http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Ihmisen DNA:ta tuhoava mikrosiru kännykkäteollisuuden käyttöönMeksikolainen tutkija Dr. Boian Alexandrov teki tutkimustuloksen, jossa selvisi se että terahertsi-aallot (THz) tuhoavat ihmisen DNA-rakennetta ja tämä teknologia on jo nyt käytössä pitkin maailmaa käyttöön otetuissa henkilöskannereissa. Niitä käyttävät mm. Yhdysvaltain lentoliikenteen vastaavat viranomaiset TSA (Transportation Security Administration).

Nyt Teksasin, Dallasissa eräs puhelinvalmistaja on ottanut saman terahertsi-aalto teknologian kännykkäteollisuuden käyttöön ja näin terahertsisäteily ajetaan kännykkäteollisuuteen.THz säteily rikkoo DNA molekyylin rakenteen

Tutkija Dr. Boian Alexandrov
sai myös selville, että pelkästään jo TSA:n käyttämät henkilöskannerit antavat läpi niin suurta säteilyä, että se on suuri terveysriski ja se on myös erittäin suuri riski niille työntekijöille, jotka työskentelevät näiden henkilöskannerien läheisyydessä.
Kolumbian yliopiston tri. David J. Brenner sanoo, että se säteily mitä TSA:n henkilöskannerit antavat läpi aiheuttaa syöpää joillekin henkilöille.

Lähde: Red Ice Creations
Fourwinds10.net