http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 20, 2020

USA:n Presidentti Donald Trumpin väitetään valmistelevan Roswellin ufo-asiakirjojen paljastamista

UFO NEWS: Why President Trump's VOICE hotline has been ...

Yhdysvaltojen Presidentti Donald Trumpin väitetään valmistelevan Roswellin onnettomuuden ufo-asiakirjojen julkistamista.

Trump kommentoi asiaa tuoreella presidentinvaalikampanjaansa liittyvällä videolla.

Toisaalta mitä allekirjoittaneena tiedän noista kuvioista jenkeissä, niin USA:n Presidentti ei pääse näkemään kaikkia ufo-dokumentteja, koska siihen tarvittaisiin jo niin suuri turvaluokitus, ettei USA:n pressoilla siihen riittäisi vielä turvaluokitukset.

Autopsia a un supuesto extraterrestre - Wikipedia, la ...

Mutta se on taas asia erikseen, jos Roswellin ufo-onnettomuudesta tulee kuluneeksi 8.7.2020 jo peräti 73 vuotta ja se mitä tuossa tapauksessa salataan liittyy siihen, että sinne New Meksikon autiomaahan todellakin tuli avaruusalus, jonka sisältä löytyi näitä ulkopaikkakuntalaisia olentoja, joiden pää oli ihmistä suurempi.

Mutta paikalle sattui sitten USA:n armeija, joka antoi käskyn antaa lehdistölle tieto, että se olikin vain pelkkä säähavaintopallo.Heikki Kulju piti muutama vuosi sitten tästä Roswellin ufo-onnettomuudesta julkisen luennon.

Heinäkuun 8. päivä vuonna 1947 New Meksikossa oli kova ukkosmyrsky. 

Karjanhoitaja William Brazel löysi New Meksikon erämaasta lentävän lautasen, joka oli tipahtanut alas. 

He raportoivat asiasta ensin paikalliselle sheriffille, jonka jälkeen alueelle tuli armeija.

Aluksen sisällä oli neljä humanoidia, joista kolme oli kuollut. Mutta yksi heistä oli vielä kunnossa. 

Roswell Declassified: On April 7th of 2011, the FBI ...

Armeijan tullessa paikalle tämä karkuun yrittänyt humanoidi yritti karkuun ja armeija olisi muuten ampunut tämän. Mutta tämä eloon jäänyt avaruusolento vangittiin USA:n armeijan toimesta.

Tämän jälkeen alkoi vahva pelottelukampanja, jona aikana paikallisia ihmisiä peloteltiin, jotta he eivät enää vuotaisi näitä asioita eteenpäin.

RoswellDailyRecordJuly8,1947.jpg

Kuitenkin tässä tapauksessa ehti käymään se virhe, että ensimmäinen lehdistötiedote ei ollut sensuroitu, koska siinä puhuttiin maahan tulleesta ufosta New Meksikossa.

2016/09/01 – Tom Carey – The Children of Roswell – The ...

Mutta sitten meni näillä tietyillä kenraaleilla löysät housuun ja sieltä laitettiin määräys, että tämä ufo vaihtuikin säähavaintopalloon.

Roswell UFO wasn’t aliens, it was a secret spaceship built ...

Tämä Roswelliin maahan iskeytynyt ufo-alus päätyi sitten USA:n ilmavoimien haltuun.

Eversti Phillip Corsolla oli vielä 60-luvulla hallussaan tämä romulaatikko, jonne oli koottu aluksen sisältä talteen otetut esineet.

Lopulta he 60-luvulla päättivät, että esineet välitettiin eri tutkimuslaitoksille.

5G:n kehitys vaatii Suomelta mittavia investointeja ...

Yksi näistä laitteista oli mm. valokuitu.

Tuohon aikaan ei vielä valokuitua juuri tunnettu.

Lopulta tämä valokuitu siirrettiin jollekin tutkijoille, jotka kuulemma kehittivät tuosta nykyisin valokuituna tunnetun teknologian.

Der Ufo-Absturz bei Roswell (Seite 152) - Allmystery

Aluksesta löytyi myös mm. monikerros mikropiirejä sekä erikoisvahvoja kuituja joista kuulemma kevlar on kehitetty noiden tietojen pohjalta. 

Sekä myös pimeänäkölaite.

Aliens (Roswell) - Alien Wiki

Aluksessa olleet humanoidit olivat n. 120 cm pitkiä ja heillä oli iso pää. Suu oli todella pieni.

Heillä oli myös aivan erilainen verijärjestelmä kuin ihmisillä sekä keuhkotkin aivan erilaiset.

Lopulta tutkijat saivat selville, että nämä olennot ottivat energiaa ihonsa kautta.

