http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2020

Hillary Clinton jutun syyttäjä erotettiinNew Yorkissa sai kenkää korkea-arvoinen syyttäjä Geoffrey Berman, jonka vastuualueella oli mm. tämä kohuttu demokraattisen puolueen johtoon kuuluneen Anthony Weinerin läppäri, jolta löytyy se karmiva Hillary Clintonin snuff-video sekä Ukrainan sotaan liittyviä juttuja.

Mutta toki kun Hillary Clinton on mafiarouva, niin tämä syyttäjä ei varmaan halunnut samaa kohtaloa kuin Seth Rich, että ampuja tulee taloon ja tekee lavastetun ryöstön, jonka itse mafiaouva on tilannut.

Rich vuoti tietoja Wikileaksille USA:n demokraattisen puolueen sisältä.Hillary Clintonin SNUFF-video kuulemma kiertää edelleen dark webissä ja muutamat ovat sen siellä nähneet.

Tässä Youtube videossa on kuultavissa vain ääni ja siinä eräs amerikkalainen mies kuvailee mitä tuossa Hillary Clintonin SNUFF-videossa tapahtuu.

Siinä Hillary silpoo elävältä pikkutytön avustajansa Huma Abedinin kanssa. Pikutyttö on lopulta veren peitossa ja anelee heitä jo tappamaan hänet, jossa lopuksi Hillary silpoo veitsellä tämän lyöden veitsen vatsaan ja silpoo sisäelimet pois.

Hillaryn kerrotaan myös tanssivan tällä videolla ja on kauttaaltaan täynnä verestä kuten avustajansakin Huma Abedin.Tässä sen näkee miten silmät kiiluen Hillary kuvailee Libyan johtaja Muammar Gaddafin mestausta, joka huhujen mukaan tapahtui vielä niin, että Hillary Clinton tuli paikalle USA:n armeijan sotilashelikopterilla tarkistamaan, että se oli oikea mies, joka oli mestattu hengiltä. Olihan Hillary tuohon aikaan 2011 keväällä USA:n ulkoministeri.

Gaddafista kun oli tullut uhka, kun hän halusi palauttaa Afrikan taloudellisesti uuteen nousuun ja oli jo rakentanut mm. Afrikkaan menevän vesiputken, jonka sitten lopulta NATO pommitti hajalle. Mutta Gaddafilla oli myös tavoite saada Afrikkaan kultaan sidottu yhteisvaluutta.
9 poliisia niistä 12:sta poliisista on jo kuollut, jotka ovat nähneet Anthony Weinerin läppärin sisällön

Mutta tosiaan tämä ex demokraattisen puolueen johtoon kuuluneen Anthony Weinerin läppärin sisältö näyttäisi olevan äärimmäisen vaarallista, sillä jo 9 poliisia niistä 12:sta New Yorkin poliisilaitokselle (NYPD) työskentelevästä poliisista on kuollut, jotka ovat nähneet tämän Weinerin läppärin sisällön.Näiden kuvien väitetään olevan Hillary Clintonin SNUFF-videosta. Tuossa näkyy se sama pingispöytä, joka löytyy Washington DC:ssä sijaitsevasta Comet Ping Pong pizzerian kellarista, jossa on tämä lapsille suunnattu peliluola.

Comet Ping Pong (Washington DC) | ME SO HUNGRY

Asiahan kun on niin, että jos tuo Hillary Clintonin SNUFF-video päätyisi FOX Newsin uutisiin, niin se tietäisi kyseiselle mafiarouvalle pitkää vankilatuomiota. 

Sillä lapsen murhaaminen menee jo niin pitkälle, ettei siitä enää selviä millään 2 kuukauden yhdyskuntapalvelulla ja tämän vuoksi tuota Hillary Clintonin SNUFF-videota varjellaan edelleen kaikin voimin ja Clintonien mafiasuku tilaa edelleen mm. näitä NYPD:n poliisien salamurhia, ettei vain totuus tästä kyseisestä SNUFF-videosta päätyisi julkisuuteen.

Kuitenkin voisin silti kertoa, että Hillary Clinton ei todellakaan ole ainoa lastenmurhaaja, joka toimii jonkun hallituksen johdossa. Sillä kyllä tämä n. 8500 miehen ja muutaman naisen globalistikerho, joihin kuuluu mm. Jesuiittoja, Vatikaani, Kasaarijuutalaisia pankkisukuja, Vapaamuurareita, Saatanan Kirkko (Church of Satan Yhdysvalloista), Kansainvälisen järjestelypankin BIS-pankin omistusporras, New Yorkin Wall Streetin sijoituspankkien omistusporras jne. Koko tämä satanistinen kultti harrastaa näitä lastenuhrausrituaaleja ja niistä on aina pitkät perinteet aina muinaisille Israelin ajoille asti.Kaliforniassa kokoontuu edelleen joka vuoden heinäkuussa Bohemian Grove niminen herrasmiesklubi, jona aikana ei niinkään herrasmiesmäistä ole tämä, että siellä mm. poltetaan ainakin yksi lapsi elävältä Molok rituaalissa, joka tunnetaan Cremation of Care nimisenä lapsiuhrirituaalina.

SATANIC RITUAL ABUSE | octadandy.com

Tämä kuva on otettu Bohemian Grovesta ja tuossa on palamassa elävä lapsi.
Lähde: USA Today