http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 19, 2012

NASA pelottelee tappaja-astereroidillaYhdysvaltojen avaruushallinto NASA:n mukaan maata lähestyy parhaillaan tappaja-asteroidi joka voi osua maahan Helmikuussa 2013.

Mikäli asteroidi osuu koko pinta-alansa voimalla planeettaamme, sen iskuvoima arvioidaan yhtä suureksi kuin Tunguskan räjähdyksessä, joka vuonna 1908 kaatoi puut 2150 neliökilometrin alueelta Siperiassa. Tämä vastaa lähes Luxemburgin pinta-alaa.

NASA:n asiantuntija David Dunham kertoo, että "voisimme maalata sen".

Maalaaminen vaikuttaisi asteroidin auringonheijasteisiin ja muuttaisi sen lämpötilaa, joka vaikuttaisi sen rataan. Aleksandr Devaytkin, Venäjän Pulkovon observatorion johtaja, on kuitenkin sitä mieltä, että "maalaaminen" tekisi asteroidista entistäkin vaarallisemman sen palatessa vuonna 2056.

Avaruusaluksen rakentaminen kohtaamaan 2012 DA14 veisi joka tapauksessa vähintään kaksi vuotta.


Tästä skenaariosta tulee heti mieleen vuonna 1998 valmistunut Armageddon elokuva, jossa maata uskaa Teksasin kokoinen asteroidi ja sen estämiseksi hälytetään öljynporaajista koostuva erikoisjoukko räjäyttämään ydinpommilla se ennen maahan törmäämistä.

Kuten Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoi NASA:sta, että he kertovat hyvin paljon väärää tietoa eteenpäin ja kyseisen avaruushallinnon nimi on sittenkin "NEVER A STRAIGHT ANSWER".

Tällaisilla tappaja-asteroidi uutisilla on tarkoitus ennenkaikkea levittää pelkoa ihmisissä ja saada heidät myös pelkäämään tätä kuuluisaa 21.12.2012 päivämäärää josta Mayat muka varoittelivat.


Tuona päivänä vaihtuu vain sykli eikä muuta ja siirrymme vesimiehen aikaan. Sitäkin ennen auringossa tapahtuu muutoksia mm. 20.05.2012 on eräs tällainen päivämäärä, jolloin auringossa tapahtuu suuria muutoksia.


Lähde: Verkkomedia/RT

Solar Eclipse 20.05.2012