http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 22, 2020

Tiedemaailmaa järkytti uusi tutkimustulos - Tunteet muuttavat fyysistä ulottuvuutta

Emotions Physically Shape Reality

Tiedemaailmassa on kohistu viimeaikoina tuoreesta tutkimustuloksesta, jossa tutkijat saivat selville sen kuinka ihmisen tunteet muuttavat fysikaalista ulottuvuutta.

Tutkimuksessa ihmisen DNA eristettiin suljettuun astiaan ja sijoitettiin lähelle koehenkilöä.

Tutkijat antoivat tämän jälkeen koehenkilölle emootionaalisen ärsykkeen ja huomattiin kuinka se vaikutti toisessa huoneessa olevaan ihmisen DNA:han.

Kun taas tutkijat huomasivat DNA:n kiristyvän negatiivisten tunteiden johdosta, kun taas positiiviset tunnetilat rentouttivat DNA:ta.

Näin siis koko tutkimustulos uhmasi näitä entisiä fysiikan lakeja ja syystäkin sai tämän tiedemaailman järkyttymään, kun varsinkin nämä "feikkitiede" ihmiset, jotka pääosin koostuvat tiedeuskovaisista eivät nyt kaikki voi sulattaa näitä tutkimustuloksia ollenkaan, koska muuten tuo heidän feikkitieteelle perustuva maailmankuva alkaa romuttumaan. 

Näillä feikkitiede ihmisillä tarkoitan näitä ihmisiä, joiden älyllinen kapasiteetti ei riitä kuin vain siihen, että he lukevat jonkun tieteen todistetun teorian, että se on todistettu teoriaksi. 

Tämä riittää jo siihen, että tällainen ihminen uskoo tieteeseen, mutta hänen älylliset ominaisuudet loppuvat siihen, eikä näillä ihmisillä juuri ole minkäänlaista intressiä edes tutkia, että mitä nämä tieteen todistamat tutkimukset ovat sisältäneet, koska sen verran tyhmillä ihmisillä ei riitä siihen enää älykkyys, koska sellainen vaatisi jo itsetietoista ajattelua aivoilla, joka ei näiltä useilta tiedeuskovaisilta vielä onnistu, koska sen tilan aktivoimiseksi heidän täytyisi ensin saada mielensä avoimeksi.

Emotions Have An Effect On Reality

Toisessa kokeessa tiedemiehet eri ryhminä tekivät kokeen valkosoluilla ja mittasivat niissä tapahtuvia muutoksia.

Tässä kokeessa valkosolujen luovuttaja sijoitettiin yhteen huoneeseen ja altistettiin tunnestimulaatiolle, joka oli peräisin koehenkilölle näytetystä videosta.

DNA taas myös tässäkin kokeessa eristettiin toiseen huoneeseen samassa rakennuksessa ja sekä koehenkilön, että DNA:ta tarkkailtiin tämän kokeen aikana.

Tässä kokessa myös havaittiin, että kuinka tunnestimulaatiot reagoivat DNA:n kanssa ja nämä vielä mitattiin sähkövasteilla ja huomattiin kuinka tunne resonoi reaaliaikaisesti DNA:han.

Light Photons Followed The Geometry DNA

Mutta taas kolmannessa kokeessa päästin jo havainnoimaan vieläkin suurempia tuloksia ja tässä kokeessa tiedemaailma oikein järkyttyi, kun selvisi että kuinka vaaleat fotonit, jotka muodostavat ympäröivän maailman, havaittiin tyhjiössä. 

Ihmisen DNA laitettiin tässä kokeessa tyhjiöön ja yllättäen fotonit eivät enää toimineet sattumanvaraisesti, vaan seurasivatkin tarkasti ihmisen DNA:n geometriaa.

Näin ollen tutkijat tekivät siis tämän lopputuloksen, että kuinka tunteemme vaikuttavat meidän DNA:han ja kun DNA vaikuttaa koko maailmaan, niin tunteemme muuttavat koko maailmaa koko ajan.Joten tässäpä ei enää juuri tarvitse sen pidemmälle lähteä miettimään, että mikäs se Vatikaanin suurin salaisuus olikaan ? 

Vatikaanin suurin salaisuus liittyy ihmisen käpyrauhaseen, joka säätelee ihmisen tietoisuutta. 

Esimerkiksi fluori tai natriumfluoridi, jota vesijohtoveteen lisätään kalkkeuttaa käpyrauhasta ja saa näin käpylisäkkeen suljettuun tilaan. Tällä tietoisuus myös pidetään ihmisillä suljetummassa tilassa.Tuosta symboliikasta myös se Horuksen silmä on sinne Illuminatin logoksi asti tullut.

Horuksen silmä oli muinaisegyptiläinen kuninkaallisen vallan ja terveyden symboli. Sen egyptinkielinen nimi on Wedjat, ja tämä symboli tunnetaan myös muinaisen egyptin jumalan Ran silmänä.

