http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 26, 2020

Suomen työttömyysluvut ovat jo uudessa ennätyksessä - Mediapooli vaikenee

Työtön | Naamapalmu

Suomen työttömyysluvut huitelevat jo uudessa ennätyslukemissa, mutta mediapooli (valemedia) vaikenee tilanteesta.

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) julkaisi pari päivää sitten 25.06.2020 tuoreet työttömyyslukemat. Suomen työttömyysprosentti on nyt huimat 20 %

Watch The Banking Elite Have a Good Laugh Over Wealth ...

Mutta nämä valtapyramidin ravintoketjun huipulla oleva eliitti... Heitä nämä työttömyysluvut kiihottavat.

Eliitti on innoissaan tästä, että kuinka Helsingissäkin nyt muuttaa ennätysmäärä ihmisiä asumaan sillan alle ja onhan nyt kesä, joten ulkonakin voi nukkua lämpimästi.

Mutta röyhkeintä tässä massatyöttömyysaallossa on se, ettei mediapooli suostu kertomaan totuutta, ettei niitä työpaikkoja vienyt mikään korona, vaan se johtui yksinkertaisesti siitä, että tuolla vallan verhojen takana nämä maailman rikkaimmat pankkiirit imuroivat ja puhalsivat maailman talousjärjestelmästä jo sellaiset rapiat 12 triljoonaa dollaria pois kuleksimasta.

Ja ne jotka ovat tätä talousdemokratiaa ja keskuspankkijärjestelmää tutkineet tietävät, että raha on velkaa ja kun raha postuu kierrosta, niin syntyy niukkuutta rahajärjestelmään, eli jossain ei silloin ole enää rahaa maksaa työntekijöilleen palkkoja, jolloin sitä työvoimaa joudutaan laittamaan sinne kortistoihin.

Nyt vain tämä työttömyysefekti on ollut räjähdysmäinen ja nämä globalistit eivät ole halukkaita auttamaan työttömiä etsimään uusia töitä, koska yksinkertaisesti tuhokapitalistisessa globalismitalousmallissa on vain rikkaita, jotka rikastuvat ja köyhiä jotka köyhtyvät ja tämä efekti toimii tuhokapitalistisella tavalla kuin ikiliikkuja. Ainoa vaan, että tämä ikiliikkuja köyhdyttää ihmisiä ennätysvauhdilla.

Venezuelan Presidentti Hugo Chavez sanoi muutamia vuosia sitten hyvän vertauksen, jossa hän vertasi maailman ihmisiä ja rikkaita ihmisiä luksusalukseen, jossa köyhät ihmiset elävät laivan paskaisessa ruumassa, kun taas rikkaat asuvat sen luksushyteissä.

Jos tuota luksusristeilijä vertausta vielä käyttää tässä asiayhteydessä, niin sen konehuoneessa riittää tungosta, koska tämä persenettoa tuottava rahajärjestelmä vaatii jatkuvasti lisää velkaa. Tuhokapitalistisessa rahajärjestelmässä velkaa joudutaan ottamaan koko ajan niin paljon, ettei sitä vanhaa velka enää pystytä maksamaan takaisin. joten tämä aiheuttaa massiivisen määrän lisää köyhyyttä.

Kenestä Suomen Roskamestari? SM-kierrättäjälle ...
Luxury Alanya Apartments for Sale Close to the Sandy Beach

Se on kuin suuri onnenpyörä, jossa toinen kilpailija päätyy aina työttömyyskortistoon ja toinen taas päätyy veroparatiiseille luksuslomalle.Voihan tämä tietenkin naurattaa, mutta tämä on kyllä ikävä kyllä totuus Suomen työllisyystilanteesta. Että luuletteko, että tämä maa nousee takaisin jaloilleen, jos jokainen meistä sylkee kotonaan kattoon ja valittaa kuinka korona tuli ja vei työt ja työkyvyn.

Pregnant And Addicted To Heroin - YouTube

Lissabon on jo yksi esimerkki siitä miten huumeiden käytön kriminalisoinnin poisto lisäsi huumeiden käyttöä. Heroinisteja on kadut täynnä ja kama liikkuu. 

Haluaisitko nähdä tällaisia näkyjä Helsingin kaduilla ? 

Sisäministeri Maria Ohisalo sanoi alle vuosi sitten haluamalla laillistaa kaikki huumeet.

Että heroiinillako se Suomi laitetaan uuteen nousuun ? Että ymmärtääköhän nämä ministerit lainkaan sitä, että huumeiden maahantuontivastuu on edellen armeijalla ja CIA:lla sekä näillä kolmella Suomen rikkaimmalla rahasuvulla, joiden alemmat alamaailman kerrokset muodostavat sitten sen suuremman huumeliigan.

Salattu puolihan tuosta huumerikollisuudesta on se, että poliitikkoja on mukana niissä huumeringeissä ja saavat prosentteja kun kama liikuu. Joten tämä tarkoittaa silloin sitä, että myös puolueet ovat mukana huumerikollisuudessa ja jo on jännää, ettei puolueiden huumeparonit ole koskaan joutuneet edes tutkintavankeuteen, koska heitä suojellaan ja sitä varten siellä on näitä kilpimiehiä, jotka ottavat kaikki syyteet, jos jokin uhka syntyy, että liiga uhkaa paljastua. Silloin esiin astuu kilpimies, joka menee poliisille ja väittää olevansa kaiken takana. Aivan kuten nyt jenkeissä tämä Keith Raniere väittää nyt olevansa tämän yhden NXIVM seksikultin takana kokonaan, vaikka hän on pelkkä kilpimies, joka ottaa nyt muiden syytteet omaan niskaansa, jottei kultin ylemmät toimihenkilöt joutuisi lusimaan.


Lähteet: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raunolintunen/porvarimedia-vaikeni-tyottomyyden-valtavasta-kasvusta/