http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 26, 2020

Puolueparlamentarismi vs. Individualismi

The Best Defenses of Individualism in One Book - Foundation for ...

Teksti: Teemu Vehkala

Individualismi on asia johon Suomen korruptoitunut valtamedia, eli mediapooli ei suostu tarttumaan edes pitkällä kepilläkään.

Mutta tiedättekös miksi ? 

No siksi koska individualismi kätkee sisälleen paljon voimakkaamman keinon vaikuttaa asioihin yhteiskunnallisesti kuin yksikään puolue, joiden äänestäjät ovat keskiverto idiootin tasolla.

Yksilöissä kun on sellaista voimaa, että ne muodostavat yhdessä suuren muutoksen, joilta yleensä sitten nämä Suomen puolueet varastavat jopa oman puolueohjelmansa, koska puolueiden johtajiltakin puuttuu kyky ajatella, joten siksi he tarvitsevat vielä erilliset ajatushautomot.

Siksi Perussuomalaisillakin täytyy olla oma ajatushautomo.

Parlamentarismi on hyvä pohja toimia myös poikkeusoloissa ...

Parlamentarismi on kuitenkin tämä eräänlainen melkein kuin kiviaikakautinen jäänne, joka nyt edelleen on täällä voimassa noilta ajoilta vuonna 1917, jolloin se jäi täällä maassa voimaan.

Mutta kun on katsonut näitä joka neljäs vuosi järjestettäviä eduskuntavaaleja, niin Suomen kansalaiset ovat näiden vaalipaneelien ja tilaisuuksien aikana kuin jossain hypnoosissa ja kuuntelevat aina Perussuomalaistenkin puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon puheita kuin jokin kauppamies lupaisi heille sisäfilettä halpaan ennätyshintaan.

Kuvan mahdollinen sisältö: 6 henkilöä, meemi, tekstissä sanotaan awakeningthemasses WHEN YOU TALK ABOUT SOMETHING IMPORTANT AND ALL YOU GET BACK IS THAT FLUORIDE STARE

Oli siellä sitten Antti Rinne lupaamassa vappusatasta, tai Timo Soini taas uudella puolueellaan lupaamassa laittaa rötösherrat kiikkiin, niin jokainen valhe niellään totuutena, koska kansa on vaivutettu vesijohtoveteen lisätyllä fluorilla melkoiseen hypnoosiin.

Sitten jos satut olemaan jo tietoisella mielellä hereillä ja yrität puhua näiden ihmisten kanssa jotain, niin he vastaavat jokaiseen lauseeseesi kuin robotti, joka toistaa vain JOO, JOO, JOO, JOO, JOO.

Tuntuuko tutulta ? 

Tarkoitan vaan, että individualistina eläminen on aika rankkaa, kun huomaat että elämässäsi on korkeintaan 2-3 ihmistä, jotka huitelevat samalla aaltopituudella kanssasi. Kun taas tätä fluorivettä juovat JOO, JOO miehet ja naiset taas ovat sitä mieltä, että sinussa on taas jokin vika, koska et kuulu tuohon laumaihmisen muottiin.

Totuus kun on, että tällaiset valveunessa kulkevat miehet ja naiset eivät koskaan pystyisi nostamaan tätä planeettaa ylös tästä henkisestä pimeydestä, joka tällä planeetalla on vallinnut. Koska se tarvitsee suunnannäyttäjiä ja näitä ihmisiä, jotka ymmärtävät ja sisäistävät, että kuinka ihmiskuntaa täytyy opastaa näinä vaikeina aikoina herättämään tämä kollektiivinen tietoisuus ja rakkaus esiin, koska muuten tällä nämä pimeyden voimat pääsevät hyppimään ns. seinille ja se pahuus pääsisi muuten täällä irti.

George Soros on liikemiehenä tällä hetkellä ajan hermolla kiinni ja on saanut useita tihutöitä aikaiseksi, kun hän on säätiöllään rahoittanut tuota mustan väestön riehuntaa ja autojen polttamista pitkin Yhdysvaltoja.

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Soros on kuitenkin mestari rahoittamaan näitä molempia kiisteleviä osapuolia... Suvakkeja ja rasisteja.

