http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2020

Jussi Niinistölle poliittinen palkkiovirka Kannuksen kaupunginjohtajana

Vote on land ownership reform in November, says Defence ...

Ex puolustusministeri Jussi Niinistö sai poliittisen palkkioviran Kannuksen kaupunginjohtajana.

Aikaisemmin Niinistö oli jo hakenut Seinäjoen kaupunginjohtajan paikkaa, muttei tullut valituksi.

Hän sai viime maanantaina Kannuksessa järjestetyssä kaupunginjohtajan äänestyksessä 23 ääntä. Kun taas Keski-Pohjanmaan liitossa työskentelevä Anne Sormunen sai vain neljä ääntä.

Muistan kun somessa muutama vuosi sitten sen jälkeen, kun Perussuomalaiset oli jakautunut kahtia, niin Jussi Niinistö leveili jollekin Facebook käyttäjälle, ettei hänellä ole enää mitään hätiä, kun hänelle oli jo luvattu paikka korkeammalta oksalta. Sillä hän varmaan viittasi tähän tulevaan poliittiseen palkkiovirkaansa.

Sillä silloin kun tällainen ex puolustusministeri järjestetään jonkun Suomalaiskaupungin kaupunginjohtajaksi, niin aivan varmasti asiaan liittyvät myös kyseisen kaupungin vapaamuurarit, jotka Kannuksen kohdalla aika todennäköisesti olivat vaikuttamassa siihen, että Jussi Niinistö tuli valituksi.

Eduskunnan ministerin virat ovat jo useita vuosia olleet kuin pyöröovi poliittisiin palkkiovirkoihin, joka on yksi yleisin poliittisen järjestelmän korruption väline ja keino.

Mutta Jussi ei taas olisi tuota palkkiovirkaansa saanut, jos hän olisi vaikka toiminut ollessaan puolustusministerinä Nato-kriittisesti.

Kun palkkiovirka tulee vasta siinä vaiheessa, kun on hoitanut hommat asianmukaisesti ja kumartanut Jenkkeihin päin. Sitähän varten ne rukousaamiaisetkin siellä Valkoisessa Talossa ovat kerran vuodessa, jonne menee nämä tietyt poliitikot saamaan uusia ohjeita näiltä heidän puolueidensa salaisilta rapakontakaisilta rahoittajilta.

Lähde: https://demokraatti.fi/jussi-niinisto-uusiin-toihin-saa-johdettavakseen-5-500-asukkaan-kaupungin