http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2020

Mielenosoittajat kaataneet vapaamuurarien suurmestari Albert Piken patsaan WashingtonissaJenkeissä alkoi nyt tapahtua. 

Siellä on nyt itse USA:n pääkaupungissa, Washington DC:ssä kaadettu Illuminatin suurmestari ja vapaamuurari Albert Piken patsas mielenosoitajien toimesta.

Voisin melkein veikata, ettei tämä ole välttämättä enää George Soroksen pillin mukaista käsikirjoitus narratiivia.

Niille jotka eivät vielä tiedä, että kuka tämä Albert Pike oli, niin hän oli vuonna 1809 Bostonissa syntynyt lakimies, runoilija ja korkea-arvoinen vapaamuurari, joka toimi lopulta pitkän tovin USA:n vapaamuurarien suurmestarina.

Giuseppe Mazzini 1/2 - la storia siamo noi - YouTube

Hän mm. suunnitteli italialaisen Illuminatin silloisen suurmestari Giuseppe Mazzinin kanssa nämä kolme maailmansotaa. I-maailmansota, II-maailmansota ja III-maailmansota.

Tästä vuodettiin aina salainen kirjekin julkisuuteen, jolla Pike kuvailee sanatarkasti nämä kolme suurta maailmansotaa, että miten ne oli jo tuolloin 1800-luvun loppupuolella ennalta suunniteltu.

Who was Albert Pike? | CLASSIC - YouTube

Amerikkalainen Steve Jackson, joka kehitti vuonna 1982 tämän kulttiklassikoksi nousseen Illuminati korttipelin.

The Illuminati Card Game- Let's Play! | The Vigilant ...

Siitä vuonna 1982 julkaissusta kortti roolipelistä on putkahdellut esiin yhä useampia kortteja, jotka näyttävät kuin olevan nykyaikaa.

Is Ebola a Planned, Engineered, Pandemic? Or a Hoax? (PT 3 ...

Siellä on karanteeni kortteja ja hengitysmaskeja käsidesien kanssa.

Kuullostaako tutulta ? 

Mysteryxx: Misteri Dibalik Illuminati Card Game

Mutta on siellä vielä näitä kortteja, joita DEEP STATE ei ole vielä käyttänyt, kuten lavastettua alien invaasiota.
USA:n entinen Presidentti George "Isä" Bush puhui vuonna 1989, kuinka hän oli puhunut tuhansien valojen kanssa.

USA:n kansalaiset eivät kuitenkaan tienneet, että mitä Bush tällä sana vertauksella oikein tarkoitti.

Illuminati Card Game: All Illuminati Cards | Anonymous on ...
Sattumoisin Steve Jacksonin Illuminati korttipelistä löytyy kortti, jossa on tuo aivan sama termi A Thousand Point of Lights, josta BUSH mainitsi.

Tämä on DEEP STATE eliitin omaa kieltä ja näillä tuhansilla valoilla tarkoitetaan, että poliitikko on päässyt silloin tuohon suurempaan salaiseen klubiin sisälle.

1995: Illuminati card game 01: Illuminatiagenda.com

Ja siellä vuonna 1982 julkaistussa Illuminati kortti ja roolipelissä oli myös pari korttia, joissa toisessa New Yorkissa sijainnut World Trade Centerin kaksoistorni räjähtää.

Archive photos - South Tower explosion

Tämä terrori-isku lavastettiin ja toteutettiin sitten silloin 11.9.2001 New Yorkissa.

Mutta valehdeltiin, että terrori-iskujen takana olivat arabit, jotka kaappasivat suihkukoneet.

Sillä tämän terrori-iskun teki kuitenkin Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

2 U.S. Reports Seek to Counter Conspiracy Theories About 9 ...

Amerikassa on edelleen näitä sitkeitä ihmisiä, jotka jaksavat edelleen taistella tätä vastaan, että USA:n viranomaiset ja tiedustelupalvelunsa CIA voisi jo vihdoin lopettaa sen 9/11 terrori-iskuista valehtelun ja kertoa sen totuuden, että se olikin USA:n tiedustelupalvelun terrori-isku omalla maalla, jonka toimeksianto tuli ulkomailta sellaisesta pikkumaasta kuin Israel.

More than Half of Americans Believe in 9/11 Conspiracy ...

Mutta ei ne jenkit enää niin tyhmiä ole, kun nykyään jo yli 54.3 % amerikkalaisista uskoo 9/11 terrori-iskujen olleen hallinnon salaliitto.

Joten tämä johtaa aina siihen, että kun jo yli puolet USA:n väestöstä tajuaa, että kuinka heidän maansa johdossa toimii aivan mafialuokan rikollisia, joita mm. ovat USA:n poliittisessa johdossa olleet Clintonien mafiasuku.

Pelkästään Clinttonien mafiasuvun on epäilty tilanneen jo yli satoja poliittisia murhia.

Hillary Clinton Meme Gallery - Politically Incorrect Humor

Ilmankos netissä kiersi jo vuosia sitten tämä pilakuva, jossa amerikkalaisen hautaustoimiston auton kylkeen on photoshopattu kuva, jossa lukee "CLINTONIEN SÄÄTIÖN TODISTAJAN SIIRTO".

Tosiaan aika monta todistajaa on päätynyt tuollaisen auton kyytiin ja yleensä muutamaa päivää ennen, kuin heidän on ollut määrä todistaa tätä Clintonien mafiasukua vastaan mm. Hillary Clintonia vastaan olleissa oikeudenkäynneissä.

The Mob Boss VS.The Clinton Crime Family - Conservative ...

Ei tämä suinkaan mikään vitsi ole, sillä Clinttonien suku on mm. huumekaupalla rikastunut rikollis- ja mafiasuku.

