http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2020

Se on nyt laitonta eri osoitteissa asuvien ihmisten harrastaa seksiä Englannissa

What is adultery law? How IPC Section 497 is anti-women - India News

Teksti: Teemu Vehkala

Koronaviruksen varjolla on edennyt YK AGENDA 21:n säädökset, joiden päämäärä on miehen ja naisen välisen seurustelun estäminen. 

Joten nyt Manchesterissa sattuu ja tapahtuu, sillä nyt tästä päivästä lähtien siellä on laitonta harrastaa seksiä, jos sitä harrastavat ihmiset asuvat eri osoitteissa.

Jos tällä olisi tekemistä jonkun koronan kanssa, niin silloinhan naimisiinmeno tai samassa osoitteessa asuminen ei taas laittaisi virusta leviämään. Joten näette varmaan, että tässä ei ole kyse mistään muusta kuin YK AGENDA 21 tavoitteista päästä tuhoamaan avioliitto ja miehen sekä naisen välinen parisuhde, josta myös olisi tulevaisuudessa tulossa kriminalisoitu toimenpide.

YK AGENDA 21 tavoitteissa juuri ydinperheen tuhoaminen perustellaan sillä, että se juuri saa aikaiseksi tämän globalistien ajaman maailmanjärjestyksen. Koska silloin mm. lapset kasvatetaan kylmästi valtion laitoksissa, jolloin lapsilta puuttuvat nämä terveet vanhemien roolimalit.

Tämä Manchesterissa tehty laki kuulemma perustuu karanteeneihin... On se jännää, että vielä ennenvanhaan elämiä laitettiin karanteeneihin... Nyt ihmisiä.

Lähde: Manchester Evening News