http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 19, 2020

Chateau des Amerols - Eliitin salattu uhri rituaali linna
Illuminatilla tai siis tällä vallan verhon takaisella eliitillä on Belgiassa vaijettu linna Chateau des Amerols, jota käytetään heidän yhtenä uhri rituaali paikkana.

Sen sanotaan olevan melkein maailman pahimpia paikkoja. Tämä Belgian, Bouilloniin 1849 vuonna rakennettu linna on vaijettu salaisuus julkisuudessa, koska sen kauheuksia ei oikein olla kerrottu julkisuuteen mitä siellä on vuosien varrella tehty.

Tästä linnasta ei oikein löydy edes netistä juurikaan valokuvia ja kyseinen linna on tarkasti vartijoitu ja sen edustalta löytyy lukuisia kameroita sekä mm. sähköaitausta.

Chateau des Amerois in Nivi

Kyseinen linna rakennettiin 1800-luvun puolivälissä britannian kuningassukuun kuuluvan Prinssi Phillipin linnaksi, joka kuului Sax-Coburg-Gothan kuninkaalliseen sukuverilinjaan.

Nykyään tämä rituaali linna kuuluu taas yhdelle Belgian rikkaimmalle eliitti Soul Vasen suvulle, joka mm. omistaa SOLVAY nimisen lääkeyhtiön, jolla on mm. oikeudet prozac psyykelääkkeeseen sekä fluorin valmistajiin.

Väitetään, että tätä linnaa käytetään Illuminatin satanististen sukujen rituaalipaikkana ja yksiä heistä kutsutaan Mother of Darkness. Eli Pimeyden Äidit.

Tätä linnaa käytetään myös monarch rituaalien paikkana.

Belgiassa alkoi 90-luvulla katoamaan lukuisia nuoria ja tästä syntyi laajempi skandaali, koska selvisi että näitä lapsia oltiin myyty mm. Belgian eliitille.

Sunday Times paljasti jo vuonna 1996, kuinka Brysselissä harjoitettiin satanistisia seksirituaaleja, joihin kuuluivat myös ihmisuhrit, joihin liittyi mukaan myös Belgian poliisi ja 4 lasta murhattiin näissä rituaaleissa. Todistajien ja silminnäkijöiden mukaan näissä lastenteurastusrituaaleissa oli mukana silloista Belgian poliittista johtoa.

Samat silminnäkijät myös kertoivat kuinka näille kidnapatuille lapsille järjestettiin myös tällaisia rituaaliteurastusjuhlia, joissa lapset laitettiin juoksemaan alasti metsässä, jossa eliitti jahtasi heitä metsästyskiväärien kanssa.

Belgian kuninkaallinen kaarti mm. suojeli näitä tapahtumia, ettei sinne tullut koskaan sivullisia ihmisiä todistamaan näitä kauheuksia.