http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 08, 2020

Mihin junassa tarvitsee turvavälejä ?

Image

Tämän vuoden alusta kun tämä feikkipandemia nimeltä KORONA alkoi, niin myös lähi- ja kaukojunissa alkoi kuulua kuulutuksia, joissa huomauteltiin turvaväleistä.

Miten jotkut turvavälit voisivat estää jonkun viruksen leviämisen ? Kun eihän mitään virusta edelleenkään ole levinnyt missään... Minkäänlaisia todisteita ei ole mistään COVID-19 viruksesta.

Vitsailin vuonna 2014 kuinka varmaan vuonna 2030 Helsingin lähijunissa tulee kuulutuksia, että "Huomautammehan, että kaikki itsenäinen ajattelu on VR:n lähijunissa ehdottomasti kielletty".

Nyt kun on kuultu jo nämä turvavälikuulutukset, niin jos ne aivosirut saadaan maailman ihmisiin asennettua Elon Muskin johdolla, niin tämäkin kuulutus tulee vielä varmasti VR:llä käyttöön.

Kysymys ei ole mistään viruksen ehkäisystä, vaan kysymys on ihmisten massavalvonnasta, jonka takana on tämä maailman eliitti, joka koostuu täysistä kylmäkiskoisista psykopaateista, joiden tavoitteena on saada luotua Uusi Maailmanjärjestys.

Nyt he keksivät tälle jo piilonimen Uusi Normaali, joka nyt kuulemma jää normaaliksi tämän feikkipandemian jälkeen.

Ja on helppo seuraavaksi kohdistaa tämä 1,83 cm turvaväli sitten siihen, että aletaan keskittymään miehen ja naisen parisuhteiden hajoittamiseen vetoamalla turvaväleihin.

Kun tähän miehen ja naisen välisen parisuhteen vaara ei piile missään koronassa, vaan sen vaaran nimi on rakkaus.

Se on se pöpö, jota nämä Uutta "fasistista" Maailmanjärjestystä ajavat globalistit pelkäävät. He haluvat pelon sen tilalle, jotta ihmisiä voisi hallita paremmin.

Nämä psykopaatit pyrkivät YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030 hankkeilla tuhoamaan kaikki ydinperheet sekä huostaanottamaan lapset valtiolle. 

Lopulta miehen ja naisen parisuhde sekä avioliittokin kielletään.

Tämä ei ole mitään tieteisfantasiaa, vaan kyse on NEW WORLD ORDER hankkeesta, jota YK myös ajaa eteenpäin YK AGENDA 21 hankkeellaan.

Siihen kuuluu myös kaiken yksityisen omistusoikeuden lakkautus, joka olisi määrä toteutua hamassa tulevaisuudessa.

Sekä myös koko maailmanväestö pitäisi saada rokotettua koronarokotteilla seuraavien vuosien aikana. Tätä hanketta kiristäkseen nämä globalistit pyrkivät estämään mm. lentomatkustamisen, jos ei sinulla ole voimassa olevaa rokotetodistusta.

Näitä psykopaatteja ei tunnu nyt mikään pidättelevän, koska he eivät aio luopua aikeistaan ja tavoitteistaan kuin vasta silloin, jos riittävän monet ihmiset uskaltavat laittaa näille psykopaateille kampoihin.Mutta tämä Hollantilainen ex-pankkiiri Ronald Bernard puhui siitä, että vuonna 2028 mennessä tämä leikki voisi jo olla ohitse. Jos siihen mennessä olisi jo syntynyt riittävä vastarinta.