http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

Occupy leirejä tyhjennetty eripuolin eurooppaa poliisifasismillaYli 300 henkilön vahvuinen Occupy Frankfurt leiri purettiin Franfurtin poliisin toimesta 16. Toukokuuta 2012 Se oli samalla yksi euroopan pitkiimmin jatkuineista mielenosoituksista, joka pidettiin Frankfurtin keskuspankin lähettyvillä.

Saksan finanssikeskus Frankfurt seisahtui Occupy-leirin tyhjennyksen ajaksi, kun muun muassa metroasemat ja Commerzbankin kaksi pilvenpiirtäjätoimistoa suljettiin. Irlannin Galwayssa purettiin maan viimeinen elossa sinnitellyt leiri, kun taas Moskovassa mielenosoitusaukion tyhjennys johti kymmeniin pidätyksiin.Nyt sitten alkaa näkyä tämä, että kun poliitikkojen kesälomat alkavat olla näköpiirissä niin vastaavasti nämä Occupy liikkeen leirit on hajoitettava hinnalla millä hyvänsä ennen kesää.

Koska sehän olisi näiden globalistien pahin painajainen, jos yhteiskunta-aktivistit verkostoituisivat keskenään keskellä suurkaupunkeja, silloin kun luonto on kauneimmillaan ja ilmat lämpimät.

Tällaisia luonnonkeskellä toteutettavia tapahtumia on jo mm. Rainbow Gathering hippileirit eripuolin maailmaa, joka oli 2010 myös Suomessa.Occupy Helsinki leiri on edelleen pystyssä sanomatalon lähettyvilllä sijaitsevan urheilukentän vieressä. Mutta Helsigin kaupungin eliitti punoo koko ajan uusia juonia sen lakkauttamiseksi.

Nurmikonkunnostusveruke jo käytettiin ja rakennusviraston nurmiosastoa ei ole näkynyt vieläkään missään. Kuitenkin tälle nurmikonkunnostusoperaatiolle oli Helsingin kaupungin rakennusviraston mukaan kiire.Tampereen Occupy leiri on saanut myös häätöuhan

Valtamediaa sitten käytetään jatkuvasti negatiivisen uutisoinnin keinoin provokaatiokanavana, jolla saadaan suomen kansa sitten purkamaan vihansa tällaisia leirejä kohtaan, joissa osoitetaan mieltä kapitalistista ja yksityisomisteista pankkijärjestelmää vastaan.

Tässä siis näemme jälleen tämän, että valtaeliitillä on heidän mielestään oikeus puuttua meille kaikille kuuluvaan sananvapauden sekä kokoontumislain käyttämiseen ja estää kansalaisten keskuudessa sosiaalinen verkostoituminen. Koska nämä ihmiset jotka tässä Occupy movement liikkeessä verkostoituvat keskenään koostuvat keskimääräistä ihmistä älykkäämmästä joukosta, joille koko tulevaisuuden yhteiskunnan toivo perustuu.

Vallanpitäjät nimittävätkin näitä uusia talousmalliratkaisuja ja ratkaisumalleja esittäviä aktivisteja terroristeiksi. Vaikka nämä satanisti-oligarkit ovat itse terroristeja oman salaisen maailmaneliitin puolelta lavastaen terroritekoja, käyttäen hyväksi valtionterrorismia hallitakseen suuria väestöryhmiä pelolla.

Valtaeliitti pelkää enemmän kuin koskaan valtaväestön massaheräämistä ja sitä kuinka heiltä poistuu valta pikku hiljaa ja askel kerrallaan.

Lähde
RT
YLE