http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2020

Mitä täällä tapahtuu
Viime päivinä valemediassa on nostettu esille kuinka Eskimo brändistään tunnettu Pingviini jäätelopuikko omistajineen miettii nyt, kuinka Eskimo sana onkin rasistinen ja siitä täytyisi nyt luopua.

Eskimo puikko 32g /57ml vanilja lakton p – K-Ruoka
Ne ovat siis nyt valmiita tuhoamaan oman brändinsä, eli kusemaan sen päälle ja vetoavat, että koska rasisminvastainen keskustelu on nyt noussut tähän pisteeseen.

GORILLAS Pranking HUMANS 2017 [Funny Pets] - YouTube

Tulee jo mieleen, että ehkä ihmisten keskimääräinen älykkyys täällä on hyvin lähellä edelleen apinoiden kanssa, jos tällaiset aiheet nousevat viikon puhutuimpien keskustelujen aiheiksi.

Amnesty International Refuses to Return Illegal Soros ...

Mutta toki tuon vellovan "rasismi" aiheen ykkösnostaja on ollut suursijoittaja George Soros ja hän ei aja mitään rauhaa, vaan hän ajaa rotusotaa ja haluaa mustan väestön kaduille riehumaan väkivaltaisesti, kun Soros samalla itse nauraa matkalla pankkiin.

Official logo depicting name in black capital letters on yellow background with "LIVES" color inverted

Vaikka tämä Sorosin säätiöiden rahoittama BLACK LIVES MATTER liike väittää olevansa anti-rasistinen, niin todellisuudessa se on kaikkea muuta. Sillä kyseisen liikkeen tarkoituksena on nimenomaan lietsoa mutsien ja valkoisen väestön välistä vihanpitoa. Muuten Soros ei laittaisi latin latia tuohon liikkeeseen säätiöistään.

Soros rahoittaa lukuisia murhia eri puolilla maailmaa ja rikastuu niillä, kun hänen säätiönsä tekevät niillä tiliä.

Jos tämä liike olisikin ALL LIVES MATTER, niin silloin Sorosin säätiöt eivät suostuisi antamaan sinne edes yhtä dollaria, koska Soros vihaa humanisteja yli kaiken.Soros on varsinainen mestari, sillä hän on voidellut lukuisat kongressimiehet jenkeissä. Joten hän voi tuon voitelurahan kautta ostaa heitä ns. hiljaisiksi. Onhan myös Paavo Väyrynen ja Martti Ahtisaari Suomesta olleet myös Soroksen leivissä.

Martti Ahtisaari kuvattuna työhuoneessaan.

Ahtisaari on kertonut julkisuudessa kuinka Soros lähettää hänen perustamalleen yksityiselle Crisis Management Initiative Crisis Management Initiative konfliktinratkaisurahastolle vuodessa sellaisen pienen 200 000 dollarin avustuksen. 

Ensin Ahtisaari sanoi Sorosille, että yhdistys tarvitsee tukea.

Tuosta huomaatte, että jos 200 000 dollaria on näille globalisteille pieni avustus, niin Ahtisaarikin sai siltä Serbialaiselta mafioosoilta silloin vuonna 2008 sen 40 miljoonaa euroa, joista 2 miljoonaa toimitettiin hänelle 500 euron seteleinä ja loput yksityiselle Sveitsin tilille.

Oliver Dulic - poseta Svilajncu - YouTube

Serbian parlamentin silloinen puhemies Oliver Dulic (kuvassa) kertoi kuinka Saksan tiedustelupalvelu BND:llä oli nauhoitus tästä Martti Ahtisaaren ja tuntemattoman albaanimiehen välisestä keskustelusta, jossa keskusteltiin 2 miljoonan euron siirtämisestä Ahtisaaren yksityiselle Sveitsin pankkitilille.

Jännää vielä tästä asiasta tekee sen, että kyseisen tilin omistaa albanialainen mies nimeltä Exhet Bohria, joka toimi aikanaan Euroopan heroiinin maahantuonnissa johtavana tekijänä. Kieltämättä varmaan ollut aika hyvä bisnes se heroiinikauppa, kun siinä on ollut vielä kyseessä Euroopan suuret heroiinimarkkinat.

Allemagne : Iago, elle espionnait la France pour le compte ...

Saksan tiedustelupalvelu BND:llä on myös hallussa tämä salakuvattu videotallenne, jossa näkyy kuinka Kosovon albanihallituksen rekisterikilvillä varustettu auto ajaa Ahtisaaren talon eteen ja sieltä ojennetaan Maralle kaksi salkkua, joiden sisällön varmaan tiedätte. BND:n agentit vahvistivat myöhemmin kummankin salkun olleen täynnä rahaa. 

Ahtisaaren Wienin toimisto tuohtui silmittömästi tuosta, kun tämä lahjuskandaali tapahtui silloin vuonna 2007, mutta ei ryhtynyt enää mihinkään jatkotoimiin.

