http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2020

Rajoitukset tulisi purkaa jo

Marin kommentoi, että isoja päätöksiä on syksyllä luvassa, mutta ei ottanut kantaa yksittäisiin toimiin.

Nämä mielipuoliset yksilönvapauteen negatiivisesti vaikuttavat rajoitukset tulisi poistaa jo pikaisesti, mutta Suomen korruptoitunut hallitus panttaa tätä asiaa edelleen ja lupasi pääministeri Sanna Marinin johdolla palata käsittelemään asiaa kohta.

Koska olen selvännäkijä, niin voin jo nyt sanoa, että syyskuussa on luvassa uusia poikkeustoimia, kun tämän feikkipandemian toinen aalto alkaa... Tai siis sama teatteri jatkuu ja virastoja sekä ravintoloita suljetaan uudelleen vain ihmisten kiusaksi.

Eli he haluavat saada taas ihmiset peloteltua koteihin uuteen karanteeniin.

Tämä on siis näiden kontrollerien ainut keino enää yrittää pitää tämä tyrannimainen hanke voimassa, jonka agenda on saada aikaiseksi uusi maailmanjärjestys. Tämän esiaste on jo julkisuudessa mainittu "uusi normaali", jolla eliitti tarkoittaa tätä koronatoimien jälkeistä aikaa, jolloin ihmisoikeuksia on riistetty mm. turvavälien johdosta, joiden olisi määrä jäädä pysyvästi voimaan sen jälkeen.

Mutta siitä se vasta kapina syntyisi, kun ihmisille selviäisi tämä koko totuus siitä, että mitään vaarallista virusta ei ollut, kuin vain pelkkä tavallinen kausi-influenssa jylläsi normaaliin tapaan, jonka kustannuksella sitten hyökättiin pienyrittäjien kimppuun ja tuhottiin niin monta yritystä kuin vain mahdollista.

Nyt tätllä hetkellähän mm. ravintolamaailmassa koko yöelämä on tuhottu, koska näillä nykyisillä säädöksillä että ravintoloiden kuuluu lopettaa anniskelu klo 22.00 jälkeen saisi melkein sellaisen kuvan, että se koronavirus leviäisi vasta illalla kymmenen jälkeen.

Tämä kun on todellakin pienyrittäjää vastaan suunniteltu virus, jonka todellinen tuhovoima on vain taloudellinen, jonka tarkoitus on tuhota tämä pienyrittäjien työväenluokka pois, jotta globalistit saisivat aikaiseksi tämän uuden köyhemmän työväenluokan. Mutta vielä sosiaaliturva pystyy hyvin kilpailemaan tämän halpamaisen paskaduunisektorin kanssa, jolla tarkoitan näitä 8-10 euroa tunti palkkaisia työpaikkoja ja ihmisarvoa sortavia nollatuntisopimuksia.

Ammattiyhdistysliikkeet ovat seuraavaksi ottamassa järeämmät toimet mediaanituloisten tuhoamiseksi käyttöön, koska siellä on myös tarkoitus saada lopulta lomarahojen maksaminen lpetettua ja vedottua siihen, ettei lomarahojen maksulle enää riitä rahat ja tämä korona voisi jo olla melkein siihen sopiva tekosyy.

If Only I Had A Good Sales Person… | Philip Spensieri

Jos nyt mennään vielä yksilökohtaisemmin tähän, että mitä on se yksilönvapaus ? 

Jo pelkästään amerikkalaisen pankki ja Rockefellerien liikemiesssuvun hallinnoiman globaalisti toimivan  Rockefeller Instituutin kaappaama koululaitos mädännytti Suomen opetusjärjestelmän sekä länsimaalaisen koululaitoksen, kun se sai siellä aikaiseksi monia uudistuksia, jotka kohdistuivat lasten yksilönvapauden eliminoimiseksi.

Siksi peruskoulujärjestelmässä edelleen sorretaan individualisteja, eli näitä lapsia, jotka kykenevät ajattelemaan omilla aivoillaan ja eivät suostu uskomaan itsensä ulkopuolelta tulevaan propagandaan.

Poliittisessa järjestelmässä näille dissidenteille on keksitty mitä hienompia haukkumanimiä kuten populisti, vihapuhuja jne. 

Olisi jo vihdoin aika tajuta, että Suomen hallitus, valtioneuvosto sekä nämä Suomen valtiota pyörittävät teollisuuden ja suuryritysten miehet ovat enemmän tai vähemmän keskenään tällaista vaikutusvaltaista rikollisjärjestöä, koska heitä lahjotaan ja kovaa.

