http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 18, 2012

Ulkomaalaisten vankien määrä kasvussaUlkomaalaisten vankien määrä Suomessa on kasvanut yli kaksikymmentäkertaiseksi vuodesta 1992 lähtien. Vuonna 2011 ulkomaalaisia vankeja oli jo keskimäärin 444 eli noin joka seitsemäs.

Suurimman ryhmän eli 45 prosenttia muodostivat virolaiset, venäläiset ja romanialaiset. Romanialaisten määrä on kasvanut voimakkaasti viimeisten kahden vuoden aikana: he muodostavat jo toiseksi suurimman ryhmän virolaisten jälkeen.

Tiedot käyvät ilmi Rikosseuraamuslaitoksen (Rise) julkaisemasta Rikosseuraamuslaitoksen tilastoja -vuosikirjasta. Tänä vuonna tilastojulkaisussa teemana on ulkomaalaiset vangit.

Eli humanitaarisen maahanmuutonkin jäljet alkavat nyt näkymään rikostilastoissa.

Suomi ja Hollanti ovat jarruttaneet Romanian schengen jäsenyysprosessia. Koska kyllähän se nyt on selvääkin selvempää, että jos se sopimus lyödään läpi Romanian kohdalla, niin sen jälken tänne oikein tulvii Romaniliigan rikollisia tekemään rikoksia.

Kaikki nämä pakolais ja kerjäläisongelmat liittyvät EU:n takana olevien globalistien luomaan nollakasvuhankkeeseen, johon kuuluu se että köyhien maiden rikolliset tulvivat rikkaisiin teollisuusmaihin ryöstelemään ja kerjäämään.

Maahanmuuttajia käytetään sitten väestöihin provokaatiotarkoituksessa, että saadaan kansat uskomaan näiden pakolaisten ja kerjäläisten olevan se itse ongelma ja tällä kaavalla meitä hallitaan.


Kuva: Siirtolaisten vene saapumassa Los Cristianosin satamaan Teneriffalle.

Ei ole monikaan sitten miettinyt että miksiköhän noita Somaleita tänne oikein on tullut noin monentuhatta, ei kuka tai ketkä ovat moukaroineet Somanian luonnonvarat ja saanut siellä lapsetkin tarttumaan kalashnikov AK47-rynnäkkökivääreihin sisällissodassa.Somaliasta kun löyyy öljyä niin se oli samantien USA:n armeijan toimesta isku Mogadishuun vuonna 1993.

Yhdysvaltalainen toimittaja Robert Young paljasti muutama vuosi sitten kuinka USA on jatkuvasti myynyt aseita kummallekin osapuolelle Somalian sisällissodassa. YK:n raportista käy ilmi, että Somaliassa jo viisi vuotta sotaa käynyt USA aseistaa Ugandan rauhanturvaajien kautta vihollisiaan, Somalian al-Shabab-joukkoja, joita USA syyttää yhteyksistä "al-Qaidaan".

mm. huumerahoilla pyörivät yksityiset pankit ovat näiden sisällissotien päärahoittajat ja valtaeliitti käyttää niitä omiin intresseihinsä pumpata köyhistä maista luonnonvarat.

Somalian kohdalla ei ole missään vaiheessa jäänyt epäselväksi, että maan öljyvarat kiinnostavat monikansallisia öljy-yhtiöitä, jotka haluavat ryöstää ne itselleen ja jos luonnonvaroja ei saada pilkkahinnoilla myytyä niin sen jälkeen pistetään hyvin pian jenkkiarmeija tositoimiin.

Lähde: HS

kepa.fi