http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Älyvaate korvaa kellokortitTekniikka ja talous lehti uutisoi, että tulevaisuudessa älyvaate korvaa perinteiset kellokortit sekä vanhusten turvarannekkeet tultaisiin korvaamaan vaatteisiin kiinnitettävällä tunnisteantennilla.

DI Tiiti Kellomäki suunniteli väitöstyönä osana pienen vaatteisiin kiinnitettävän tunnisteantennin, joka voisi helpottaa kulunvalvontaa esimerkiksi työmailla ja vanhainkodeissa.Sitten mitä tulee tämän maailman salaisen valtaeliitin pyrkimyksiin valtaväestön suhteen. Niin tavoitteena on tulevaisuudessa saada jokainen kansalainen ottamaan ihonsisäinen mikrosiru, jotta meitä pystyttäisiin valvomaan ja hallitsemaan paremmin. Hallitseminen tapahtuu nanoimplanttiin/mikrosiruun tulevien aivoimpulssien avulla. Näin ihmisestä tulisi täysin biologinen ihmisrobotti, vaikka onhan kaikki nukkuvat ihmiset sitä jo melkein nytkin.

Mutta EU:n tulevan liittovaltion jäsenmaat kyllä ottavat ihonsisäisen mikrosirun vastaan sitä vastustamatta jos se toteutetaan massojenhallinta kaavalla. Jossa ensin luodaan ongelma, sitten synnytetään reaktio ja lopulta luodaan keinotekoinen ratkaisu ja tämän iho-implantin suhteen talousjärjestelmän fyysinen raha tuodaan lopulta kokonaan pois julkisilta markkinoilta, jonka jälkeen kaikki rahaliikenne pistetään vain digitaaliseksi.

Ihonsisälle laitettavien mikrosirujen tarkoituksena olisi korvata tulevaisuudessa kaikki luotto ja maksukortit. Joten näin ollen tälle valtaväestön mikrochippailulle ei näytä jäävän paljonkaan vaihtoehtoja, muuta kuin muuttaa sitten täysin yhteiskunnan ulkopuolelle erilaisiin yhdyskuntiin.

Lähde: Tekniikka ja Talous