http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2020

Britannia suunnittelee musiikin kieltämistä uusilla lakisäädöksillä

Pub Music of Ireland and Britain | Spinditty

Britanniassa ollaan päätetty laittamaan tuulemaan tämän musiikkikulttuurin tuhoamishankkeen johdosta, sillä nyt siellä ilmoitettiin jo brittiläisessä mediassa, kuinka pubeissa voi koitua musiikin kielto, kunhan nämä uudet LOCKDOWN lakimuutokset astuvat voimaan.

Pubit voivat myös kieltää pubeissa laulamisen.

Onkohan tämä nyt sellainen virus, että se leviää vain brittiläisiä tai irlantilaisia pubilauluja laulamalla.

Mutta siis tottakai tässä on kysymys elävän musiikkikulttuurin tuhohankkeesta, jota ajetaan jo EU:ssa nyt läpi mitä suuremmalla voimalla.

Lukuisat esiintyvät taiteilijat joutuivat tämän kevään aikana taloudelliseen satimeen, kun heiltä loppuivat esiintymiset koronatilanteen vuoksi.

Varsinkin he ovat nyt pahimmassa tilanteessa, joilla on yritystoimintaa ja he eivät ole saaneet KELA:sta pennin jeniä.

Eye in the Pyramind Illuminati vinyl decal cult conspracy ...


Musiikkikulttuurin tuhoamista suunniteltiin jo vuonna 1969 Pittsburgissa

Vuonna 1969 Yhdysvaltain, Pittburgissa järjestettiin salainen ja kansainvälinen seminaari New Order of Barbarians.

Sinne ottivat osaa monet pediatriset yhdistykset ja maailman johtavimmat lääkärit sekä muut globalistit, jotka menivät sinne suunnittelemaan maailman tulevaisuuden muokkaamista, johon kuului myös musiikkikulttuurin asteittainen tuhoaminen.

Tuolloin päätettiin, että erityisesti rock musiikki tulisi tulla astetta hirveämmäksi vuosi vuodelta, koska rock musiikilla on niin suuri vaikutus aikakauden nuorisoon.

Empty concert hall – free photo on Barnimages

Tällä hetkellä maailmalla on aivan mielipuolinen tilanne musiikkikulttuurin puolella, että jokainen konserttiareena on suljettu "koronavirustilanteen" vuoksi.

Kun totuus on, että sillä ei ole minkään viruksen kanssa mitään tekemistä, vaan tässä nyt opetellaan jo sitä uutta normaalia, jossa tämän elävän musiikin kuuntelu kielletään kaikkialla.

Kyllä sinne Rothschildien linnaan voi kyseinen pankkisuku tilata vaikka kokonaisen sinfoniaorkesterin, jos he haluaa. Mutta nämä samat elitistit haluavat kieltää tämän saman musiikkikulttuurin nyt keinolla millä hyvänsä meiltä ihmisiltä, koska eivät he ole suinkaan tyhmiä. Kyllä nämä elitistit tietävät esimerkiksi klassisen musiikin henkisen rikkauden aspektin.He haluaisivat taas tyrkyttää jotain Lady Gagaa siihen tilalle uudeksi normaaliksi ja näitä muita puolialastomia karaoketason kiekujia.

Heidän musiikillaan kun on jo valmiistaan CIA:n project monarch ohjelmointi triggeri, niin sille musiikille on taas kovaa tilausta, koska sen voimalla voidaan edelleen aivopestä ja ohjelmoida nykynuorisoa kuvittelemaan, että kaikki musiikki on sitä, että soitetaan vain ne pakolliset kolme soinua teknokompin taustalle ja huudetaan tupakan käheällä äänellä mikkiin, jonka sitten äänitarkkailija korjaa robotintarkaksi, koska solisti ei osaa laulaa vireessä sekä rytmissä.

What happens at the Illuminati Ball - Business Insider

Kuitenkin se mitä tähän musiikkikulttuuriin tulee, niin nämä Illuminaatit ovat aina nähneet esim. kauniin musiikin heille uhkana, koska se ei taas edistä näiden elitistien pimeyden voimien agendaa.

