http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 12, 2020

Koronaviruksella oli riskiryhmänsä - Pienyritäjät


Teksti: Teemu Vehkala

Varmaan huomaatte nyt, että tällä feikkipandemialla nimeltä koronavirus oli yksi riskiryhmänsä ja se oli pienyrittäjät.

Heihin se iski koviten, kun tämä KORONA pakoitti yrittäjiä pistämään paikkoja kiinni.

Mutta mitenköhän Suomen työttömät olisivat suhtautuneet siihen, jos Kansaneläkelaitos olisi ilmoittanut heille, että "nyt ei valitettavasti voida koronaviruksen takia maksaa teille enää mitään sosiaalitukia ja palaamme asiaan, kun taas korona tilanne tästä helpottuu".

Päätyisi siinä lomassa miljoonia ihmisiä asumaan siltojen alle jne. 

Ei tätä vielä hallitus uskalla tehdä, mutta jos näette tämän miten he kohtelevat pienyrittäjiä, niin voiko enää olla vaikeampaa nähdä, että mitä tässä KORONA kusetuksessa on vielä jatkossa luvassa, koska nämä koronan feikkipandemian luoneet globalistit ovat suunnitelleet tälle feikkipandemialle myös toisen aallon, jonka olisi huhujen mukaan määrä alkaa joskus elo-syyskuussa 2020.

Joten tiettävästi siellä on jälleen luvassa taloudellisia kiristyksiä ja köyhyyden lisääntymistä. Mutta toisaalta tällaista tulevaisuutta ei myöskään kannata lähteä ajatuksillaan manifestoimaan, koska silloin sitä todellisuutta vetää myös puoleensa.

Mutta silti tähän pankkiirien pimeään agendaan tutustuminen ei ole koskaan mitenkään turhaa touhua, koska TUNNE VIHOLLISESI pitää näissäkin asioissa paikkansa.

Nämä viholliset, joista tässä nyt puhun ovat näitä maailman rikkaimpia pankkisukuja, jotka pitävät omistuksessaan nämä n. 147 maailman suurinta korporaatiota.

Heille jokainen veronmaksajat on puhdas voittoa tekevä lypsylehmä ja taas työttömät hyödyttömiä suursyömäreitä, joista tulisi heidän mukaansa päästä eroon keinolla millä hyvänsä. 

Siksi nämä elitistit ajavat täällä länsimaissa mm. talouden nollakasvuhanketta, jonka tarkoituksena on kasvattaa massatyöttömyyttä vuosi vuodelta sekä tuhota tämä työtä tekevä keskiluokka, jotta sen tilalle nousisi tämä uusi köyhempi työväenluokka.