6: The U.S. Dollar Bill Contains Illuminati Symbols - 10 ...

Että kun sinne dollarin setelin toiselle puolelle silloin 1930-luvulla laitettiin tämä Illuminatin logo ja latinankielellä teksti NOVUS ORDO SECLORUM.

Tämä Latinalainen lause on peräisin vuonna 1782 Charles Thompsonin ideasta, joka kuului USA:n perustajiin (Eng. The Founding fathers).

Novus = Uusi 

Ordo = Järjestys

Seclorum = Sukupolvi, aikakaudet

Eli tämä lause latinaksi siis tarkoittaa Uuden järjestyksen aikakaudet.

Käytännössä sillä tarkoitetaan samaa asiaa kuin uusi maailmanjärjestys (NEW WORLD ORDER).

Tieto on valtaa ja siksi sitä käytetään vallan välineenä

Ei siinä tosiaankaan tarvitse olla mikään Albert Einstein älytäkseen näitä asoita.

Valemedia koneistoineen syytää ilmoille päivästä toiseen negatiivisia uutisia ja tiedätte varmaan miksi ? 

No tietenkin siksi, että ne negatiiviset uutiset vaikuttavat sinun DNA-soluihisi negatiivisesti, eli saat tuota pelkoa osaksesi, joilla nämä parasiittit vallan verhojen takana saavat taas jälleen sinäkin päivänä madallettua koko maailman tietoisuutta.

Ja kun TIETO = VALTAA, niin ymmärrätte silloin varmaan, että tässä on kyse ihan puhtaasta valtakamppailusta.

Näillä informaatiosodan käsikirjoittajilla on aivan suora agenda luoda tulevista sukupolvista täysiä idiootteja ja siksi he mm. ovat ottaneet aseiksi mm. humanitaarisen maahanmuuton Eurooppaan, jolla mm. on suora agenda saada tyhmennettyä Euroopan väestöä.

Se ei ole mitään rasismia puhua siitä, että kuinka Afrikassa ja lähi-idässä on matalempi älykkyysosamäärä siellä kuin Euroopassa.

Suomessa taas on maailman älykkäin kansa, mutta tämäkin täytyy sensuroida maailmalla, koska nämä Suomen heimot nähdään ihan poliittiseksi uhkaksi maailmalla. Meistä ei siis pidetä, koska täällä on liikaa älykkyyttä ja liikaa itsenäisiä ihmisiä, joilla on vielä kyky ajatella niillä omilla aivoilla.

Joten sitten tuli tuo hieno termi, joilla voitiin alkaa valtiollisesti vainoamaan näitä ihmisiä, joilla oli vielä tuo kyky käyttää aivojaan tietoiseen ajatteluun.

Keksittiin siis vihapuhe ja nyt uusimpana "maalitus/maalittaminen", joka tuotiin myös rikoslainsäädäntöön.

Elon Musk might lose his U.S. security clearance over ...

Ajatteluhan ei ole vielä rikollista, mutta kenties vielä hamassa tulevaisuudessa, jos Elon Musk joukkoineen saa ne aivoimplantit markkinoille, niin kenties sen jälkeen jopa ajatuksia voidaan valvoa.

Kyllä se aivojen lukuteknologia on jo ollut olemassa, mutta sitä nämä psykopaatit vielä kehittelevät.

Elon Musk mm. on täysi valkokauluspsykopaatti, että hän ei edes kysy keneltäkään, että haluatko aivoihin implantin.Vaan hän tunkeutuu muutamien vuosien päästä yhtiöllään Eurooppaan ja alkaa tyrkyttämään tätä mikrosirua koko Euroopan väestön aivoihin ja nämä psykopaatit ovat sen verran kieroja, että he varmaan luovat jonkun kriisin siinä vaiheessa, jonka verukkeilla he yrittävät saada ihmiset hyväksymään, että se onkin hyvä jos te THL Terveyden ja Hyvinvoinninlaitokselta kutsuisivat lähimpään terveyskeskukseen käymään ja asentaisivat aivoihinne mikrosirun, jotta sinusta saataisiin lopullisesti tehtyä A.I. robotti, jota voitaisiin jo ohjata kuin jotain robottia.

Mutta ei Elon Musk ja nämä muut teknokraatti psykopaatit suostu itse alkamaan tuon teknologian laboratorio rotiksi.

Mutta sinua he pitävät ihan suorina ja potentiaalisina koe-eläiminä tuolle teknologialle.Cyrus Parsa on kirjoittanut tästä aiheesta kokonaisen kirjan, jossa hän varoittaa tuon teknologian vaaroista.

Olisi suorastaan kulttuuriteko, jos joku siellä pystyisi Suomentamaan tuon kirjan.


Lähde: https://www.lifecoachcode.com/2017/02/26/emotion-shapes-reality/