http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 30, 2020

Marxistinen intersektionaalinen feminismi on kirjattu Suomen hallitusohjelmaanTiesittekö, että Suomen nykyiseen hallitusohjelmaan on kirjattu intersektionaalinen feminismi yhdeksi hallituksen tavoitteeksi. 

Kyseessä on täysin marxistinen ohjelma, jonka arvopohjaa harjoitettiin jo muinaisessa Neuvostoliitossa.

Marxism, Feminism and Housework - YouTube

Intersektionaalinen feminismi pähkinänkuoressa tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi seksuaalivähemmistöjä aletaan pisteyttämään niin, että esimerkiksi jos jokin maahanmuuttaja onkin homoseksuaali, niin hänet pisteytetään arvoasteikolla suuremmalla huomiolla, kuin taas suomalaista homomiestä.

Näin ollen tämä jo itsessään paljastaa sen, että tuolla intersektionaalisella feminismillä on tarkoitus pyyhkiä pois yksilöiden oikeudet ja keskittyä lisäämään tätä ihmisten keskinäistä riitelyä tuolla aivoja mädättävällä marxistisella ideologialla.

Blackbird9’s Breakfast Club: Understanding History & Nick ...

Tämä Euroopan union on koko tämän ajan ollut täysin marxistinen ja kommunistinen järjestelmä. Mutta sen salaisuus piilee siinä, että tämä marxismi on piilotettu sen sisälle.

World's Funniest Computer Pictures | TechSource

Mikroprosessorivalmistaja Intelin mainoslause oli se Intel inside.

Soviet-Style 'Eurocracy' Threatens to Rip European Union ...

Euroopan unionin hyvä englanninklieninen mainoslause olisi taas Communism Inside.

Eiväthän edes monet palkkaorjat näe olevansa orjia, koska he elävät tuossa palkkaorjien valveunessa, koska heidän mielensä on ohjelmoitu ja aivopesty tv-viihteellä sekä heidät on saatu riippuvaiseksi tästä kulutushysteriaa tarjoavasta kulutusyhteiskunnasta.

Nyt kuitenkin jo tapahtuu tämä radikaali koronakriisi, jonka aikana tämä palkansaajien mediaanituloinen tuloluokka tuhotaan hiljalleen, jonka tilalle sitten Saksan liittovaltio aikoo ehdottaa muutaman vuoden päästä EU:n liittovaltiolle yhteistä minimipalkkaa.

Toki jo nyt esim. Saksassa jos jäät työttömäksi ja ilmottaudut sinne paikalliseen työvoimatoimistoon (Agentur fúr Arbeit), niin saat sen jälkeen 780 euroa /kk rahaa ja voit sylkeä kattoon. Sekä paikallisesta työvoimakeskuksesta Harz IV 940-1200 euroa/kk sekä asunnon, tupakka ja ruokaseteleitä, joilla voit ostaa myös kukkia ja pääset myös niillä seteleillä museoihin ja teattereihin ilmaiseksi. Sekä saat ilmaisen sosiaaliavustajan sekä lakimiehen.

Saksassa on jo neljännes tuosta reilun 82,3 miljoonan väestöstä n. 22,3 prosenttia maahanmuuttajia (18,6 miljoonaa).

Entisen itä-saksan alueella maahanmuuttajaväestön osuus on n. 6,4 prosenttia, kun taas entisen Länsi-Saksan alueella se on jo 25,5 prosenttia.

”Selkeästi meillä on tekemistä, jos ihmiset kokevat pelottavaksi sen, että kaikki saisivat olla omia itsejään,” Maria Ohisalo kommentoi Nyt-liitteelle.

Intersektionaalisella feminismillä ei ole tasa-arvon kanssa mitään tekemistä

Kuitenkin palatakseni pääaiheeseen, niin tällä marxistisella intersektionaalisella feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa.

Vaan tällä intersektionaalisella feminismillä nimenomaan pyritään saamaan aikaan epätasa-arvoa näiden mm. seksuaalivähemmistöjen välille.

