http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 13, 2020

Rokotejeesus Bill Gates uhoaa - Paluu normaaliin tapahtuu vasta sitten, kun olemme rokottaneet kaikki maailman ihmisetMiljardööri ja liikemies Bill Gates uhoaa nyt julkisesti, kuinka "paluu normaaliin" tapahtuu vasta sen jälkeen, kunnes olemme rokottaneet kaikki maailman ihmiset.

Meidän olisi ehkä nyt aika ymmärtää, että mitään uutta normaalia ei ole kuin vain sinun mielikuvituksessasi. Voit elää tänäänkin ilman tätä uutta normaalia ja antaa näiden rokoteintoilijoiden elää omaa elämäänsä, sillä jos lakkaamme uskomasta näiden globalistien rokotushankkeisiin, niin silloin ne menettävät arvonsa ja energiansa... Eli olemassaolonsa.

Kuitenkin syy tälle Bill Gatesin rokoteintoitulle löytyy tästä ID2020 ohjelmasta, jonka tavoitteena on saada sirutettua mikrosirulla jokainen tämän planeetan ihminen, koska tuossa koronarokotteessa on jo se mikrosiru.

Tämäkään ei ole sattumaa, että tämä Bill Gatesin hakema patenttinumero 060606 on haettu juuri tälle kryptovaluutalle, jota ihmiset alkaisivat louhimaan omassa kehossaan.

Mutta Gates on kuitenkin suhteessa pelkkä pikkutekijä, koska hänet on määrätty tuohon rokotejeesuksen rooliin.

Helsingin sanomatkin toimittajineen ei saisi edelleenkään kirjoittaa Gatesista yhtään kriittistä artikkelia, koska heidät on ohjeistettu ihan CIA rahalla ylistämään Gatesia, koska Sanoma WSOY yhtiöineen omistaa mm. lääketeollisuuden suuryhtiöiden osakkeita. Eli heillä olisi jo oma lehmä ojassa.

Nämä pankkiiriglobalisit ovat jo määränneet valtioille omat pelisäännöt siihen, että kuinka kauan tämä paluu normaaliin kestäisi ja Suomenkin osalta se kuulemma kestäisi jopa 4 kuukautta.

Mutta eivät nämä kontrollerit uskalla kertoa, että jos olet lukittautunut kotiisi karanteeniin, että oletkin tanssinut kaiken tämän ajana Sveitsin BIS-pankin pillin mukaan. 

Sillä siellä Sveitsiläisen BIS-pankin johdosa nämä tyrannista hirmuhallintoa ja uutta maailmanjärjestystä koneistoinen ajavat sedät istuvat niissä pienissä pöydissään ja heille sinä pienenä veronmaksajana olet puhdasta taloudellista riistaa.

Pienyrittäjät nämä sedät näkevät sellaisena uhkana, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä, joten tästä syystä korona säätelyt laittoivat jo pienyrittäjät ahdinkoon.

Näin sitten tuhotaan työtä tekevä työväenluokka ja tuodaan sen tilalle köyhdytetty keskiluokka, josta tehdään sitten tämä työtä tekeä köyhällistö, mutta näiden globalistien mukaan suurena ongelmana tämän köyhän työväenluokan luomiselle on edelleen sosiaaliturva, joka pystyy edelleen kilpailemaan näiden paskaduunien kanssa.

Tällä hetkellä Suomessa se ns. kattoon sylkeminen maksaa 8 tunnin työtunneilla sen n. 3,15 euroa/tunti ma-pe.

Tähän kun otetaan vielä asumistuet huomioon, niin se on n. 7,20 euroa/tunti mitä työtön hyötyy siitä kattoon sylkemisestään (jouten olosta).

Ottaeen silti huomioon sen, ettei työpaikkoja kasva missään puissa, koska myöskään raha ei kasva puissa, koska sitä syntyy vain velasta ja jos nyt pieniä yrityksiä kaatuu kuin sieniä sateella, niin tämä on aiheuttanut työttömyystilastoihin hurjat lukemat. Mutta Suomen tilastokeskus on edelleen ohjeistettu, etteivät he saa edelleenkään paljastaa Suomen todellisia työttömyyslukemia, koska muuten syntyisi melkein se kapina.

