http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 23, 2020

Paavo Arhinmäen mukaan valtionvelkaa ei tarvitse maksaa takaisinVasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki otti äskettäin kantaa Suomen valtionvelkaan.

Että eihän valtiot maksa koskaan velkojaan pois.

Lopulta asiaan otti kantaa vielä itse valtiotieteiden tohtori Patrizio Lainá ja totesi kuinka valtioiden ei tarvitse todellakaan maksaa velkojaan takaisin, koska silloin valtiot ottavat tilalle uutta lainaa samalal kun entistä lainaa maksetaan pois.

It costs 8 billion silver to get even somewhat close to ...

Mutta edellen näiden paperilappusten arvo mitataan kansainvälisessä ihmiskaupassa, jonka myös tunnemme nimellä palkkatyö.

Mutta jos täällä olisi asiat kuten Libyassa tai Syyriassa vielä muutama vuosi sitten, että asuminen olisi lähes ilmaista, koulutus ilmaista, terveydenhuolto ilmaista, lapsia tekeville ihmisille maksettaisiin n. 49 000 euroa valtiolta.

10+ Before-And-After Pics Reveal What War Did To The ...

Sitten tuli USA:n armeija tai ISIS ja palautti tuhokapitalistisen demokratian kaupunkiin. Koska nämä Uutta tyranniaan tähtäävää maailmanjärjestystä tavoittelevat pankkimaailman miehet vihaavat yli kaiken taloudellista omavaraisuutta sekä valtioita, joiden asiat ovat rahallisesti kunnossa.

Siksi he tuhosivat Syyrian ja Libyan, koska nämä maat muodostivat näille pankkirikollisille suuren uhan, koska mm. Rothschildien pankkisuku ei ollut ehtinyt päästä kyykyttämään Syyriaa, koska halusi sinne tarjota omaa pankkilaitostaan, joka olisi tuon jälkeen tunnettu nimellä Syyrian keskuspankki.

Jacob Rothschild - List of Illuminati Members | Complex

Jacob de Rothschild kuuluu siihen samaan verilinjaan, johon nämä muinaiset Israelin kuninkaat kuuluivat.

Juutalaisuuden aikajana timeline | Timetoast timelines

Mutta Rothschildeille on jo näinä vuosisatoina ja kymmeninä tuo valta hieman noussut päähän, että he eivät enää tavoittele lisää seteleitä itselleen, vaan he pelaavat paljon suuremmin panoksin.

Siksi heillä on tavoitteena saada aikaiseksi Uusi Maailmanjärjestys, johon kuuluu mm. YK AGENDA 21 suuret suunnitelmat maailmanväestön huomattavasta pienentämisestä. Sillä sellainen yli 7 miljardia ihmistä he haluaisivat täältä vähentää pois, koska meitä on heidän mukaan jo liikaa.

Bill Gates Funds “On-Demand” Nano-Vaccines | The Sleuth ...

Joten eikös ole aika hauska yhteensattuma, että kuinka ollakkaan kun itse Bill Gates haluaa kohta tunkea sen RNA-rokotteen koronavirusta vastaan yli 7 mikljardin ihmiseen.

Consensus Fixes 500 Million As "Optimum Population Size"

Nämä samat pankkiirimiehet ovat tuon tavoitteensa myös kaivertaneet aina sinne Georgia Guidestonesissa sijaitsevaan kivimonumenttiin, johon on kaiverrettu tuo viesti/teksti, että kuinka täällä saisi olla vain 500 miljoonaa ihmistä väestöä.

Updates On Coronavirus Vaccine Progress And The New Broad ...

Useiden huhujen mukaan tätä koronavirusrokotetta aletaan tyrkyttämään maailmalla jo tämän vuoden lopussa.'

Ilmeisesti Suomen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos on saanut miljoonia euroja taas tämän koronavirus-rokotteen markkinointiin, koska BIG PHARMA:lla on taas miljardien dollarien voitontavoittelu mielessä.

THL tulee taas viemään kaduille näitä mainoksia, joita he käyttivät sikainfluenssarotteidensa markkinointiin, joka myös perustui pelolla markkinoimiselle, kun silloin mainostettiin että "Turvaa itsesi ja läheisesi rokotteella".

Tuolloin 2010 vuonna sikainfluenssarokotteesta useita ihmisiä sairastui mm. narkolepsiaan.

Professori Markku Partisen mielestä Pandemrix-rokotteen kehittäneen lääkeyhtiön pitäisi pyytää anteeksi.

Professori Markku Partinen otti tähän pandemrix-rokotekohuun kantaa muutama vuosi sitten ja totesi vain, että tämän sikainfluenssarokotteen valmistaneen rokoteyhtiön pitäisi pyytää vain anteeksi.

Siinä ei valitettavasti enää mitkään julkisetkaan anteeksipyynnöt enää muuta niitä lukuisia pandemrix-rokotteen sairastuttaneiden ihmisten sairauksia.

Rokotteen saaneet ihmiset siis ensin altistettiin sairauksille, jonka johdosta rokotteen valmistajat nettosivat miljardeja dollareita voittoina, koska näitä pandemrix-piikkejähän tilattiin silloin 2009 koko Suomen väestölle. 

Presidential candidate Vanhanen pulls out of debate after ...

Mutta silloinen pääministeri Matti Vanhanen onnistui muuttaa terveyslakia, kun hän tuli Bilderberg-ryhmän kokouksesta takaisin Suomeen. Tämän takia hänet pakotettiin sitten eroamaan Pääministerinä ja keksittiin se lautakasa kohu.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8aa1b10f-b63d-42a6-895a-6540dc92b7b5