http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 02, 2020

Kaupallinen musiikkiala hiljenee tänään George Sorosin pillin tahdissaView this post on Instagram

Maailman tapahtumat viime aikoina ovat osoittaneet, että olemme valitettavasti edelleen kaukana siitä, että ihmisiä ei tuomittaisi rodun, ihon värin tai minkään muunkaan asian vuoksi. Nämä tapahtumat järkyttivät minua suuresti ja tekivät musta surullisen ja vihaisen, mutta samaan aikaan herättivät mut pohtimaan sitä, miten moni meistä, minä mukaan lukien, on tietämätön siitä, miten paljon rasismia edelleen esiintyy ja miten moni sitä joutuu elämässään kokemaan. Suomi ei ole asiassa poikkeus tai onnellinen lintukoto vaan ongelma on meillä myös erittäin suuri ja tämä pitää ihan oikeasti ymmärtää. Tähän aiheeseen tulee olla vain yksi vastaus: minkäälainen rasismi ei ole millään tavalla hyväksyttävää tai perusteltua. Toleranssin tulee olla nolla. * * * Yhdenvertaisuudesta @thl.fi sanoo: "Yhdenvertaisuus on oikeudenmukaisen yhteiskunnan lähtökohta. Yhdenvertaisuus takaa samat perusoikeudet kaikille. Syrjintä on kiellettyä etnisen tai kansallisen alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, iän, vammaisuuden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilökohtaisen syyn perusteella." * * * "Tänään 2.6 tiistaina koko Warner Music Groupin henkilökunta osallistuu Black Out Tuesdayhin. Sen tarkoitus on tukea työntekijöitämme, artistejamme ja koko maailmanlaajuista yhteisöä. Vietämme tiistain poissa työn ääreltä ja keskitymme tarkastelemaan ympärillämme olevaa rasismia ja epätasa-arvoa. Pyhitämme päivän läheisillemme sekä toisten auttamiselle. Kulttuurin portinvartijoina meillä on vastuu kannatella toisiamme vaikeina aikoina siinä missä myös yhdessä juhlimme onnistumisiamme. Meillä kaikilla on vastuu ja tämä on alkupiste muutokselle." #theshowmustbepaused #blackouttuesday
A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on


Joukko nimekkäitä monikansallisten levy-yhtiöiden kuten Warnerin artisteja hiljentyvät tänään viettämään kansainvälistä George Floydin muistopäivää.

Tämän päivän nimi on Blackout Tuesday ja sitä kuulemma vietetään nyt ympäri maailman.

Monikansalinen levy-yhtiö Warner Music on ilmoittanut osallistuvansa tähän tapahtumaan koko henkilökuntansa voimin.Eli osana tätä he osallistuvat suursijoittajat George Sorosin hedgerahastojen rahoittamaan Black Lives Matters kampanjaan, jonka tosiasiallinen motiivi on maailmalla lisätä mustien ja valkoisten väestön välisiä konflikteja ja jännitteitä. 

Mutta julkisesti tämä kampanja esitetään, että se on vain tummiin kohdistuvan roturyrjinnän ehkäisyn asialla.

Ensinnäkin George Soros ei ole tullut tekemään rauhaa minnekään...Jopa CNN:n tv-kanavalla tämä ent. Chicagon poliisilaitoksen superidententti Garry McCarthy laittoi faktat tiskiin ja totesi, että jos olisi kansanliike WHITE LIVES MATTERS, niin se julistettaisiin välittömästi rasistiseksi.

Sillä kaikki ihmishenget merkkaavat, eikä vaan pelkästään mustat ja tässä juuri paljastuukin tuon Sorosin rahoittaman Black Lives Matters liiken rasistisuus.

George Sorosille ei taas yksikään menetetty ihmishenki kiinnosta kuin sitä miestä vain rahallisesti ja hän mittaa tuon työntä tuloksen sillä, että miten hyvin hän on onnistunut tuhoamaan valtioita ja kansakuntia.
quote-destroying-america-will-be-the-culmination-of-my-life-s-work ...
Soros kun tietää, että vain tuhoamalla kansallisidentiteetit, niin vain sillä keinoin he saavat raivattua paremmin tämän haluamansa ja ajamansa uuden "fasistisen" maailmanjärjestyksen maaliinsa.

Joten ilmankos hän onkin sanonut, että kuinka jo pelkästään amerikan tuhoaminen on hänen elämäntyönsä kulminaatiopiste.

Ilmankos tästä miehestä ei myöskään pidetä Unkarissa edelleenkään, koska hän rahoittaa myös Unkarin pääkaupungissa Budapestissä hedgerahastoillaan näitä samoja mädätettyjä NGO-liikkeitään (Non governmental/ei hallinnollinen liike).

Soros mm. perusti Unkarin pääkaupunkiin erään yliopiston, jonka sulkemista alettiin aika pian vaatimaan, koska Unkarin oikeistolainen hallinto tiesi miten siinä oli tarkoitus saada mädätettyä Unkarilainen akateeminen maailma.