KORONAROKOTE – KEHITYSTYÖ SUOMESSA JA MUUALLA | Rokotetutkimuskeskus

Korona-rokote on silti sellainen asia, että jos sitä ollaan pakottamassa ihmisille tässä maassa, niin se on jo suoraan sotarikos, joka on myös kirjattu Nürnbergin sotarikoslakiin.

Tämä pakkomielle Bill Gatesilla rokottaa koko maailmanväestö liittyy siihen, että näillä globalisteilla tulee jo melkoinen kiire saada tämä haluamansa tyrannimainen Uusi Mailmanjärjestys sen toiseen toimintavaiheeseensa... Eli mikrosiruttaa ihmiset, jotta heidän käyttäytymistä voitaisiin myös valvomisen lisäksi kontrolloida.

RFID-mikrosirut ovat jo niin pieniä nykyään, että ne ovat hiustakin pienempiä ja nano-kokoisia.

Näihin mikrosiruihin on sisäänrakennettu radiotaajuuksilla yhteys ja niillä on tehty lukuisia eläinkokeita.Miljardööri Elon Musk on jo tehnyt aivoihin asennettavilla mikrosiruilla kokeita mm. apinoilla.

Seuraavaksi Musk haluaa alkaa asentamaan ihmisten aivoihin näitä mikrosiruja.

Musk sanoi jo viime vuonna, että nämä aivojen sirutukset alkavat toteutumaan jo tänä vuonna.

Mutta tässä on tällainen pieni ongelma kun Elon Musk ja nämä uutta maailmanjärjestystä tyranniahallintoineen tavoittelevat globalistit ovat täysiä psykopaatteja, niin tällaiset hullut kun on päästetty valtaan, niin heitä ei pidättele mitään.

He eivät kysy keneltäkään, että haluatko sinä korona rokotteen vai ei, vaan nämä sekopäät ovat valmiita laittamaan vaikka armeijan pakkorokottamaan ihmiset aseilla uhaten.

Samoin myös tämä aivojen sirutushanke etenee samanlaisella aikataululla ja näillä sekopäillä on täysi hullunkiilto jo silmissä, sillä Elon Musk myös haaveilee tällaisesta teknokraattisesta maailmasta, jossa ihmisten päihin on laitettu sen luokan mikrosirut, ettei enää ihmisyksilö kykene luomaan riitävää vastarintaa kukistaa tämän Satanistisen pimeän eliitin suunnitelmia. 

Joten tämän vuoksi näillä teknokraateilla kun alkaa jo olemaan ne tyrannian aseet loppu, joten he eivät enää keksi muita keinoja, kuin nämä julmat teknokratian siunaamat mahdollisuudet koko maailman väestön orjuuttamiseksi.

Silti tämä suuri suunnitelma pahan agendankin keskuudessa noudattaa kuitenkin tätä suurta suunnitelmaa, eli mikään täällä ei suinkaan tapahdu satttumalta.

Tässä kaikessa on kyse valon ja pimeyden välisten henkivaltojen välisestä kamppailusta, joka liittyy vahvasti Lucifer nimisen henkiolennon langettamaan kiroukseen, jonka alla tämä planeettamme on ollut nämä yli 13 000 vuotta jo.

Tämä planeettamme kun on ns. elämän kokeiluplaneetta, niin siksi tällä sallitaan myös tämä pimeyden henkivaltojen jylläämä pahuus sinne tiettyyn rajaan asti. 

Jos kysyt tästä asiasta näiltä satanismia harjoittavilta henkilöiltä, niin heillä on usein henkinn moraali lentänyt sinne romukoppaan ja he eivät ymmärrä esimerkiksi karman lakia, että se mitä kylvät, niin niität. Vaikka pudotat omenan maahan, niin se putoaa sinne painovoimasta ja tälle on syy ja seuraus. 

Mutta karma toimii aivan samalla tavalla ja tämä on täysin universaali laki.

Mutta Lucifer henkiolentona kuului aikanaan sinne luojan puolelle ja hän toimi Planeetta Prinssinä.