Ja syystäkös nämä milleniaalit kun kuulevat, että vaikka joku tummaihoinen alkaakin kritisoimaan Black Lives Matters liikettä tai on tummaihoinen homoseksuaali, joka alkaa kritisoimaan Pride liikettä, niin nämä milleniaalit alkavat jo hyppimään seinille, kun tuo heidän marxismille rakennettu ideologia alkaa keikuttamaan heidän rajoitettua tietoisuuttaan kuin myrsky venettä.

Sisäministeri Maria Ohisalohan uhitteli jopa hallituserolla, jos ei Suomen hallitus suostu noudattamaan tätä intersektionaalisen feminismin hallitusohjelmaa.

Tässähän on kysymys siitä, että Suomen tulevat sukupolvet halutaan pitää väkisin tuossa marxistisessa feminismissä.

What is Cultural Marxism? | National Vanguard

Nämä marxistiset ideologiat ovat niitä, joilla tämä Uusi Maailmanjärjestys halutaan sisään ajaa tänne.

Yksilönvapaus on näiden agendojen ajaville elitisteille täysi kirosana ja poliittinen uhka numero yksi, koska yksilöillä löytyy jo kyky mennä omia teitään. 

Joten mikset aloittaisi nyt ja loisit omaan elämääsi järjestyksen ja alkaisit kulkemaan omia polkujasi, jonka jälkeen ei enää tarvitsisi kuunnella näitä arkadianmäen tyhjäpäitä.

How to survive the new world order | The Africa Report.com

Tämä geopoliittinen peli, jota tuolla vallan verhojen takana pelataan on suuri valtapeli ja tuota peliä pelaavat nämä valtatahot, jotka kokevat olevansa koko ihmiskuntaa ylempänä.

Se on se vallan näkymätön käsi... Illuminati, DEEP STATE, Vatikani jesuiittoinen, tai millä nimellä heitä haluaakin kutsua. 

Mutta Sveitsin BIS-pankki, Euroopan keskuspankki, USA:n keskuspankki kuuluu tälle samalle rikollisjärjestölle, koska he omistavat sen yksityisinä rahalaitoksina ja näille roistoille myös Suomen valtio joutuu köyhtymään yhä kasvavaa velkataakkaa vastaan.

Että ovat ne melkoisen ponzi-huijauksen keksineet, että jos voidaan kokonaisia valtioita ulosmitata joillain paperilappusilla, joihin on leimattu valtionvelkaan sidotut leimat alle.

Tuolla on ulkona lehtiroskiksetkin täynnä vanhoja Hesareita. Että muuttuisivatko nekin valtion velkakirjoiksi, jos niihin lyötäisiin ne Euroopan keskuspankin leimat päälle ? 

Tämä systeemi on suuri illuusio ja se perustuu rahan valheelle luodulle huijaukselle nimeltä velka.

The Illuminati Is Trying To Keep The Pineal Gland Secret ...

Tv-uutisten uutisankkurit toimivat taas kansallisina hypnologeina, koska heidän toistamat lauseet hypnotisoivat television katsojia. Aivan samoin myös radiouutisten uutistoimittajat toimivat hypnologeina ja pitävät kansat valveunessa.

Mutta jos sinä onnistut heräämään tuosta valveunesta, niin silloin herätät oman korkeimman minäsi ja kykenet toimimaan yksilönä. 

Sen jälkeen voit heittää sinne romukoppaan nuo intersektionaalisen feminisminkin arvomaailman, jolla ei ole enää terveelle ihmisyksilölle mitään painoarvoa, joka näkee ihmisen henkisesti vapaana yksilönä, jolla on vapaus olla ihminen sekä vapaus ajatella vapaasti, vapaus käyttää sananvapauttaan, mielipiteenilmaisu vapauttaan. 

Kun taas tällainen Uuteen "fasistiseen" Maailmanjärjestykseen tähtäävä tyrannia pyrkii hajoittamaan tämän yksilönvapauden, koska ei tyrannia voi vielä toimia yksilönvapauksien maailmassa.

Joten älä anna enää näille Suomen hallituksen marxistiselle intersektionaalisen feminismin agendalle sielunsa myyville viherfasisteille valtaa hyökätä tuon yksilönvapautenne päälle, koska sinulla on yksilönvapaus, jota myös Suomen hallituksen tulisi kunnioittaa.


Lähteet: https://www.hs.fi/nyt/art-2000006554708.html