http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 25, 2020

8-vuotias tytär, isoäiti ja äiti hukkuivat kaikki uima-altaaseen - tytön äiti työskenteli Bill & Melinda Gates FoundationilleNew Jerseyssä sattui suuri tragedia, kun 8-vuotias tyttö, hänen isoäitinsä ja tytön äiti löytyivät kaikki hukkuneina samasta uima-altaasta.

Alueen poliisi kertoi saaneensa hätäpuhelun, jossa kerrottiin että pihalta kuului kirkumista.

Mutta kun poliisi sitten meni paikan päälle, niin se löysi elottomana uima-altaasta kaikki kolme henkilöä. Ei tässä vielä kaikki. Tytön äiti kun oli Dr. Nisha G. Patel (kuvassa), joka työskenteli Bill & Melinda Gates Foundationille ja hänen tittelinsä siellä oli US Program Officer. 

Perhe oli uutistietojen mukaan muuttanut tuohon taloon vasta n. kuukausi sitten.

NJ family found dead in backyard pool died from drowning ...

Ei kuullosta kovin uskottavalta, että kysessä olisi luonnollinen hukkumiskuolema

Jos tuossa omakotitalon pihalla oli se öky uima-allas, niin ylipäänsä todennäköisyys, että millä todennäköisyydellä sinne hukkuisi kerralla 8-vuotias tyttö, hänen äitinsä sekä isoäitinsä. Niin todennäköisyys sille, että kaikki heistä olisi ollut vaikka uimataidottomia on hyvin vähäinen. 

CNN:n toimitus myös paljasti, että perhe oli ollut jo viikkoja sitten yhteydessä uima-allaksen huoltohenkilökuntaan, koska oli innoissaan sen käyttöönotosta. Joten tämäkin voidaan nyt heittää romukoppaan, että he olivat uimataidottomia.

Mutta tämä tytön äiti Dr. Nisha Patel tekee tästä jutusta todella mielenkiintoisen, sillä hän varmasti pääsi näkemään Bill ja Melinda Gatesin säätiössä jotain mikä ei kestä päivänvaloa ja jos hänellä oli hallussaan jo jotain arkaluontoisia tietoja vaikka koskien koronavirusrokotteita, niin luonnollisesti se asetti Bill Gatesin ja Melindan säätiölle paineita, ettei nuo tiedot leviäisi eteenpäin.

Facebookissa kiertää nyt huhu, että tämä Dr. Patel näki taas sen 17 miljardin dollarin USA:n hallitusten varojen tuhlailun, johon Bill ja Melinda Gatesin säätiö on syyllistynyt jo.

Lähteet: CNN

 https://www.mobilitypartnership.org/authors/nisha-g-patel