http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 02, 2012

Alan Watt: Kansanmurha


Puhun jälleen epämiellyttävästä aiheesta mutta yritän sitoa asiat yhteen näyttääkseni kuinka kansanmurhassa ei ole mitään uutta. Sitä käytetään käsivartena, tekniikkana, hallitusten toimesta, monien hallitusten. Sillä on myös monta muotoa; tänään sitä harjoitetaan salatummin, kouluttaen ihmiset, tai uhrit, että lääkkeet ovat heille hyväksi. Se on tehokkaampaa kuin jakaa peittoja joissa on isorokko. Siinä Kevin Annettin videossa nähdään Kenraali Amherstin omista muistiinpanoista, aidoista virallisista muistiinpanoista, ei kopioista, jossa hän piti tiedot kaikesta tähän bakteeri-sodankäyntiin liittyvästä jota levitettiin Intiaanien yhdyskuntiin, ja nähdään myös se tyytyväisyys jota hän ilmiselvästi koki työnsä vuoksi koska se toimi niin hyvin. Sellaisessa maailmassa me elämme.


Maailmassa jossa lapsia ei valitettavasti opeteta, jonka vuoksi he ovat herkkäuskoisia ja naiiveja, jotta heitä voidaan käyttää näiden psykopaattien jälkipolvien puolesta jotka yhä johtavat maailmaa. Ja uskokaa minua, myös pohjalla on paljon psykopaatteja, alhaisimmalla tasolla, jotka, jos he olisivat syntyneet vallan asemaan ja vaikutusvaltaisiin perheisiin, jotka tekisivät huipulla aivan saman. Tämä M.O., toimintatapa, on aina sama, he ovat erinomaisia ihmisten manipuloinnissa ja saavat muut tekemään likaisen työn puolestaan, kun he itse pysyvät puhtaina. Jos heillä on jotain hampaankolossa he varmistavat että omaavat monta syntipukkia jotka ottavat syyn niskoilleen, kun yrittävät päästä eroon siitä mikä aiheuttaa sen; tuo on normaali käytäntö.
Huipulla olevat ovat sama tieteessä ja akatemiassa: nämä ihmiset kuten Madeline Albright joka puhui irakilaisten tappamisesta nälkiinnyttämällä heidät, niin: nälkiinnyttämällä. Kun hän sanoi että noin 150,000 oli kuollut, oliko se hyväksyttävää tuloksen saamiseksi? Ja hän vastasi 'kyllä', räpäyttämättä silmääkään. Mutta itse asiassa uhrien määrä olikin lähempänä 500,000, ruoan puutteen vuoksi, ja samalla huipulla YK:n pääsihteerin poika teki rahaa Ruokaa Öljystä -ohjelman avulla, toinen hieno psykopaatti.

He kaikki piileskelevät jossain, kuten sanoin, nämä psykopaatit piileskelevät. Näkyvissä he piileskelevät puvun ja solmion takana ja nimiensä perässä olevien kirjainten takana ja meidät opetetaan ihailemaan näitä kirjaimia, kuten se tekisi heistä jotenkin epäitsekkäitä että heidän nimiensä takana on kirjaimia. Joiden historian kammottavimpien tyrannien nimien takana on ollut paljon kirjaimia. Olen puhunut Galton ja Charles Galton Darwinista, näistä kauniista ihmisistä, ja heidänlaisiaan on tänä päivänä paljon vallan asemissa ja akatemia on mennyt tämän Darwinistisen agendan uuden vaiheen mukana.

Se on kaikki silmiemme edessä nyt, sitä ei piiloitella. Meidän pitää tunnustaa tosiasiat ja tehdä jotakin.

- Alan Watt

Suom. Jouni Alhanen

Lähde: Alan Watt "Cutting Through The Matrix