http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 25, 2020

Burundin Presidentti kuoli äkillisesti - Ehti sitä ennen sanoa, että koronavirus pandemia on huijaus

Burundi leader's title not 'eternal supreme guide' - The ...

Burundin Presidentti Pierre Nkurunziza (55) kuoli äkillisesti pian sen jälkeen, kun hän oli sanonut julkisesti koronavirus pandemian olevan huijaus.

Kuolinsyytä väitetään sairaskohtaukseksi, mutta eiköhän tässä kyseessä ollut myrkytys, joka oli jonkun tiedustelupalvelun tilaustyö, jolla tämä Burundin Presidentti täytyi hiljentää, ettei hän vaan pääse pilaamaan WHO:n ja Bill sekä Melinda Gatesin korona bisneksiä.

Nyt sitten britannian valemedia The Guardian alkoi julistamaan, että hän saattoikin kuolla koronavirukseen.

Presidentti Nkurunziza totesi vähän tovi sitten, että kuinka maailmanterveysjärjestö WHO:n henkilökunta ei ole tervetullut maahansa.

Burundin valtio kun ei suostunut lähtemään tähän korona pelleilyyn mukaan ja tähän päivään mennessä siellä on julistettu vain yksi koronakuolema. 

Kun taas Ranskassa näitä väitetään jo olleen yli 30 000 kpl.

Polish President Says Exhumation of Smolensk Plane Crash ...

Nkurunzizan kuolema muistuttaa vähän samaa kuin Puolan Presidentti Lech Kaczynski vastusti vuonna 2009, ettei Puola suostuisi tilaamaan yhtäainuttakaan sikainfluenssarokotusta. Sitten seuraavana keväänä 2010 Kaczynskin lentokone putosi Smolenskiin ja kaikki kyydissä olleet kuolivat.

Asiahan kun on niin, että BIG PHARMA:n lääkeyhtiöt ovat suuri mafia ja he käyttävät ihan mafiasta tunnettuja keinoja, jos vaikka jonkun maan Presidentillä on munaa astua heidän liiketoimintansa varpaille. 

Kun näissä piikki erissä mitä tulee vaikka koronarokotteisiin, niin miettikääs nyt jos vaikka joku suomalainen lääkekonsultti heittää paperilla sille Bill Gates säätiön rokotteelle sellaisen ympäripyöreän 1000 euron hinnan ja jos se kerrotaan sillä 5,4 miljoonalla, niin siitä tulee helposti sellainen 5,4 miljardin euron lasku Suomen veronmaksajille.

Puolassa on se 38,4 miljoonaa ihmistä. Että jos se sikainfluenssarokote sinne maksoi ehkä jotain 400 euroa kpl. Joten silloin 2009 nämä sikainfluenssarokotteita sinne tyrkyttäneet roistot menettivät Puolan osalta yli 15 miljardin euron rahat. Siinä taisi olla se kosto, jonka takia se Presidentti Kaczynskin lentokone piti pudottaa alas ja tappaa kaikki kyydissä oliat. Siellähän tosiaan kävi vielä tappamassa erikseen Venäjää puhuneet sotilaat, jotka viimeistelivät sen homman. Eivät he tainneet kuitenkaan Venäjän armeijalle työskennellä, vaan he viimeistelivät sen salamurhaoperaation, joka jostain tod. sikaninfluenssarokotteiden valmistajien lääkeyhtiöiden johdosta tilattiin.

Tuon kännykällä kuvatun videon kuvannut mies sitten puukotettiin hengiltä muutama viikkoa myöhemmin Valko-Venäjällä. Todistusaineisto kuitenkin jäi nettiin, mutta silminnäkijä ja mahdollinen todistaja murhattiin.

Harvard Study Finally Admits Drug Prices are High Because ...

Tämä lääkeyhtiöiden touhu toimii aivan samalla tavalla kuin toimii järjestäytynyt rikollisuus.

Big Pharma Harms Patients for Profit but Doctors Must Also ...

Kun ne lääkkeiden syöjät ovat lääkeyhtiöille voittoa tekeviä koekaniineja. Kansaneläkelaitos myös takaa sen, että nämä lääkeyhtiöt saavat voittonsa ajoissa. Että nämä lääkkeillä myrkytetyt ihmisetkin voisivat ostaa näitä hyödyttömiä lääkkeitä, joilla heidät myrkytetään käveleviksi vihanneksiksi. Käveleviksi vihanneksiksi, jottei heistä olisi enää tälle systeemille vaaraksi.

Lääketeollisuuden vihollinen numero 1 on edelleen ihmisen luontainen immuniteetti, joka täytyy siksi saada huonoksi rokotteilla, jotta ihmiset tulisivat sitten riippuvaisia näistä lääketeollisuuden tarjoamista lääkkeistä.

Big Pharma Free Download (v1.08.01 & DLC) « IGGGAMES

Tämän koronarokotteen tyrkyttäminen alkaa näillä näkymin vuoden lopussa jossain kohden. Sitä ennen näillä lääketeollisuuden kontrollifriikeillä on vielä tarkoitus saada tämän koronafeikki pandemian seuraava aalto, johon kuuluu taas lisää karanteenia, sulkutiloja, rajoja kiinni, ravintoloita kiinni ja tämän ajoitus tulee Euroopassa ajoittumaan todennäköisesti siihen kohtaan, kun ihmiset palaavat lomiltaan töihin ja lapset kouluihin. Eli joskus elo-syyskuun korvilla.

He haluavat sinun silloin uskovan, että taas olisi jokin viruslinko jylläämässä Suomessa, vaikka kyseessä on tämä aivan sama teatteri kuin tähänkin asti. 


Lähde: Fort-Russ