Mitäs tämä Ahtisaaren Mara sanoikaan 80-vuotispäiviensä haastattelussa vuonna 2017 toimittajille ? Että kuinka "kaikki kansanäänestykset tulisi kieltää lailla".

Melkoisen tyrannimaista mielipiteenilmaisua.

Pile of Euro 500 currency stacks (loop) ~ Video #8991340

Nämä Sorosin lahjuksilla voitelemat miehet tottelevat käskyjä ja ovat arvomaailmaltaankin niitä, jotka eivät suostu olemaan kansan puolella, koska he toimivat suoraan Saatanan käskyvallassa.

Siksi he ovat kumartuneet tuon suurimman houkutuksen edessä, eli usiden miljoonien eurojen lahjusrahan, joka heille on annettu tuota poliittista uraa vastaan, jos vain teet kuten käsketään, niin silloin saat Sveitsiin talletuksia niin paljon, että sinulla on rahaa enemmän kuin Roope Ankalla itsellään.

Täällä kun samalla muut veronmaksajat ihmettelee, että miten tämä koko maailman talousjärjestelmä pysäytettiin tämän vuoden alussa ja aivan kuin tämä olisi tapahtunut itsestään.

Ei se itsestään tapahtunut, vaan tämä oli täysin tietoisesti näiden globalistimafian työtä.

Nämä pankkiirit puhalsivat maailman rahajärjestelmästä jo tämän kevään aikana sen yli 7 triljoonaa dollaria, joka on melkoinen määrä rahaa ja kun uutta rahaa synnytetään vain painamalla näitä dollareita nyt enemmän kuin koskaan, niin tuo ei ole mikään toimiva ikiliikkuja, koska tässä puhutaan nyt tuhokapitalismista.

Tuhokapitalismissa kun on aina tuhokapitalistisen järjestelmän epäoikeudenmukaisuus ja näiden pankkiirien kusetus, joka jättää joka vuosi sen n. 5 prosentin vajeen sinne valtioiden kassaan. Joten siksi sen seuraukset näkyvät mm. massatyöttömyytenä sekä jatkuvina hintojen nousuna. 

Työttömyys ei ole siis työttömien itsensä vika, vaan kyllä tämä ongelma on pankkiirien syytä, koska sieltä tätä kansallista pyramidihuijausta ollaan tehty jo vuosisadoilta toisille. 

The euro crisis | Eolas Magazine
Euro on nyt tullut tiensä päähän ja tuhoisa loppunäytelmä on jo käynnissä.

Returning to the Finnish markka - is it feasible? | Yle ...

Sitä voisi elvyttää tällaisella värisuoralla.

Mutta jos tätä kysyy esim. EU:n komissiolta, niin ne komissaarit siellä ovat kuin mafian leivissä ja tottelevat vain pankkimaailman johtorikollisia.

Sen takia mm. Ruotsin valtio sai jo ukaasin EU:n komissiolta, kuinka EU:n komissio haluaa Ruotsin luopuvan kruunuun sidotusta valuutasta viimeistään 2023 mennessä. Koska Ruotsin taloutta ei olla vielä onnistuttu yhtä paljon ryöstämään kuin näiden muiden EU-maiden.

Animated 3D map of unemployment in Europe between 2002 and ...

Tässä yllä on kanssa pieni animoitu kartta, jossa näkyy tuo Euroopan EU-maiden työttömyyden kehitys 2002 vuodesta lähtien.

Huomaatte varmaan miten on monia EU-maita alkanut punottaa loppua kohden, eli siellä on kasvanut massatyöttömyys räjähdysmäisesti.

Tosiaan tuo massatyöttömyys ei olisi minnekään EU-maahan tullut, jos nämä maat olisivatkin painaneet omaa rahaansa ja olleet EU:n ulkopuolella.

Kun tällä liikkeellä olevalla rahalla on sellainen taipumus, että koska se on sidottu velkaan, niin mitä enemmän tätä velkaa syntyy ja mitä enemmän siellä aiheutuu niukkuutta talouteen, niin silloin syntyy tätä massatyöttömyyttä sen seurauksena.

Euroopan union on ollut koko tämän ajan näiden yksityisomisteisten pankkiirien pyramidi huijaus.

COCAINE IMPORTING AGENCY (CIA) - The Enterprise - YouTube

Eli lähes kaikki EU:n yhteisvastuu velat, joita tässä maksellaan pois meneekin näiden äärimmäisten rikkaiden roistojen taskuihin. Nämä samat roistot kun ovat rikastuneet huumekaupalla, asekaupalla, ihmiskaupalla. 

Eli heidän miljoonaomaisuutensa tulee pääosin siitä, että joku tuolla kuolee heidän bisnestensä johdosta. Eli kuolee huumeisiin tai jossain sodissa. Se on sitten tuottoisaa liiketoimintaa.

CONFIRMED: The DEA Struck A Deal With Mexico's Most ...

Että täälläkö ei ole sitten enää mitään nähtävää ? 

Lähde: Iltalehti

Verkkouutiset

Vastavalkea

TS