http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 23, 2020

Kenttäpiispa Pekka Särkiö gate

Puolustusvoimien kenttäpiispa julkaisi hämmentävän ...

Teksti: Teemu Vehkala

Kenttäpiispa Pekka Särkiö kritisoi blogikirjoituksessaan Suomen kulttuurieliittiä.

Hän puhui tuossa kirjoituksessaan puhdasta asiaa ja kertoi miten Suomessa eräs kulttuurieliitti tekee työtään rakenteiden murtamiseksi kuten ydinperheiden ja miehen sekä naisen välisen avioliiton. 

Nämä instituutiothan nimenomaan pyritään hajoittamaan marxilaisilla opeilla.

Sitten suuttui Suomen kulttuurieliitti ja otti Särkiöön yhteyttä

Mutta eipäs tässä mennyt juuri kauemmin kuin vuorokausi aikaa, kunnes kenttäpiispa Särkiö joutui poistamaan koko blogitekstin ja pyytämään julkisesti anteeksi kohuskirjoitustaan.

CoPhilosophy: Voltaire: Some Brief Beliefs (Cont'd ...

Kukas se olikaan tämä kuuluisa Ranskalainen filosofi ja kirjailija Voltaire (1694-1778) joka totesi aikanaan näin; "Jos haluat tietää, että kuka sinua hallitsee, niin katsos heitä joita sinun ei sallita kritisoivan".

Kenttäpiispa Särkiö astui tässä selvästi nyt Suomen kulttuurieliitin varpaille, jota hänen ei sallittu kritisoivan ja koska Särkiö on tuollaisessa julkisessa asemassa, että hän toimii Suomen puolustusvoimissa kenttäpiispana, niin hänen ei sallita kritisoivan Suomen kulttuurieliittiä.

Näin se valtajaosto täällä Suomessa menee, että jos allekirjoittanutkin olisi täällä joku kenttäpiispa, niin aivan samalla tavalla minutkin olisi pakoitettu ja painostettu julkiseen anteeksipyyntöön, tai muuten oltaisiin jo uhiteltu työpaikan menetyksellä.

Nämä ovat näitä eliitin yleisimpiä keinoja ylläpitää tuo hierarkia, ettei heitä aleta näistä julkisista armeijankaan viroista arvostelemaan, koska tämä Suomen korruptoitunut kulttuurieliitti edustaa tätä kulttuurimarxistista agendaa, jonka tarkoitus on tuhota Suomen kulttuuri-identiteetti mm. humaanitaarisella maahanmuutolla sekä tuhota avioliitto instituutiot sekä ydinperheet, jotta Uusi Maailmanjärjestys ja tämä Uusi Normaali istuisi tänne maahan paremmin.

Lähde: Verkkouutiset