Hänellä oli suuret valtuudet tuon valon henkimaailman sisällä, kunnes hän sortui ylpeyteen ja koki suurta ylpeyttä itsestään. Mutta kadehti myös samalla näitä henkiolentoja, joilla oli enemmän toimintavaltuuksia. 

Joten sitten kun tämä ylpeyteen lankeemus tapahtui, niin luojan korkeammat voimat puuttuivat peliin ja veivät Luciferilta oikeudet toimia luojana, eli häneltä lähti ns. kortti hyllylle ja on siellä edelleen.

Siinä vaihessa kun Lucifer menetti kulkuluvat, niin hän julisti kapinan ja sai puolelleen kääntymään myös lukuisia silloisia enkeliolentoja, jotka tunnettiin Serafeina.

Nämä Serafit näyttävät nykyään vähän erilaisilta kuin silloin, jolloin heillä oli vielä ne enkeleille kuuluvat siivet.

Moon Sun Myung: The Angelic World After the Fall of Lucifer

Lucifer valehteli näille Serafeille mm. ettei mitään Kosmista Isää olisi olemassa. Eli tätä samaa Isää, josta myös puhutaan Raamatussa ja kristillisessä maailmassa.

Lucifer siis valehteli, että täällä voisi sekoilla miten haluaa ja olla ottamatta mitään vastuuta enää mistään.

Amazon.com: Masonic Logo Enamel Lapel Tie Pin Freemason Lodge ...

Vapaamuurareilla on tämä oppiaineistonsa 33-asteen jälkeen Satanistista touhua. Mutta myös heidän oppiaineistossaan Saatana ja Lucifer esitetään olentoina, jotka olisivat valo-olentoja.

Mutta siinä kun on pieni ero, että silloin kun henkiolennolta lähtee ne luojan kulkuluvat, niin ei hän ole enää sen jälkeen valo-olento, vaan hän on sen jälkeen enää langennut henkiolento.

Lucifer oli vielä toimiessaan Planeetta Prinssinä henkiolento, jolla oli käytössään tämä valon henkiolennoille kuuluva pyhä kolmiyhteys.

Pyhä kolminaisuus siis tarkoittaa kolmivaihe virtaa. Mutta siinä vaiheessa kun Lucifer lankesi ylpeyteen ja menetti luojana toimimisen oikeudet, niin nämä korkammat henkivaltojen voimat katkaisivat hänen luoja yhteytensä, eli sen kolmannen virtapiirin.

Joten se Luciferista tuleva valo ei ole ollut pyhää kolminaisuutta edustavaa virtaa, koska siitä puuttuu se kolmas virtapiiri.

Se kun on enää kaksivaihe virtaa ja tämä on se, jota nämä vapaamuurarit palvovat, kun heille uskotellaan että Lucifer olisi valon tuoja.

Lucifer edustaa heille tuota jumalaa, jota he palvovat salaisissa okkultistisissa rituaaleissaan.

Vapaamuurareillehan mm. valehdellaan alussa, että kyseessä olisi kristillinen liike, vaikka sen 33-asteen valarituaalin jälkeen siellä paljastetaan viimein, että kyse onkin saatanan palvonnasta.

RegInnovate – Regulatory Innovation through Technology | BIS Calls ...

Tämä yksityinen pankkisektori, jonka ylimmällä tasolla toimii tämä Sveitsiläinen BIS-pankki, niin siellä tasolla toimivat pankkiiritkin ovat lähes kaikki okkultisteja.

He pyhittävät elämänsä Luciferin palvomiseen ja myyvät ikään kuin sielunsa näiden pimeyden henkivaltojen voimille, jota vastaan sitten alkavat elämään muiden varoilla tuota pankkiireille ominaista jet set elämää, jonka todellisuudessa jokainen veronmaksaja joutuu kuitenkin kustantamaan.

Se salattu totuus kun on, että näillä BIS-pankin johtoportaalla sijoittajineen sekä osakkeenomistajineen on varoja niin paljon, että se kattaa yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta, joten nyt varmaan ymmärrätte, että minkä mittaluokan kavalluksesta jo puhutaan. Ettei enää puhuta mistään ternimaitomiljonäärien ostostv bisneksistä, vaan tässä on kyse hieman suuremmasta puhalluksesta.

