehittyi varsinainen pankkitoiminta.

Sen takana olivat keskiajalla Siionistien sekä muinaisten tempperiritarien salaseurat. Mutta tähän päivään mennessä heidän valta-asemansa on vain kasvanut entisestään ja se on keskitt
ynyt vain 13 verisuvun kesken. Näistä edelleen maailman rikkaimmat suvut ovat Rockefeller, Rothschild sekä Oppenheimer.

Rothschildien pankkiirisuku toimi useiden eri vallankumousten päärahoittajana ja oli myös Karl Marxin kommunistisen manifestin päärahoittajista sekä rahoitti myös Venäjän kommunistisen vallankumouksen. Joten tästä näemme miten maailman eri maita hallitaan taitavasti ja näkymättömästi kulisseista käsin kun sen tekevät yli 95 % koko maailman varallisuudesta itsellään kahminneet satanisti-oligarkit.

Ei näy kuitenkaan Forbes-lehdessä mitään mainintaa näistä maailman 13 rikkaimmasta suvusta kun siellä hehkutellaan Bill Gatesin omaisuudella ja Gateskin on itse tiiviisti osa tämän saman satanistiglobalistien agendaa ja ajaa väestöneliminointihankkeita eteenpäin omalla rahoituksellaan.

YK Agenda 21 toimintasuunnitelmiin kun kuuluvat mm.

-Ekologisuus, luonto, saasteiden vähentäminen (ja lakkauttaminen)
-Globalisaatio
-taistely köyhyyttä vastaan
-luonnonvarojen tasainen jako kaikille ihmisille

Niin totuus on jotain aivan muuta, sillä YK ei aja mitään muuta kuin köyhyyttä, massatyöttömyyttä, lisää saasteita, lisää globaalisaatiota, lisää pakkorokotuksia sekä valtaväestön sairastuttamista eteenpäin köyhissä maissa.

Näitä samoja valtaväestön eliminointihankkeita ajavat eteenpäin illuminatin useat eliittihaaroista koostuvat organisaatiot joita mm. ovat:

- Kolmensadanmiehen komitea (Committee of 300)
- Rooman Klubi
- Trilateraalinen komissio
- P2-loosi
- RIIA
- CFR (Counfil of Foreign Relations)
- Bilderberg-ryhmä
Tämän yksityisen maailmanlaajuisen pankkitoiminnan takana on yksi ja sama salainen maailmaneliitti, jonka ohjaksissa ovat myös muiden valtioiden talous, koska valtionlainat myönnetään näiden samojen rosvojen pyörittämien veroparatiisi/huumerahanpesupankkien kautta.

- Euroopan keskuspankki (EKP) on näiden talousrikollisten pyörittämä yksityinen rahalaitos
- Maailmanpankki on samojen rosvojen yksityinen rahalaitos
- Kansainvälinen valuuttarahasto (International Monetary Fund, IMF), Yhdysvaltojen keskuspankki sama homma jne.Iranin sekä Syyrian keskuspankkitoiminta ei ole vielä keritty yksityistämään ja syystäkös molempiin maihin on kova sotilaallinen tunku kun kummankaan maan johtaja ei ole suostunut taipumaan näiden valtaeliittirosvojen lähettämien edustajien diileihin.

Illuminatin rikolliseliitin mukaan jokainen maailman valtio tulee orjuuttaa taloudellisesti heidän omistamiensa veroparatiisi/huumerahanpesupankkien toimesta ja pumpata näistä teollisuusmaista kaikki taloudellinen kilpailu ulkomaille, sekä käyttää maahanmuuttoa väestönhalintatyökaluna nollakasvussa.

Näiden satanistioligarkkien mukaan koko maailmanväestö tulee vielä 2025 vuoteen mennessä lyödä vain yhden lipun alle ja perustaa uusi maailmanjärjestys. Tähän kehitykseen mennään pikkuhiljaa siruttamalla ensin henkilöautot ja sen jälkeen ihmiset. Pelkästään mustat laatikot tulevat pakollisiksi henkilöautoihin Yhdysvalloissa vuonna 2015 ja holhousyhteiskunta sen kuin laajenee myös Euroopan unioniin. Koska samat eliittirikolliset olivat EU:n alullepanijat.

Heidän laumansa psykopaatteja istuu kaikkialla aina armeijassa asti ja mikään asia ei tässä maailmassa muutu, ennen kuin nämä kontrollifriikit psykopaatit ollaan saatu pois vallasta ja vangittua sekä vietyä Haagiin tuomittavaksi.Benjamin Fulford, Drake (USA:n armeijan sisäpiiriläinen) sekä David Wilcock väittävät nyt, että 2012 kesän aikana olisi luvassa näiden yksityisten pankkiirien sekä eliitin joukkopidätyksiä luvassa. Mutta kohta näemme, että onko näissä väitteissä perää vai ei.


Lähde: Talosdemokratia blogi

Benjamin Fuldord

THE BLOODLINES OF ILLUMINATI/Fritz SpringmeierDavid Wilcock & DRAKE haastattelu