http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 04, 2012

Yhdysvaltalainen asianajaja väittää: USA taitaa aikamatkustuksen ja teleportaation
Yhdysvaltalainen asianajaja Andrew Basiago väittää olevansa yksi, joka oli mukana project Pegasus nimisessä hankkeessa, jossa hänet lähetettiin mm. hetkeen, jolloin Abraham Lincoln murhattiin.

Basiago kertoo, että hänet lähetettiin rinnakkaisiin aikatodellisuuksiin ja tästä syystä hän sanoi törmänneensä itseensä kahdesti.Basiagon kollegan, Alfred Webren mielestä Nikola Teslan keksintöihin perustuvaa tekniikkaa pitäisi kuitenkin käyttää vain teleportaatioon, koska aikamatkailu muodostaisi kaaoksen.

Se on halpa, ympäristöystävällinen keino siirtymiseen. USA:n puolustusvoimilla se on ollut käytössä jo 40 vuotta ja esimerkiksi entinen puolustusministeri Donald Rumsfeld käytti sitä joukkojen siirtämiseen sotakentille.


Andrew Basiagon haastattelu

Johtopäätelmä:

Vuonna 1943 tehtiin tiettävästi ensimmäinen USA:n armeijan suorittama aikamatkailukoe Philadelphia Experiment, jossa USA:n armeijan sota-alus USS Eldridge teleportattiin epäonnistuneesti aika-avaruuteen. Tuosta on kulunut kohta 70 v. Joten teknologia on ollut jenkkien puolustusvoimilla kauemmin kuin 40-vuotta.Philadelphia Experiment on jo pelkästään Al Bielekin (yksi selvinneistä) mukaan niin järjettömänkuulloinen juttu, että moni ei voi uskoa mitä tuossa epäonnistuneessa teleportaatiossa oikein tapahtui. Joka kävi niin, että 13. Elokuuta 1942 Ed Cameron ja Duncan Cameron hyppäsivät molemmat USS Eldridge kannelta, kun sota-alus alkoi säteilemään hillittömästi.

Ed sekä Duncan teleportoituivat rinnakkaiseen aikatodellisuuteen vuoteen 2137, jossa molemmat joutuivat saamaan sairaalassa 6-viikkoa säteilyhoitoa saamiinsa vammoihin.

Ed Cameron sanoi vielä menneensä vuoteen 2749, jossa vietti 2-vuotta ja kertoo, että tuossa ajassa maailmassa oli käytössä jo antigravitaatioon perustuva teknologia ja tietokoneet ohjasivat kokonaisia yhdyskuntia. Tietokoneiden ja tekoälyn koodaajat kutsuivat itseään nimellä "Wing Makers". Cameronilla oli useita tapaamisia heidän kanssaan jossa he selittivät omaa agendaansa.

Ed palasi myöhemmin vuoteen 2751 hakemaan veljensä ja yhdessä he palasivat sieltä vuoteen 1983 Montaukiin, josta molemmat lähetettiin tuhoamaan se laitteisto, joka piti USS Eldridge aluksen hyperavaruudessa.

Tämä epäonnistunut aikakoe synnytti myös ns. Montauk-aallon, joka aiheutti pysyvän repeytymän tämän aikaulottuvuuden kerrokseen.


John Titorin ottama kuva väitetystä aikakoneestaan

John Titor taas oli kiistelty tapaus joka ilmestyi Yhdysvalloissa useille keskustelupalstoille 2. marraskuuta 2000, joka väitti olevansa floridasta tullut aikamatkaaja vuodesta 2036. Aikakone oli USA:n armeijan omaisuutta ja kuului Floridan tampassa sijaitsevan sotilastukikohdan projekteihin.Yksi asia mitä Titor sanoi oli juuri tuo, että aikatodellisuuksia on useita ja hän kertoi esittäytyneensä itselleen hänen kaukaisena enona ja John Titor on syntynyt vuonna 1998. Hän kertoi joutuneensa osallistumaan USA:n sisällissotaan vuonna 2004-2005. Mutta monet ovat kyseenalaistaneet Titorin jutun huijaukseksi, vaikka näitä vuosilukuja ollaankin perusteltu rinnakkaisen aikatodellisuuksien erolla, missä siellä tapahtuu eri asiat eri aikoina.

Hän kertoi myös maailmanlaajuisesta ydinsodasta, joka alkaisi Venäjän hyökättyä Yhdysvaltoihin vuonna 2015. Titor katosi Internetistä 24. maaliskuuta 2001, kuten oli sanonut tekevänsä, eikä hänestä ole kuultu enää sen jälkeen.

Lähde: Findance.com

bielek.com

Huffington Post

johntitor.com

Wikipedia