http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2020

Jos et ole vielä huomannut, niin keskiluokan tuhoaminen ja köyhdyttäminen on jo käynnissä


Koronakriisi sai aikaan massiivisen keskiluokan palkansaajien köyhdyttämisen ja keskiluokan tuhoamisaallon, joka on parhaillaan käynnissä.

Sen tarkoituksena on saada tuhottua lopulta työtä tekevä keskiluokka, jotta tilalle nousisi köyhä matalapalkkatöiden orjajoukko, joka sitten laitetaan kilpailemaan näistä huonopalkkaisista jämätyöpaikoista ja siihen Suomen hallitus tähtää mm. työmarkkinatukea alentamalla, josta on jo huhuiltu. Mutta myös eläkkeiden alentaminen on heillä mielessä.

Eniten kuitenkin nämä BIS-Pankin omistavat globalisit vihaavat mm. yksityisyrittäjiä, koska heillä löytyy mahdollisuutta kilpailla näiden monikansallisten yhtiöiden kanssa, vaikka taloudellinen panos heillä on varsin minimaalinen. 

Mutta myös yksityisyrittäjien taloudellinen omavaraisuus suututtaa näitä yksityisten pankkien omistajia, sillä nämä pankit haluaisivat tuhota kaikki yksityisyrittäjät näiden monikansallisten yhtiöiden tieltä ja tuhota työtä tekevän keskiluokan.

YK AGENDA 21 suunnitelmiin kun kuuluvat myös avioliitto ja perhe-instituution tuhoaminen, niin myös kaikki omistusoikeus olisi määrä myös poistaa tulevaisuudessa ja kaikkien omaisuus määrä mielipuolisesti valtiolle.

Mutta myös tämä tieliikenne lain uusiutuminen kuuluu Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin... Eli kun Suomeen mm. kaavaillaan jo nyt näitä uusia tietulleja, niin ne ovat myös YK AGENDA 21 kehityksen mukaisia.

Tähän suunnitelmaan kuuluu, että vielä jossain hamassa tulevaisuudessa liikkuminen säädettäisiin niinkin valvotusti, että kansalaiset voisivat enää matkustaa vain erityisellä luvalla mm. ulkomaille. 

Korona kriisi kun mm. sulki uudenmaanläänin rajat, niin tämä oli jo eräänlainen harjoitus tuosta mitä tulevaisuudessa olisi määrä olla toimeenpaneva alku tälle rajojen sulkemiselle myös kaupunkien rajoilta.

Minua pisti silmään kun vähän aikaa sitten tämä Nordic West Housen nykyinen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä totesi, että kuinka Suomella on nyt edessä joko 10 vuoden kurjuus tai sitten hyppy maailman huipulle, että onko hänellä Suomen teollisuuden ja liike-elämän elitistinä kenties jotain sisäpiirin tietoa, että mitä tuleman pitää.

Vaikka itse en noissa pöydissä istu, niin tiedän että Suomi on jo päätetty viedä Saksan johtamaan liittovaltioon ja eduskunnaltakaan ei tulla kysymään yhtään mitään. 

Kaikki tehdään kuten aiemminkin salaa ja kansan sekä eduskunnan selän takana, koska tätä maata ei edes mikään eduskunta johda, vaan siellä on ne Svenska Klubbenin porukat, jotka päättävät lähes kaikki asiat Eduskunnan valiokunnissakin. Sillä sieltä ne päätökset sinne pääosin tuodaan.

Nämä suomenruotsalaiset rikkaat elitistit halusivat jo silloin 1918 vuonna perustaa Eduskuntaan oman aatelisten ylähuoneen, mutta tähän ei kuitenkaan koskaan päädytty. Mutta nykyään tämä Ankkalammen porukka on siirtänyt Suomen parlamentarisen vallan omiin Svenska klubbenin kabinetteihinsa, joista sitten päätökset junaillaan aina Eduskunnan valiokuntiin jne.

Nämä rikkaat rahasuvut ovat myös saaneet haltuunsa monet eläkerahastot ja rikastuvat yli 20 000 euroa tunti, kun Suomalaisten eläkkeensaajien rahat pyörivät veroparatiisien rahastoissa. Siellä makaa jo yli 220 miljardia euroa pääomaa, mutta suurin osa siitä ei ole yhdenkään eläkkeensaajan käytössä, vaan sen on ryöstäneet nämä Suomen rikkaimmat rahasuvut.

Nämä samat rikkaat raha- ja teollisuussuvut hyötyvät siitä, jos Suomen työläiset köyhtyvät ja Suomen valtio köyhtyy, koska tämä EU on myös ollut näiden yksityisomisteisten keskuspankkien kuten Euroopan keskuspankki ja Sveitsin BIS-Pankki salajuoni Euroopan valtioiden köyhdyttämiseksi. Mutta tämä Saksan haluama liittovaltio on näiden pankkiirien mukaan tärkeä saada aikaiseksi, koska Saksa haluaa rakentaa uuden armeijansa EU-armeijan.

Sen jälkeen sitten alettaisiin jo suunnittelemaan Venäjän ja EU-armeijan välistä konfliktia, jotta nämä Sveitsin BIS-pankin omistajat voisivat alkaa sitten lainaamaan niille mahdollisille sotiville osapuolille sotalainoja.

Kaiken tämän taustalla myös vaikuttaa Saksan vahva teollisuus, jolle edelleenkään ei näytä löytyvän kilpailijoita. Joten jälleen Saksa tulisi saattaa lopulta polvilleen, koska nämä mm Britannia jää edelleen monien yhtiöiden välisessä kilpailussa Saksan jalkoihin.