http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 22, 2012

Facebook listautui pörssiinFacebook on listautunut pörssiin ja osakkeiden myynti alkoi perjantaina Nasdaq-pörssissä.

Yhtiön arvo on vielä n. 3.6 miljardia dollaria. Mutta omistajat uskovat paisuttavansa sen vielä yli 100 miljardin dollarin arvoiseksi.

Facebookin takana olevat sijoittajat kuuluvat sisäpiiriin ja eräs heistä on PayPal yhtiön toimitusjohtaja Peter Thiel, joka on myös salaisen Bildeberg-ryhmän jäsen.

Toinen heistä taas on James Breyer, jolla on paljon taustaa turvallisuusalan yhtiöissä kuten In-Q-Tel. Hän pisti Facebookkiin haisemaan peräti 12.8 miljoonaa dollaria.

Muita merkittäviä sijoittajia Facebook-yhtiössä ovat sijoitus ja huumerahanpesupankki Goldman Sachs sekä ohjemistojätti Microsoft.Jos lähtee tarkemmin tarkastelemaan Facebookin omistajuutta, niin taustalta löytyy yksityisomisteiset mm. sijoituspankit Goldman Sachs Group Inc. Jonka kytkökset ulottuvat aina NSA:n ja CIA:n elimiin asti. Taustalla on myös tiiviisti hakukonejätti Google.

Google jo pelkästään skannaa jokaikisen ihmisten lähettämän gmail-sähköpostin ja käyttää niitä valvonta/mainonta tarkoituksiin.

Facebookin perustaja Mark Zuckenbergin huhuiltiin vuosi sitten käyneen jopa Bilberberg-ryhmän salaisessa kokouksessa ja Facebookin NSA/CIA/Google/DARPA yhteydet kertoo jo sen, että kaikkien naamakirjassa olevien ihmisten yksityistiedot ja data menee automaattisesti näille NWO-STASI seurantaelimille.

Lähde: Prisonlanet.com

Ruutu.fi