http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 23, 2020

Kulttuurin tuhoaminen on käynnissä

Restored 1924 Steinway Model D Grand Piano | Steinway ...

Teksti: Teemu Vehkala

Hyvät suomalaiset elävän musiikin toimijat, harrastelijat niin kuin ammattilaiset.

Huomaatteko kuinka tätä musiikkikulttuuria on pidetty tämän vuoden alusta lähtien kuin joidenkien pahojen voimien panttivankina ? 

Nyt kun teidät esiintyvät taiteilijat on ajettu koteihinne ja olette joutuneet nöyrtymään tämän uuden normaalin edessä, jossa ei enää ole mahdollista tässä nykyisessä Uudessa Normaalissa enää sallita tuota vanhaa sirkushuveja kansalle, koska kulttuuri oli tuhottava ja uudistettava.

Te varmasti tiedätte musiikin moniottelijoina kuinka tärkeää tämä teidän työnne on ihmisten henkiselle hyvinvoinnille.

Älkää antako näiden musiikkikulttuuria tuhoavien voimien tuhota elinkeinoanne, vaan puolustakaa sitä, koska teillä on nyt pelissä koko ammattikuntanne elinkeino.

Kyllä te sen varmaan tiedätte, että kukaan ammattimuusikko ei juuri kykene elämään Youtuben nettistriimeillä saaduilla muutaman euron Googlen mainostuloilla.

Finland 100

Joten antakaa tämän maamme musiikkikulttuurin soida, älkäkää salliko sen alistua tämän Uuden Normaalin edessä.

Vaikka tässä meidän maassa yksikin taiteilija joutuisi sitä KELA:n nälkäviulua soittamaan, niin ei se sitä tarkoita, ettemmekö me kykenisi kansakuntana tarjoamaan tätä kulttuuria myös jälkipolvillemme.

Musiikki on universaali kieli ja se murtaa monia ennakkoluuloja sekä vaikka kuinka suuria henkisiäkin muureja ja juuri tämän takia tätä kulttuuria vastaan ollaan nyt hyökkäämässä.

Nämä kulttuurintuhoajat vihaavat mm. kaunista musiikkia, koska he tietävät sen henkisen voiman, miten sillä on aina maailmaa parantavia ominaisuuksia. Joten sen takia nämä voimat tukevat taloudellisesti mielummin ruman kuulloista musiikkia, jolla saadaan vastakkaisia negatiivisia lopputuloksia.

The Guitar in the Classic and Romantic Periods, c.1750-1850

Rock'n roll musiikki luotiin Britanniassa Tavistock instituutissa ja tällä oli aivan oma tilauksensa, koska sillä haluttiin yhteiskunnallisia vaikutuksia murentaa juuri kansakuntien moraali ja rohkaista mm. kapinaa valtioita vastaan.

San Bernardino County Republican Controlled by His Liberal ...

Varsinkin popularimusiikkiteollisuudella on aina ollut nämä vallan verhojen takaiset levymogulit, jotka ohjaavat näitä pop musiikin ja rock musiikin tyylisuuntauksia sekä artisteja eliitin haluamaan suuntaan.Ja tätä populaarimusiikkikulttuuria kun on tutkinut näihin päiviin asti, niin nyt ollaan jo tässä kebab komppi vaiheessa.

Tämä on tätä nykynuorison musiikkia.Mutta jos soitat tuolle kebabbikompin kuuntelijalle tällaista musiikkia, niin sillä karkoittaa jo ostoskeskuksetkin nuorison pois.

Does The Illuminati Control The Music Industry?

Tämä on nyt ehkä aika julmaa kielenkäyttöä, mutta tuolla nykyisellä kebab komppi musiikilla on tarkoitus ihan miltei musiikillisesti lobotoimisoida nykynuoriso, jottevat he kiinnostuisi sellaisesta musiikista, joka taas laajentaisi heidän tietoisuuttaan. 

Koska tämä on se suuri salaisuus, jota koko populaarimusiikkikulttuurin taakse on hautautunut, että siellä halutaan tyhmentää tuolla sieluttomalla jumputuksella kaikki sen kuuntelijat.Että onko meidän tulevaisuuden estraaditaiteilijat tämän näköisiä ? 

Sen päätämme me, jotka vielä toimimme enemmän tai vähemmän tämän asian parissa, joka tunnetaan nimellä musiikki.

How Well Do You Know Mozart? (In 6 Questions) | Playbuzz

Mutta nämä vapaamuurarit kautta aikain ovat halunneet aina omia näitä säveltäjäneroja itselleen ja he ovat käyttäneet mm. Jean Sibeliuksen teoksia Suomen vapaamuurarilooseissa omiin tarkoituksiinsa.

Esimerkiksi tämä Veljesvirsi, jonka Sibelius on säveltänyt, niin se on sävelletty veljille, eli "Sibban" vapaamuurariveljille. Janne kun liittyi sinne Suomen vapaamuurarien suurloosiin samana vuonna, kuin se perustettiin silloin vuonna 1922, jonka jälkeen alkoi toimia siellä loosiurkurina ja sävelsi sinne myöhemmin rituaalimusiikkia.

Säveltäjä Mozart toimi myös vapaamuurareissa 1700-luvulla. 

Veljeni vapaamuurari | Elävä arkisto | yle.fi

Vapaamuurarius liityy vahasti näihin kuvioihin siltä osin, että nämä vapaamuurarit pyrkivät antamaan näkyvyyden vain toisilleen ja tästä syystä jos vaikka vapaamuurareina toimii joku ammattimuusikko, niin toisen vapaamuurariveljen on silloin aina annettava tälle vapaamuurariveljelle töitä, koska loosin säännöt määräävät näin. 

Tämän vuoksi myös nämä aikanaan eläneet säveltäjätkin sitten saivat jatkuvia sävellysteostensa tilauksia, kun rappariveljensä niitä suhteillaan saivat tilattua ylempää ja Sibeliuksellekin olivat ne kuuluisat kulttuurin rahahanat auki.

Mutta kun nyt on jo käynnissä tämän arvokkaan kulttuurin tuhoaminen, niin seu seuraukset ovat hirvittävät, jos annamme tämän edetä aina siihen pisteeseen, että koko muusikkous ala tuhotaan tämän tulevan Uuden Normaalin edessä.