http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 09, 2012

Ainoa todistaja Andrew Breitbartin kuolemantapauksessa katosi jälkiä jättämättäYhdysvaltalainen poliittinen aktivisti, demokraattien sekä republikaanisen puolueiden suuri kritisoija sekä bloggaaja Andrew Breitbart (43) kuoli myrkytyksestä seuranneeseen sydänkohtaukseen viime maaliskuussa. Heti sen jälkeen kun hän oli CPAC-konferenssissa julistanut, että hänellä olisi sellaista videomateriaalia hallussaan, joka voisi pilata Obaman jatkokauden.

Nyt tapauksen ainoa silminnäkijä ja todistaja Christopher Lasseter (26), joka näki Breitbartin heikossa kunnossa on kadonnut.

Lasseter kertoi, että Breitbartin ihon väri muuttui punaiseksi jolloin hän lensi maahan. Hänen kuolinsyyksi ilmoitettiin kuitenkin sydänkohtaus luonnollisista syistä.

Los Angelesin poliisipiirin Craig Harvey kysyi vielä Lasseterilta minkä värinen oli Breitbartin iho hieman ennen hänen kuolemaa ja se oli punainen, kun normaalisti sydänkohtaukseen kuolleilla ihonväri muuttuu siniseksi. crimefilenews.com sivustolla Paul Huebls kertoo, että mm. syanidi tai häkämyrkytys saa ihonvärin menemään punaiseksi.

After World Net sivusto palkkasi sitten vielä yksityisetsivän, jotta onnistuisivat löytämään Lassiterin. Mutta häntä ei tavoitettu mistään.

Erään toisen yksityisetsivän mukaan Lassiter on muuttanut pois siitä osoitteesta jossa hän ennen asui Kaliforniassa.


Lähde: Prisonplanet.com