Se on saanut kummankin väestöryhmän vihaamaan toisiaan ja nämä ihmiset kummallakin osapuolella ovat keskiverron idiootin tasolla, koska eivät huomaa, että heitä kustaan linssiin erään miljardöörin toimesta, kun Soros säätiöllään syytää rahaa näille suvakeille varisverkostoa myöten Suomessa sekä rahoittaa myös näitä äärioikeistolaisia natsijärjestöjä pitkin maailmaa. 

Niin kauan kuin tämä vastakkainasettelun aika on olemassa, niin on myös olemassa näitä mellakoita ja BLM-liikkeen kaltaisia rasistisia vihalle perustuvia liikkeitä.

Mutta lopulta kun ihminen tajuaakin, että hän on yksilö, eikä enää lokeroi itseään mihinkään ahdasmieliseen liikkeeseen, niin siinä vaiheessa alkaakin jo tämä vallan turbulenssi kääntymään valon puolelta niin suureen astelmaan, että nämä pimeuden voimat menettävät lopputehonsa ja ei edes musta-aukko pääse enää imemään tätä planeettaa itseensä.
Kuvan mahdollinen sisältö: 4 henkilöä

Joten ilmankos nyt nämä Amerikan vapaamuurari satanistit ovat jo hätää kärsimässä, kun satanisti vapaamuurari Albert Piken patsas kaadettiin Washington DC:ssä nurin.

Nyt siellä oikein USA:n Presidentti Donald Trump uhittelee näitä Albert Piken patsaan kaatajia jopa 10 vuoden vankeusrangaistuksilla.

Nämä Piken patsaan kaatajat tekivät sen sijaan ihmiskunnalle suuren palveluksen, kun symbolisesti nyt osoittivat sen, että emme enää elä sellaisella aikakaudella, että nämä vapaamuurari satanistit voisivat edelleen piruilla siellä vallan verhojen takana, koska ei sellaisia vallan näkymättömiä verhoja ole enää olemassa, koska tämä DEEP STATE eliitin juoni Uudesta Maailmanjärjestyksestä on jo paljastunut. Joten paska lensi jo tuulettimeen ja lujaa.

Että näillä sielunsa paholaiselle myyneillä vapaamuurareilla ei ole enää juuri muuta vaihtoehtoa kuin yrittää jatkaa noita okkultistisia touhuja, tai sitten siirtyä takaisin valon puolelle ja irtisanoa tuo diili Saatanan ja Luciferin kanssa, jonka he tekivät kaiken sen takia, koska kokivat oikeudekseen, että heillä olisi täysi oikeus alkaa tyrannisoimaan tätä planeettaa ja alistamaan muita.

Eli tämän takia nämä satanistisen eliitin tahot vihaavat mm. humanisteja ja individualisteja yli kaiken, koska pelkäävät heidän muodostaman yhteisen joukon tuhoavan tämän heidän ajamansa Uuden Maailmanjärjestyksen pahuuden suunnitelmat pois maailmankartalta.

Totuus kun on tiedon valoa ja tämä ei pala tulessakaan pois. Joten ilmankos nämä pimeyden henkivallat käyvät jo loppuuntaisteluaan näiden valon voimien kanssa ja siellä henkivalloissa on sen vuoksi ollut käynnissä täysi sota näiden voimien välillä. Mutta koska tämä kapinaan sortunut langennut henkiolento Lucifer ehti käytännössä jo paskoa tämän pallon asiat silloin yli 13 000 sitten, niin tämän samaisen henkiolennon jättämiä jälkiä täällä edelleen siivotaan.

Joten tarviiko enää olla mikään meedio jos haluaa vaikka ottaa selville, että miksi Euroopan union on ollut taloudellinen katastrofi ja miksi sen tehtävänä on Saksan johdolla köyhdyttää muita maita ? 

Luciferin voimat siellä jyllää taustalla, kun kyse on tuhokapitalismista ja köyhiltä riistämisestä sekä palkkaorjuudesta.

Muta tämän kaiken tilalle saataisiin vaikka jokaiselle tuleva yltäkylläisyys, mutta näille pimeyden henkivalloille ei vaan jostain syystä tällainen rahapolitiikka käy päinsä, koska Saatanan voimat toimivat vain tuhoavalla energialla, koska se perustuu näiden alhaisten energioiden negatiiviselle varaukselle. Joten tuo virtapiiri täytyy ensin saada muutettua plussaksi, jonka jälkeen se lopullinen talousjärjestelmän nollaus ja resetointi tapahtuu. Minkä jälkeen voimme alkaa rakentamaan tätä järjestelmää terveillä malleilla.