USA:n armeijan tutkijat päätyivät lopulta siihen, että kyseessä ei ollut edes humanoidi, vaan robotti ja loivat tälle aivan oman kutsuntatermin maanulkopolinen olento E.B.E. (extraterrestrial biological entity).

Jo vuonna 1947 USA:n ilmavoimat tutkivat tätä maahan syöksynyttä alusta ja sen antigravitaatiota. 

Eversti Phillip Corso mainitsi kun USA:n ilmavoimat sekä CIA olivat vastuussa aluksen tekniikan selvittämisessä.

Aluksen antigravitaatio syrjäytettiin magneettiaaltoja kontrolloimalla, jolloin magneettikentän polarisaatiota muutettiin.

Muutaman vuoden jälkeen tutkimuksen jälkeen tuli läpimurto, kun saatiin selville että itse alus toimi kuin valtava kondensaattori. Eli alus varastoi itse tarvittavan energian, jolloin alus pystyi liikkumaan antigravitaatiolla. 

Antigravitation – Psiram

Tämä energia taivutti aluksen ympärillä energiakenttää niin, että se oli kuin pyöremyrskyn sisällä lentämiseen kuvaili eversti Phillip Corso.

Why Investing in Royal Dutch Shell (part 2) – PGM Capital

Mutta voisi ihmetellä, että jos kerta jo 40-luvulla tällainen mahtava teknologia on saatu selville, niin miksi sitä täytyy edelleen pitää salattuna ?

No kun siellä on ne maailman suurimmat öljy-thtiöt Royal Dutch Shell jne.

Kun näitä ufo aluksia ei saa kulkemaan millään E95 bensalla eikä edes diesel öljyllä. 

Siinä se pieni ongelma, että jos autokin alkaisi yhtäkkiä toimimaan vain kosmisella taustasäteilyllä, niin miten joku maailman suurin öljy-yhtiö voisi sillä alkaa enää rahastamaan.

Öljy kun on tämän globaalin tuhokapitalismin moottorin polttoaine, koska öljyrahalla pyöritetään myös tätä USA:n sotateollisuutta.

Öljy-yhtiöt suuromistajineen istuvat näiden ufo-patenttien salaisuuden päällä ja ihan täydestä syystä, koska he eivät halua että tämä tuhokapitalistinen imperiumi tuhoutuisi jonkun antigravitaatio vallankumouksen johdosta. 

Mutta silti selvääkin selvempää on, että vielä jossain vaiheessa tulevaisuutta nämä antigravitaatio patentit julkistetaan kaupalliseen käyttöön ja sen niin suuri juttu, että se tulee syrjäyttämään koko bensaan perustuvan yhteiskunnan syrjään ja tilalle tulee uudistuvalle vapaaenergialle perustuva yhteiskunta.

Silti suuren ongelman tulee tuossakin anrigravitattio vallankumouksessa olemaan nämä monikansalliset yhtiöt, jotka yrittäisivät viimeiseen asti varastaa sen uuden teknologian johdosta rahat kuluttajien taskuista kuten ennenkin.

Mutta jos annamme näille teknokraattisekopäille kaiken vallan, niin nämä ilmastonmuutospellet alkavat vielä jonain päivänä laskuttamaan sinun omalla polkupyörälläkin ajamisesta, kun pyöriin pakotetaan asentamaan joku pakollinen seurantasovellus. Mutta tämä ei vielä näille sekopäille riitä, vaan sen jälkeen aletaan laskuttamaan vielä ihmisiä tavallisesta kävelemisestä, kun älypuhelin lukee dataa sinun liikkumisestasi ja alat maksamaan kävelyveroa näille samoille ilmastonmuutos hulluille.

Ilmastonmuutos on todella suuri huijaus, jonka takana vaikuttaa tämä YK:n agenda 21 ja YK Agenda 2030, jonka tavoitteena on saada Euroopan kulttuuri-identiteeti tuhottua humanitaarisella maahanmuutolla sekä rotu sekottumaan.

Lisäksi YK Agenda 21 tarkoitus on hajoittaa kaikki ydinperheet sekä tuhota avioliittoinstituutio sekä kieltää lapsenteko sekä seurustelusuhteet sekä miesten, että naisten välillä, josta olisi vielä lähitulevaisuudessa tarkoitus tulla osa uutta normaalia.

Langaton teknologia verkkoineen on jo nyt tehnyt esim. Sveitsissä yli 70 prosenttia miehistä tuhkamunia, eli heidän spermansa on jo sitä laatua, että lisääntyminen ei enää oikein onnistu. Mutta tuohonkin vaikuttaa myös hyvin voimakkaasti prosessoitu ruokateollisuus ja geenimanipulaatio.


Lähde: Verkkouutiset