Clinton Foundation’s Haitian whistleblower found shot to ...

Heidän säätiönsä on keskittynyt miltei pelkästään huumerahan pesuun, jonka varjolla he sitten järjestävät näitä julkisia varainkeruutapahtumia.

Illuminati Members and 7 Secrets They Wouldn't Want You To ...

Eli siinä vaiheessa kun tajuat, että tämä on yksi salainen maailmanlaajuinen kultti, johon sinulla ei ole pääsyä, niin alat pikkuhiljaa ehkä kyseenalaistamaan, että miksi maailmalla on mm. niin paljon köyhyyttä ? 

Miksi Afrikka ei nouse taloudellisesti ylös ? Ja kun YK pääsihteeri vuonna 1962 yritti tehdä asialle jotain, niin YK:n pääsihteerin lentokone ammuttiin alas Belgialaisen pilotin toimesta ja Etelä-afrikkalainen tiedustelupalvelu hoiti homman tilaustyönä ja silloinen YK:n pääjohtaja Dag Hammarsjköld murhatiin lavastamalle se lentokoneen alasampuminen lento-onnettomuudeksi.Niin myös Libyan johtaja Muammar Gaddafi käytiin teloittamassa Libyassa, koska hän suunnitteli Afrikkaan yhteistä kultaan sidottua valuuttaa.

On se merkillistä, että jos täällä yksikin valtionpäämies haluaisi muuttaa tätä planeettaa yhteiseksi paratiisiksi ja tuoda sinne keskelle taloudellinen omavaraisuus, niin silloin nämä Sveitsin BIS-pankkien omistajat suuttuvat ja alkavat hyppimään seinille.

Eihän ne käärmeet pelaa mitään omavaraisuusrulettia maailman taloudella, vaan heidän käymä peli perustuu tälle heidän jo vuosisatoja sitten luomalle tuhokapitalismille, jossa on tietyt pelisäännöt ja tuhokapitalismihan perustuu aina sille, että siinä pelissä on aina tämä rikas eliitti, joka rikastuu loisimalla muiden työn kustannuksella.

Nimeäisin tämän talousmallin parasiittitaloudeksi ja parasiittitalous luo massatyöttömyyttä ja henkistä kurjuutta työläisille. 

Mutta ryöstää rahat näiden rikkaiden pankkien omistavien roistojen taskuihin rahoittaen samalla heidän globaalisti käymän asekaupan, huumekaupan, lapsikaupan, sisäelinkaupan jne. Sinä siis veronmaksajana käytännössä maksat heidän kaikkien viulut. 

Tämähän ei juuri siitä klassisesta ponzi-hujauksesta eroa, mutta asiasta tekee hieman vakavamman se, että he pelaavat sinun rahoillasi. Eli verorahoilla ja pelinappuloita tuohon peliin ovat jokainen ihminen, jonka taskuista lähtee verorahoja eteenpäin.

Mutta oletkos koskaan miettinyt, että minne ne verorahat loppupeleissä oikein matkaa ? 

Kun Suomen kirkkokin maksaa edellen Vatikaanille ihan useita satoja miljoonia euroja, ellei miljardeja euroja kirkollisveroja.

Vatikanillahan on oma pankki ja siellä on pääomaa melkoinen määrä, että miksi tällaisia rikkaita ja omavaraisia kirkollistahoja täytyy edelleen pumpata rikkaimmiksi ? 

Tähän syynä on vallan ahneus... Eikä siinä enää heille raha merkkaa yhtään mitään, koska he uivat rahassa.

Tällä Illuminatin ponzi-sijoitusklubilla on nyt hallussaan jo yli 95 prosenttia tämän koko maailman kaikesta varallisuudesta ja me muut joudumme tulemaan sillä vajaalla alle 5 prosentilla toimeen.

Keskuspankit imevät rahaa nopeammin kuin miljoona tehokkainta imuria näille roistoille joka vuosi ja aina syntyy lisää työttömiä.

Tuhokapitalismissa nämä työttömät ovat jo päätyneet sinne kapitalistiselle kaatopaikalle, jolloin heistä ei enää ole näille roistoille samanlaista hyötyä kuin näistä enemmän veroja maksavista työn orjista.

Nieman Lab » Search Results » fuck

Jos Matti menee kauppaan ja varastaa sieltä jäätelöpuikon ja jää kiinni, niin silloin hän saa poliisilta sakot myymälävarkaudesta ja rikosrekisteriin merkinnän.

Mutta jos Sveitsin BIS-pankin suuromistaja lainaa Suomen valtiolle 7 miljardin lainan, jona aikana hän luo uutta rahaa useita miljardeja printtaamalla rahat Sveitsin BIS-pankin rahanpainokoneilla. 

Sitten kun valtio ei kykene maksamaan velkaa tarpeeksi ajoissa, niin valtio joutuu ottamaan lisää velkaa ja kasvaneen velan maksamiseen valtio ottaa vieläkin enemmän lainaa.

Jos yksittäinen Matti Meikäläinen tekisi tällaisen lainasopimuksen jonkun Taunon kanssa, niin jo tulisi helposti syyte törkeästä petoksesta, vaikka puhuttaisiin pikkurahoista. 

Mutta Sveitsin BIS-pankkiiri voi lunastaa lopulta velkaisen maan luonnonvarat jopa sitä vastaan, jos ei lainaa kyetä maksamaan ajoissa takaisin ja sitten heikennetään kyseisen maan luottoluokitusta.

Valtioiden ryöstäminen on näin tuottoisaa liiketoimintaa näille yktisyisomisteisen pankkisektorin rosvoille.

Heillä on jatkuvasti näkymättömät kädet sinun veronmaksajien taskuissa.