Mutta taas raskas hevimusiikki esimerkiksi tekee tuota, koska tämän sai selville jo tämä Japanilainen tiedemies Masaru Emoto, joka tutkimuksissaan huomasi kuinka vesi resonoi hevimusiikkiin pirstomalla vesikiteen hajalle. No ihmisestä kun on se n. 73 prosenttia vettä, että mitäs luulet mitä niille vesimolekyyleille käy, kun ne vesimolekyylit ovat myös jokaisen ihmisen sisällä ? 

No ne menee kanssa pirstaleiksi ja hajoaa raskaan hevimetallimusiikin kuuntelun aikana, että tästä syystä se hevi on myös tappanut monia ihmisiä, kun he ovat lopulta päättäneet päivänsä sen aiheuttaman vitutuksen, masennuksen ja muun negatiivisen tunnetilan johdosta. Näin ollen raskas musiikki on ollut eräänlainen väestönhallinta-ase, jota on käytetty ihmiskuntaa vastaan. Mutta jos kysyt sitä näiltä Tuska festien hevimusiikin suurkuluttajilta, niin ei heistä kuin vain promille tiedä tämän, jos heiltä tuota asiaa kysyy.

Kuitenkaan hevimusiikkiteollisuus tässä ei ole tämän asian ydinongelma, vaan ydinongelma on siinä, että koko elävän musiikin kulttuuri on nyt uhattuna ja sen nämä globalistit haluaisivat kieltää keinolla millä hyvänsä.

He ovat kiihottuneet suuresti siitä tilanteesta, kun nyt suuret musiikkifestivaalit ovat joutuneet perumaan tapahtumansa sekä konserttisalitkin on pidetty kiinni, eikä yksikään suuremman jousisektion viulu ole soinut edes Helsingin musiikkitalossa julkisesti.

Eli tässä tuhotaan jo täyttä häkää taiteilijoiden toimeentulo. Mutta taas tämä pääosin jenkeissä tuotettu kaupallinen popmusiikki kura... Se saa soida ja sen pitääkin soida edelleen jokaisella kaupallisella radioasemalla, koska sille musiikille on aivan oma agendansa mm. tyhmentää ihmisiä sekä aivopestä näiden populaarikulttuuriartistien faneja.

Restored 1924 Steinway Model D Grand Piano | Steinway ...

Elävä musiikki on kulttuurineen edelleen olemassa niin kauan, kuin myös on näitä, jotka osaavat tuon taidon soittaa oikeita instrumentteja. 

Mutta kuten ollaan nähty, niin heistä liian moni soittaa jo Suomessa KELA:n nälkäviulua tai on riippuvainen julkisista apurahoista.

BeatMaker 2 – PINCHPLANT

Mutta jos vielä tänään moni muusikko osaa vaikka soittaa pianoa.

Entäs jos sitten joskus satojen vuosien päästä tuollainenkin taito on jo saatetu kieltää uutena normaalina ja sen ajan pelimannit osaavat enää paikaa jonkun sen ajan hip-hop kompin tai kebab kompin päälle soimaan sen ajan kvanttitietokoneista.

Ei siinä, että onko tuollainen rumpubiitin luuppina pyöriminen musiikkia vai ei, mutta puhun tässä koko elävän musiikkikulttuurin tuhoamisesta, johon olennaisesti kuuluu tuon elävän musiikin tuhoaminen, joka on jo käynnissä.

Siinä teknokratian vaudissa muuttuu pian Sibelius-Akatemiakin DJ-Akatemiaksi. Kirkkomusiikin tutkinto biitintekijän tutkinnoksi... Tule sitten satojen vuosien päästä opiskelemaan miten painetaan hip-hop rytmi päälle kvanttitietokoneen hiirellä ja opiskele tästä itsellesi 4,5 vuotinen maisterintutkinto, jonka jälkeen pääset painamaan läppäristäsi päälle soimaan musiikkia kuuluisille klubeille ja nauttimaan akateemista arvostusta DJ:nä, kun koksupäissäsi koet olevasi suuri ja arvostetu taiteilija.

Stradivarius Violins Do Not Project Their Sound Better ...

Elävä musiikki ja varsinkin klassisen puolen on sellainen, että sitä ei saisi tuhota ja vedota siihen, että tämä on nyt sitä uutta normaalia.

Joten antaa musiikin soida ja puhua, koska se on univesaali kieli.


Lähteet: Wales online

The Sun