http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2020

Sorosin rahoittamassa BLM-mielenosoituksessa puukotuksia Englannin, ReadingissaSuursijoittaja George Sorosin rahoittaman rasistisen BLM-liikkeen (Black Lives Matters) mielenosoituksessa on tapahtunut puukotus Englannin, Readingissa.Alueella on nähty myös pelastushelikopteri.

Maailman rikkaimpiin sukuihin kuuluva John D. Rockefeller sanoi jo aikanaan, että "kun näet verta kaduilla, niin ala sijoittaa".

Sorosin vaisto on myös samanlainen ja hän aivan taatusti tiesi mitä Readingissa tulisi käymään, kun hän säätiöillään rahoitti BLM-mielenosoitusta.

Sorosilla on tapana syytää rahaa Black Live Matters liikeen pääorganisaattoreille, jotka taas järjestävät näitä mellakoita kaupunkikohtaisesti.Sorosin alaiset mielenosoittajat ovat tunnustaneet, että Soros maksaa heille tuosta julkisesta riehumisesta.

Soros kuitenkin pitää itse näitä pikkurahalla lahjomiaan tyyppejä åuhtaina hyödyllisinä idiootteina. Kun jos Sorosin säätiö nyt jollekin tiiliskiven heittäjälle maksaa 30 dollaria ilta, niin tämä on melkein kuin lahjoisi Antifan porukkaa tikkukaramelleilla.

Black Lives Matter -- But the Movement Is Flawed | Jewish ...

Oikeasti George Sorosia ei kiinnosta mustien ihmisoikeudet, vaan hän haluaa rotusotaa aikaiseksi keinolla millä hyvänsä.

Soros on tämän globalistisen eliitin juoksupoika... Hän vielä muutama vuosi sitten sai käskyjä suoraan David Rockefelleriltä itseltään. Mutta kun juuri muutaman vuoden satasesta yli päässyt David vaihtoi hiippakuntaa, niin käskynjako on taas siirtynyt siellä.

Nämä ökyrikkaat hikiset liikemiehet tykkäävät piruilla koko ihmiskunnan kustannuksella ja he ovat ne miehet, jotka vetelevät koko maailman tapahtumia näistä näkymättömistä naruista.

Health ጤና: The CDC, NIH, Bill Gates Own The Patents On ...

Mutta ei Soros ja kolleegansa kuitenkaan uskalla tulla itse sieltä verhojen takaa esiin ja kertoa, että kuinka he haluavat seuraavaksi koko maailman koronapiikille. Joten siksi he antavat Bill Gatesille nuo nuotit.

Mutta siinä on vielä sellainen suuri ongelma, että nämä miehet ovat psykopaatteja, joiden mieli on rikkoutunut viimeistään siinä vaiheessa, kun nämä miehet vietiin jo lapsena näihin eliitin uhri rituaaleihin, joissa heille näytettiin jo lapsena kun tikari lävistettiin pikkulapsesta, että tämä on heidän sukujensa todellisuus.

Joten jos näissä suvuissa aamulla blenderiin (tehosekoitin) lentää annos murhatusta pikkulapsesta saatua adrenokromia (veren adrenaliinin hapetustuote/eliitin superhuume), niin se maailma on todella sairas kenelle tahansa.


Lähde: Express