Asian ongelma lienee siinä, että näihin bisneksiin ei kysytä edes valtioilta, että haluatteko te tänne vai ette. Kun ne muutamat Suomen rikkaimmat rahasuvut silloin 1990 vuoden alussa järjesti sen salaisen tapaamisen, jossa päätettiin viedä Suomi EU:n jäseneksi keinolla millä hyvänsä. Sitten Presidentti Mauno Koivisto järjesti vielä sen salaisen konklaavinsa 6.5.1992 jolloin päätettiin yksityisyrittäjien tuhoamisesta. Niillä heiltä ryövätyillä varoilla Suomen pankit takasivat ne 58 prosentin vakuudet, joilla maksettiin tämä Suomen laiton EU jäsenyys.

EU jäsenyys tämän maan osalta on ollut laiton, koska siellä Pariisissa vuonna 1947 kieltää Suomen valtion liittoutumisen minkään maan kanssa. Joten silloinhan tämä Suomen EU ero olisi paljon helpompi homma, jos sen joku täältä virkamiehistä uskaltaisi nyt kertoa sinne Brysseliin EU:n komissiolle.

Mutta nämä Suomen EU komissaarit ovat myyneet sielunsa jo ajat sitten niitä Sveitsin BIS-pankista tarjottuja muovikortteja vastaan, joilla voivat nämä komissaarit vingutella kaikki ostoksensa sinun veronmaksajien laskuun.

Oikeastaan tuossa läpikorruptoituneessa komissaarien ja poliitikkojen maailmassa ei edes tarvita rahalahjuksia, koska siellä sinulle luvataan rahakas poliittinen ura, joka elää niin kauan, kuinka kauan suostut tanssimaan näiden Suomen valtiota ryöstävien pankkiirien pillin mukaan.

EU:lla ei ole näin ollen ollut koskaan mitään yhteistä hyvää, koska kaikki nämä vuodet täältä on vain syydetty miljardeja euroja näille huijareille ja pahinta tässä on se, etteivät nämä huijarit tee tätä leikkiä edes rahasta. Vaan he pelaavat paljon suuremmin panoksin... Koska heillä on panoksena sinun sielusi ja sinun henki. Koska näille kusipäille ei riitä mikään... 

He haluavat tuhota kaikki pienyritykset ja luoda mahdollsimman paljon työttömyyttä ja kurjuutta. Nyt he haluavat komentaa jokaisen pienyrittäjänkin koteihin karanteeneihin ja he yhdessä George Sorosin rahoittamine mielenosoituksien avulla yrittävät toista LOCKDOWN karanteenikomennusta.

Silti näille paskiaisille paras puolustus on se, että vaikka koet vihaa ehkä heitä kohtaan, mutta siinä vaihessa kun ymmärrät ja tajuat vetovoiman lain, niin ymmärrät että mitä vähemmän suostut tanssimaan näiden rahakkaiden sekopäiden pillin mukaan, niin tuon itsesi osalta muodostat suuren uhan tätä globalistikuppikunnan suunnitelmille ja meitä ei saadakkaan komennettua sinne koteihin uuteen karanteeniin.

Sillä psykopaatti on aina psykopaatti ja silloin kun nämä hullut saadaan aisoihin puhtaalla aktiivisella tietoisuuden vastarinnalla, niin jo kappas onkin nämä Sorokset ja muut käskyttäjät hätää kärsimässä kun tämä karanteeni käskytys ei enää toiminut, joten silloin he joutuvat jo keksimään, että mitäs sieltä keksittäisiin seuraavaksi... Vaikka lavastettu ufojen invaasio, josta on jo somessa huhuiltu, että tämä tulisi vielä heidän työkalupakkiinsa käyttöön, mutta sen näemme tulevaisuudessa, että tulee tai ei. Ainakin tämä jenkkiläinen Stewart Swerdlow povasi tätä lavastettua alien invaasiota jo vuonna 2009 ja veti sen osalta hudin.