Esimerkiksi se kesäkuussa 1992 Italian rannikolla pidetty salainen kokous, joka pidettiin Englannin kuningatar Elisabeth II:n huvijahdilla, niin sinne osallistui silloisesta Suomen Pankin johdosta myös henkilöitä ja jokainen osallistuja kuittasi sellaiset 100 miljoonaa dollaria lahjuksia Sveitsiläisen BIS-pankin tileille.

Eli mistä kuittasi ? 

No siitä, että Suomi päätettiin siellä liittää EU:n jäseneksi.

Eli tuosta huomaatte myös sen, ettei se Suomen kansanäänestys EU jäsenyydestä ollut millään tavalla enää validi, koska Suomen EU jäsenyys päätettiin jo silloin 1992 kesäkuussa.

Näin sitten Suomesta tuli tämä köyhä vasalli näiden muiden EU maiden kanssa.

Suomen valtio on siis ollut tässä EU:ssa kuin jonkun rikkaan suvun köyhin setä, jonka taskuista pumpataan velkarahaa jatkuvasti muiden kustannuksella ja Suomi maksaa ja takaa myös muiden velat.

Kuitenkin syylliset tähän velkaorjuuteen ei löydy velkaantuneista euromaista pelkästään, vaan kyllä ne BIS-pankin johtajat tämän puhalluksen ja pyramidihuijauksen itse loivat.

Kyllä se varmaan itse kullekin olisi hienoa, jos olisi tilit täynnä rahaa satoja miljoonia euroja. Mutta jos kuuluisit noihin pankki klubeihin, niin silloin joutuisit myös myymään sielusi Saatanalle ja tekemään valan Luciferin kanssa. Koska ei siellä valon tietä kuljeta, koska toi yksityisomisteisten pankkien velalla luotu ja peritty raha on aina riistetty joltain veronmaksajalta pois.

Koron kiskontakin on keksitty jo useita satoja vuosia sitten ja sitä harjoittivat mm. jo 1000-luvun alussa Temppeliritarit.

Maltalle he lähtivät pakoon silloin aikanaan tätä kun Ranskan kuningas Filip IV määräsi heidät kiinniotettavaksi 1300-luvun alussa.

A history of why you shouldn’t be worried about the Illuminati

Että on se merkillistä miten tämän maailman asiat voivat olla taloudellisesti näin sekaisin, kun Matti on päästetty kukkaroon ja tällä Matilla en nyt tarkoita Suomen nykyistä valtionvarainministeri Matti Vanhasta, vaan tarkoitan tällä Matilla kukkarossa sitä rikollista valtahierarkiaa ja voimaa, jotka ovat onnistuneet ryöstämään Suomen veronmaksajien taskuista tuona 1. tammikuuta 1995 alkanena EU-valtakautena jo yli 1600 miljardia euroa.

Lasku on ollut valtava ja jälkipolvemme joutuvat maksamaan tämän velan pois. Että mitenkäs tämä asia sitten voitaisiin ratkaista?  

Että joutuuko viidenkymmenen vuoden päästä Suomalaisia lapsia lähtemään aina Kongoon asti kaivamaan kobolttia Applelle ? 

Tämä voi vielä nyt naurattaa, mutta jos nämä rikollispankit toimivat tämän systeemin kulisseissa ja emme kykene luomaan uusia pelisääntöjä tälle pankkijärjestelmälle, niin tuho siellä odottaa ja on vielä edessä. 

Todellisuushan on, että nälänhätäkin olisi pelastettavissa... Ei millään GMO-pikaruoalla, vaan ihan muilla keinoilla. Mutta nämä pankkiiriloiset ja suuryhtiöiden arvomaailma pitää veronmaksajaa työtä tekevän lypsylehmän asemassa ja sitä lypsävää lehmää ei koskaan kannata tappaa. Mutta taas työttömät nämä miehet näkevät täysin hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulisi heidän mukaan päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Esimerkiksi Bilderberg-ryhmän salaisissa kokouksissa he ovat viime vuosina keskustelleet juuri tämän työtä tekevän prekaariluokan heräämisestä, jotka ovat luoneet näille globalisteille ongelman, joka on herännyt mieli.

Sillä jokainen ihmisyksilö, joka herää tästä valveunesta pois ja huomaa minkälaiselle vääryydelle tämä kilpailuyhteiskunta on perustunut, niin yhä useampi siellä ei enää halua olla tukemassa tätä epäoikeudenmukaista järjestelmää. Joten ilmankos siellä jopa maisteri kuin tohtorikin melkein haluaa ajaa silloin sen ns. trukin seinään ja vaihtaa pois tuosta maailmasta.


Lähde: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/599f5ff3-4b3c-4028-9343-b5713b1d63d5