http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2020

Mihin tietulleilla pyritään ?

51 - Viisykkönen | Uutisia Kirkkonummelta jo tänään


Suomen hallitus kaavailee jo nyt tietulleja pääkaupunkiseudulle, jotka tulisivat tekemään yksityisautoilusta entistäkin hinnakkaampaa hommaa.

Miettikääs nyt, että jos vaikka sinne Helsingin lahden moottoritien alkuun tulisi se tietulli, jota sinne todennäköisesti jo suunnitellaan ja sinne sellainen yksityisautoille määrätty 20 euron kertamaksu. Niin sen jälkeen vaikka joku ulkopaikkakuntalainen asuva duunari joutuisi autolla töihin mennessä Helsingin keskustaan maksamaan niistä tietullimaksuista kuukaudessa 400,00 euroa rahaa mennäkseen töihin. 

Että saisi olla aika kova tuntipalkka, että enää yksisyisautoilu kannattaa noilla tietullimaksuilla. Joten huomaatte varmaan mitä nämä globalistit näillä tietulleilla ajavat takaa.

No tietenkin sitä, että yksityisautolla ajelu olisi jo niin kallista, että ihmiset miltei pakotettaisiin siirtymään julkisiin joukkoliikenteen pariin.

Tämä johtuu siitä, että Uuden maailmanjärjestyksen liikennekulttuuriin eivät enää kuulu vapaa liikkuvuus kuten ennen, vaan kansalaisia aletaan sen jälkeen entistäkin kovemmin rajoittamaan heidän vapaata liikkumistaan mm. tietullein ja näiden elitistien lopullinen tavoitehan on lopulta luopua kaikesta yksityisautoilusta jonnekin viimeistään vuoteen 2050 mennessä.

Kirkkonummi on mm. jo vuosia vastustanut tätä tietullihanketta.

Tämä kaikki näyttää siltä, että olemme menossa kohti feodalistisia aikoja viimeistään siinä vaiheessa, kun Saksa saisi tämän liittovaltionta käyntiin ja alkaisi rakentaa sitä yhteistä EU armeijaansa. Tämä on äärimmäisen vaarallista kehitystä ja tarvitsisi enää sen jälkeen sen sotakiimaisen diktaattorin, joka valmistelisi EU:n yhteisiä taistelujoukkoja kohti sotaa Venäjää vastaan. 

Kun tätä Venäjän ja Euroopan välistä sotakonfliktia on suunniteltu jo viime vuosina näiden eräiden kenraalikabinettien puolella. CIA:lla on siihen jo olemassa monta false-flag optiota, mutta ilmeisesti se 2014 kesällä Kiovan ilmavoimien pudotama Malesialainen lentokone ei vielä riittävästi mennyt läpi tarinana kuin väärä raha, että Venäjä olisi sen silloin ampunut ohjuksella alas.

How NATO's new agreements may threaten Russia - Russia Beyond

USA:n armeijalla on tälläkin hetkellä sotajoukkoja Saksassa.Lähde: Viisykkönen