http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 06, 2020

Kulmuni ei joutunut eroamaan esiintymiskoultuskustannusten takiaValtionvaraiministeri Katri Kulmuni joutui eilen eroamaan ja lehdet kirjoittelivat kohuotsikoita viimeisen viikon sisällä Kulmunin käyttämästä laskusta veronmaksajille, joka kohdistui hänen saamaansa esiintymiskoulutukseen.Haluaisin huomauttaa, että jokainen Suomen ministeri on käynyt esiintymiskoulutuksessa.. Varsinkin Jyrki Kataisen lasku niistä touhuista on kuulemma jo sitä luokkaa, ettei se kestä edes päivänvaloa.Kataisen Jykän edessä muuttui myös tutkija Pekka Himasen pdf-raportti Suomen valtiosta aina 700 000 euron arvoiseksi silloin.

Sen näkee, että nämä tutkijat ja muut virkamiehet saavat jossain vaiheessa mahdollisuuden laskuttaa sielustaan jonkun käypähinnan ja kilpailuttaa sen sitten kuten Himanenkin teki.

Mutta politiikassa on yksi sellainen salainen nyrkkisääntö, ettei siellä mikään tapahdu itsestään... Että tämä Kulmunin valtionvarainimisterin salkku kun siirtyy nyt tod. jollekin toiselle keskustalaiselle, niin siihenkin on aivan oma syynsä ja se ei ole Kulmunin saama 50 000 euron esiintymiskoulutus.Kulmunille antoi esiintumiskoulutusta esiintymiskouluttaja Harri Saukkomaa.

Saukomaa laskutti esiintymiskoulutuksesta 700 euron tuntilaskutusta, jonka te veronmaksajat kustansitte.

Saukkomaa otti kantaa Twitterissä toteamalla "Aivan täydellinen päivä". Veronmaksajien rahaa taisi tulla tuona päivänä aivan ovista ja ikkunoista.


Mistä Kulmunin ero sitten joutui ?

Jos nyt kuitenkin lähdettäisiin selvittämään, että miksi Kulmuni menetti valtionvarainminiserin virkansa ? 

Tämä saattaisi ehkä johtua siitä, että valtion menot ovat kasvaneet viime aikoina aivan järkyttävästi.

Koko pelin henki näyttäisi olevan se, että euromaat ajetaan nyt niin suuren velkavuoren alle, että lopulta euro romahtaa ja sitten EU:n komissiosta ilmoitetaan, että nyt perustamme liittovaltion, johon on pakko liittyä.

He eivät salli mitään mm. Puolan, Tsekin tai Unkarin sooloilua eivätkä salli näiden maiden eroavan EU:sta, koska EU:ssa on ollut koko tämän ajan kyse pankkien harjoittamasta pyramidihuijauksesta. Suomi köyhtyi rahallisesti jo yi 1600 miljardia dollaria. Valtiolla tuli myös velkaa yli 109 miljardia euroa.

Saksa on tämän liittovaltiohankkeen takana, mutta EU:n keskus on vain hämäyssyistä laitettu Brysseliin.