Elämme siis hyvin hyvin merkillisiä aikoja ja nämä elitistit yrittävät nyt kusettaa meille, että siellä olisi tämän pandemian toinen aalto jo ovella.

Seuraavaksi he aloittavat uudet karanteeni komennukset n. elo-syyskuun aikana ja Suomen THL on juonessa mukana. Ravintolat pistetään uudelleen kiinni Suomalaisten kiusaksi ja taas koululaiset komennetaan etäopetuksen pariin n. Syyskuussa. 

Mutta muista, että tämä kaikki on vain vallan kulissien takaa johdettua pelottelua, jotta sinä alistuisit ja nämä elitistit saisivat istutettua tuon haluamansa totalitaristisen Uuden Maailmanjärjestyksen ja sitä edeltävän Uuden Normaalin.

Sitten he tarjoavat sitä Bill ja Melinda Gates Foundationin rahoittamaa RNA-rokotusta, jonka vaikutukset ihmisen DNA:lle olisivat tuhoisat, koska se vaikuttaisi ihmisen immuniteettisuojaan negatiivisesti.

Hallituksella ja näillä tiedustelupalveluilla onkin sen vuoksi jo salainen suunnitelma olemassa mm. rokotekriittisten ihmisten pakkorokottamiseksi ja sitä varten tämä koronasovellus on suunniteltu, että sillä voitaisiin sitten lavastaa koronatartuntoja näille rokotekielteisille ihmisille. Koska heidät voitaisiin sen jälkeen kidnapata kodeistaan ihan poliisivoimin ja toimittaa läheisimpään sairaalaan ja pitää siellä tahdonvastaisesti vähintään 1kk karanteenissa. Tai heidät voitaisiin määrä myös kotikaranteeneihin ja kieltää myös ruokakaupassa käynti vähintään 2 viikon ajan.

Jos ei tällainen politiikka täytä kidutuksen tunnusmerkkejä, niin mikäs sitten. 

Mutta kaikki nämä ovat kirjattu jo sinne Suomen tartuntalakiin.

Nyt kuitenkin olisi syytä ymmärtää, että pelaamme tässä ihan kansakuntana puhtaita psykopaatteja vastaan, sillä nämä koronashowta johtavat tahot kuten THL, Bill ja Melinda Gates säätiö ajattelevat sillä vain rahaa.

Miljardit eurot sekä dollarit siellä pyörii ja he haluavat, että Suomen hallitus sitoutuu ostamaan ne koronapiikit jokaiselle Suomen kansalaiselle. Mutta pakkorokotuksia he eivät uskalla täällä määrätä, koska silloin täällä syntyisi kapina ja eliitti joutuisi jo turvautumaan Suomen armeijan aseelliseen väliintuloon, kun ei enää Poliisin Karhu ryhmän resurssit riittäisi.

Että meillä on tosiaan maailmalla nyt näin kovat ajat menossa, että on enää pieni askel tyranniaan ja nämä ajat kuitenkin osoittavat sen, että yksilöissä oli jälleen voimaa saada pysäytettyä koko kansan pakkorokotukset, kuten onnistuimme tekemään myös silloin 2009-2010, jolloin Suomen väestö säästyi myös silloin pakkorokotuksilta, koska silloinen Pääministeri Matti Vanhanen muutti tartuntalakia ja säästi Suomen pakkorokotuksilta.

Sen takia Vanhanen erotettiin Pääministerin hommista silloin ja keksittiin se lautakasa skandaali.

Tässä koronaviruksen feikkipandemiassa on kysymys myös keskiluokan palkansaajien tuhoamisesta tämän koronakriisin varjolla. Eli talous tuhotaan siinä samalla palkansaajilta ja monia lomautettuja on jo alettu irtisanomaan.

Tähän kun vielä lisää sen, että tällä korona rokotteella on tarkoitus tuhota ihmisten immuniteetti, niin nyt varmaan ymmärrätte, että tässä on kyse ihan väestöryhmiin kohdistetun kansanmurhan valmisteluista. Tämä operaatiohan alkoi jo Afrikassa, jossa on nyt jo annettu tämän RNA-rokotteen ensimmäiset piikkierät.