http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 30, 2020

Musta tuntuuViime aikoina mediassa on ollut esillä mitä järjettömiä asioita mm. liittyen joihinkin elintarvikebrändeihin ja siihen, että kuinka joku vaikkapa Valion jugurttipurkki on rasistinen, kun siihen on piirretty Turkkilainen mies purkin kanteen.

Nyt Australialainen ABC nosti ohjelmassaan esiin, että onko shakkipeli rasistinen, kun siinä on mustia nappuloita. Tämä sai shakinpelaajat raivon partaalle.

Fazer Vihreät Kuulat Finland
Kyllähän siitäkin syntyisi aivan silmitön somemyrsky, jos Fazer muuttaisi vihreät kuulansa Vihreiksi Geisha kuuliksi.

Aina on joku väestöryhmittymä, joka vetää herneitä nenään.

Racist Piano Is Racist.. Having No Black Keys And All by ...

Postasin eilen Muusikoiden.netin Facebook ryhmään tämän seuraavan sarkastisen viestin, joka koski tätä samaa aihetta, koska halusin herättää keskustelua tästä musiikkialan kulttuurintuhonnasta, joka on parhaillaan käynnissä. 

Poistetaankohan seuraavaksi mustat koskettimet kiippareista, koska mustat koskettimet ovat rasistisia ? Sen jälkeen sitten kaikki pianistit joutuu soittamaan vain C-duurista ja A-mollista.

Ei mennyt kuin alle puolituntia, niin keskusteluun tuli eräs tyyppi huutamaan, että nämä jutut olivat "salaliittopaskaa" ja kuinka ne kuuluisi sensuroida, kunnes moderaattori sitten veti lopulta ne kuuluisat herneet nenään viimeistään siinä vaiheessa, kun huomasin että siellä myös muutamat muut tyypit alkoivat hyppimään tästä keskusteluketjusta ns. seinille ja minä tulin bannatuksi koko ryhmästä ja kyseinen keskusteluketju poistettiin sieltä kokonaan.

Ja siihen ei tarvittu kuin vain tämä yksi hieno triggerisana "rasismi" ja sana "musta", niin some-myrsky oli valmis.

Päätin lisätä siihen tänään vähän lisää höyryä, kun tämä sama tyyppi tuli itkemään minun Facebook seinälleni. 

Totesin siihen, että kuinka nämä salaliittoja kaikkialla pelkäävät ihmiset todellakin pelkäävät ja itsehän pelkäsin lapsena mm. Linnanmäen kummitusjunaa, että sehän olisi aivan suunnattoman hieno liikeidea Lastenpäivän säätiölle, jos sinne vaikka tulisi sen kummitusjunan viereen Salaliittojuna.

Sinne voisi sitten nämä salaliittoja pelkäävät aikuiset mennä ja joutuisivat näkemään 9/11 terrori-iskujen totuuden sekä BIG PHARMA:n totuudet ja Illuminaatien lapsiuhrausrituaalit silmästä silmään, niin jo olisi tuosta salaliittojunasta poistuneet aikuiset huutamassa siellä, että "HALUAN POIS TÄÄLTÄ,  EI SALALIITTO PASKAA KAIKKIALLA, POIS SE MINUSTA".

Sinne varmasti oikein jonotettaisiin juurikin näiden salaliittoja vihaavien ja pelkäävien aikuisten toimesta.

Image tagged in piano,racism,player,music - Imgflip

Mutta palataakseni vielä tähän pääaiheeseen, että onko se esimerkiksi rasistista, jos pianisti painaa kovempaa mustia koskettimia, kuin valkoisia koskettimia ? 

Jos tällaisesta huumorista vetää joku puruja nokkaan näinä aikoina, niin se kertoo jo tuon ihmisen syvästä kadotuksen tilasta.

Koska nyt näinä aikoina näitä mitä järjettömämpiä asioita ollaan nostettu mediapoolin toimesta esiin ja Sorosin säätiöt sekä CIA toteuttaa tällä tätä kulttuurin ja kansallisen kulttuuri-identiteetin tuhoamisagendaa.

Vierasmaalaiset väestöt ajetaan sisään ja näiden vierasmaalaisten kulttuurin kritisointi kielletään kaikilla keinoilla.

Mutta taas valkoiseen väestöön kohdistettu rasismi on OK ja siitä ei rapsahda edes Facebook banneja. Joten tämä kyllä kertoo, että mikä on pelin agenda sekä henki.

How I Explained Racism to My Biracial Son - The Good Men ...

