http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 12, 2020

Palmen murhan tilaajat luulevat nyt, että Ruotsin kansalaiset ostivat tuon feikkitarinan


Palmen murhan tilaajat luulevat nyt, että Ruotsin kansa osti tämän feikkitarinan tästä Stig Engström Palmen murhaajana.


Kun se Palmen murhannut mies, joka työskenteli CIA:lle näytti tältä.Tässä on taas Stig Engström.

Nämä ovat kaksi aivan eri miestä.

Ruotsissa nyt petyttiin tähän poliisin uuteen kehäpäätelmään, että Engström olisi murhaaja ja mediakin julisti, ettei tässä selvinnyt mitään uutta.

February 3, 1988 - Contras: Funding A War To Achieve A Peace

Ruotsalainen asevalmistaja Bofors kävi 80-luvulla salaista asekauppaa Iran-Contra sissiliikkeen kanssa ja koska Bofors asetehtaan suurimpia omistajia on ruotsalainen pankki- ja asekauppiassuku Aschberg, niin kun Ruotsin pääministeri Olof Palme sai selville nämä aseiden salakuljetukset Iran-Contra sisseille, niin hän päätti panna niille lopun.

Tämän seurauksena Palmen murha tilattiin CIA:lta ja CIA:n kouluttama tappaja kävi Tukholmassa hoitamassa homman tilauksesta.

Tappaja poistui maasta välitömästi teon jälkeen Arlandan lentokentältä.Ruotsin salainen poliisi SÄPO (Säkerhet Polisen) oli lähettänyt myös Tukholman keskustaan miehiään, jotka pitivät huolen, että murha-operaatio hoitui hyvin.

Eräskin tukholmalainen poliisipäällikkö oli avannut skumppapullon ja tarjonnut lasilliset alaisilleen, kun Palmen murhauutinen tuli ulos poliisiradiosta.

Tosiaan nämä asekauppiassuvut ovat alamaailmassa hyvin korkeassa asemassa ja siellä käytetään mafiamaisia otteita, jos heidän hämäräbisneksiään tulee joku vaarantamaan ja tällä Aschbergien asekauppiassuvulla on pitkä historia asekaupoista. 

Olof Aschberg kävi jo 1900-luvun alussa asekauppaa Venäjän bolsevikkien kanssa ja rahoitti näin myös osin Venäjän vallankumousta.

Tämä Olofin pojan poika Robert Aschberg on ruotsalainen toimittaja ja hän on se mies, joka tarjoutui vuonna 1989 maksamaan Christer Petterssonille Palmen murhan väärästä tunnustuksesta sen 75 000 euroa rahaa. Oli tuolloin ruotsin kruunuina sellainen summa, että Petterssonilla oli varaa ryypätä niillä rahoilla muutama kuukausi Tukholmalaisissa lähiöissä ja vipata kavereille. 

Mutta joutui kuitenkin istumaan siinä ensin vajaan vuoden syyttömänä vankilassa, ennen kuin vapautui, koska näyttöä ei ollut riittävästi.