Perusihminen on kuitenkin edelleen siellä idiootin tasolla ja he eivät ymmärrä sitä vieläkään, että kuinka tämä "rasismi" ideologia on marxistinen ja se luotiin ja sitä käytettiin jo Neuvostoliitossa menestyksekkäästi.

Marxistinen rasismi kun rajoittuu vain mustaihoisiin ihmisiin. Joten näin ollen jokainen perusidiootin tasolla oleva ihminen, johon tämä marxistinen rasismi ideologia on pureutunut läpi, niin he eivät näe esim. tummien ihmisten harjoittamaa rasismia valkoihoisiin ollenkaan. He eivät siis näe enää sitä ns. metsää puilta.

Että kun luette ja katsotte näitä valeuutisia, niin siellä ei puhuta ollenkaan muusta rasismista kuin vain tästä valkoisen rodun harjoittamasta rotusorrosta tummaihoisia kohtaan, joka narratiivi on käynnissä sen takia, koska sillä yritetään vaientaa kaikki väestönsiirtoon kohdistuva kritiikki.

Vihapuhe maalittaminenkin on rasismia... Samoin myös salaliitto sanalla maalitus on myös rasismia, koska silläkin nämä salaliittoja pelkäävät ihmiset pyrkivät vaientamaan nämä totuudenpuhujat, kuten tuolla Muusikoiden.net Facebook ryhmässä jo huomattiin.

Trump: No transgender people in U.S. military; 12/11 ...

Niinhän se on, että jos se oma maailmankuva muodostuu näistä valeuutisista, hollywood elokuvista, Netflix sarjoista sekä muista miesten tai naistenlehdistä, niin jos tuollainen keinotodellisuus alkaa edes vähän horjua, niin suuri kriisi sen hetkellisessä rikkoutumisessa voi olla vaikka Hillary Clintonin USA:n presidentinvaalien tappio, joka tälle kuvassa näkyvälle aiheutti näin suuret traumat.

DONNA WARREN ⭐️🌟⭐️ on Twitter: "George #Soros owns the most ...

George Soros vaan on aina ymmärtänyt tämän, että kuinka tuo heidän vallan verhojen takana oleva eliitti pysyy vallassa vain sen takia, koska he onnistuvat jatkuvasti luomaan näitä toistensa vastaan hyökkääviä ryhmittymiä, joiden välistä vihanpitoa he lietsovat omistamansa median avulla.

e & f: The Individual, Society, and the State: Is 'Society' a Mere ...
Eli tämä klassinen hajoita ja hallitse ympäristö. Mutta siinä vaiheessa, kun nämä ryhmittymät heräävätkin yksilöinä ja verkostoituvat keskenään, niin siinä vaiheessa muodostuu se ns. hybridiuhka. Tuosta se NATO:n ja Mediapoolin usein käyttämä termi tulee.

Joten miltei paras keino alkaa herättämään näitä nukkuvia ihmisiä on käyttää huumoria välineenä, koska se on yleensä se paras tapa rikkoa se ns. jää siitä alta, jonka jälkeen nämä ihmiset sitten jossain vaiheessa mahdollisesti pääsevät jo sinne oman korkeimman itsensä alueelle ja siinä vaiheessa he saavuttavat tuon oman tietoisen korkeimman minänsä itsetuntemuksen ja saavuttavat tuon heräämisen asteen, jota he myös kutsuvat heräämiseksi. 

Mutta kyseessä on kuitenkin henkinen herääminen, jolla ei tarvitse edes minkään Jeesuksen kanssa olla tekemistä, koska ei se kollektiivinen heräminen vaadi mitään Jeesusta.

Jeesus on silti tuo korkea henkiolento, joka silloin aikanaan tuli vielä viimeisen kerran ihmisen kehoon, koska hän ns. lahjoittautui.


Petition to Free Jesus Christ from Guantanamo Bay - Posts | Facebook

Olen monesti miettinyt, että jos Jeesus Kristus tulisi nyt vaikka Amerikan yhdysvaltoihin, niin eiköhän hänet vietäisi jonnekin Guantanamon kidutusvankilaan kidutettavaksi CIA:n toimesta ja kuulusteltavaksi epäiltynä vähintäänkin jostain terrorismista.

Pentagon plans to raze Camp X-Ray, Guantánamo's eyesore and ...

Illuminaatit ja tämä DEEP STATE vihaa yli kaiken näitä maaplaneettaa parantavia humanisteja. Senhän takia se Jeesus sinne Israeliinkin silloin tuhansia vuosia sitten ristiinaulittiin niiden israelilaisten juutalaisten toimesta, koska hänen katsottiin halventaneen israelin silloisten johtajien valta-asemaa.