http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2020

Mitäs me seuraavaksi voisimme kieltää ?

Otsikon lauseke ei ole entisen sisäministeri Päivi Räsäsen suusta. Vaan se on mietelause tästä viime aikoina velloneesta rasismikohusta.

Prime Minister Sanna Marin’s New Year’s message, 31.12 ...

Pääministeri Sanna Marinilta tuki Black Matters Live liikkeelle. Soros säätiöineen varmasti painostanut.

Eskimo-jäätelö saattaa tulevaisuudessa löytyä jäätelöaltaasta erilaisella nimellä varustettuna. Nykyisen nimen soveliaisuus on herättänyt pohdintaa.

Pingviini Eskimo jäätelöpuikko on rasistinen... Valmistaja miettii uutta nimeä, kun sana Eskimo on kuulemma rasistinen.Mutta nyt tämä suursijoittaja George Soroksen rahoittama Black Lives Matters liike on ilmoittanut, että se haluaa hävittää kuvat valkoihoisesta jeesuksesta. Eli käydään jo kristittyjen kimppuun ja Soros nauraa piruillen taustalla, kun amerikan kristityt saadan kiivastumaan.

RLM News Show w Grimnir - Podcast Blog - May 21, 2014 ...

Soros on se mies, joka käytännössä vetelee niitä näkymättömiä naruja, joilla tätä Black Live Matters liikettä ohjataan hänen haluamaan suuntaan ja Soroksen tavoite ei suinkaan ole sillä poistaa tummiin kohdistuvaa rasismia, vaan hänen tavoite on lietsoa mustan ja valkoisen väestön kesken vihaa ja saada eskaloida se aina rotusodaksi asti.Näetkö tuolla tummaihoisia mielenosoittajia ? 

Siellä on vain paikalla Sorosin huijaamia hyödyllisiä idiootteja. Jotka luulevat puolustavansa tummien oikeuksia, vaikka ovat siellä vain lietsomassa rotujen välisen sodan vihaa ja tämä on juuri sitä jota Soros haluaa syntyvän.

Soros haluaa tummat ja valkoiset tappelemaan keskenään. Katsos kun asia on näin, että Euroopassa tämä valkoinen väestö on Sorosin mielestä liian älykäs, joten siksi se täytyy rotusekoittaa tummalla väestöllä ja tuoda Afrikasta ja lähi-idästä sinne etnistä rotujen sekoitusta.

Näin sitten tuhotaan kansallisidentiteetti ja luodaan tilalle tyhmempi rotu jota on helpompi hallita. Kreivi Richard-Coidenhove Kalergi puhui tästä rotuopista ihan julkisesti aikanaan 20-luvulla.

Mutta olettekos koskaan miettineet, että miksi sitten jonkun suomalaismiehen aasialainen työtä tekevä puoliso täytyy karkoittaa takaisin Filippiineille, kun taas työhaluton Afrikkalainen, joka on tehtaillut 7 lasta ja elää sosiaalituilla saa jäädä tänne. Koska hän taas luo näitä potentiaalisia tulevien sukupolvien veronmaksajia Suomeen.

“MOMMY, DADDY, I DON’T UNDERSTAND” | Soulistry.com

Rasismi on taas sitä, että jonkin ihmisen ihonväri ei miellytä jotakuta ja siksi heitä aletaan syrjimään.

Somalialainen on siinä ihminen kuin suomalainenkin, mutta somalialaisia käytetään väestönä jatkuvasti suomalaisen kulttuuri-identiteetin murskaamiseen, koska Somaliväestö ei halua sopeutua Suomalaiseen kulttuuriin, koska he haluaisivat tänne islamilaisen sharialain, joka on käytössä heidän kotimaassaan.

Maassa kuitenkin ollaan aina maan tavalla ja Suomen valtion pelisääntöjä täytyisi jokaisen ulkomaalaisen kulttuurin kunnioittaa. Mutta koska tässä humanitaarisessa maahanmuutossa on taustalla salattu YK AGENDA 21 agenda, jonka tarkoituksena on tuhota Euroopan maiden vahvat kansallisidentiteetit, niin jos ne saadaan tuhottua humanitaarisella maahanmuutolla, niin nämä Afrikkalaiset maahanmuuttajat eivät enää vaadi Suomea suomalaisille, vaan he lisääntyvät ja tulevaisuudessa vielä ottavat haltuun aina eduskunnan ja perustavat sinne oman puolueensa, joka ajaa sitten heidän islamilaisen kehityksen agendaa täällä Suomessa.

Sillä tämä Uusi Maailmanjärjestys on maailmanlaajuinen hanke... Se ei rajoitu vain mihinkään yhteen maahan tai valtioon.

He haluavat sen aivan kaikkiin maihin tällä planeetalla ja ensin on tarkoitus saada aikaiseksi seuraavaksi Saksan johtama liittovaltio sekä lakkauttaa muiden EU-maiden valtionvarainministeriöt. jonka jälkeen Saksan johdolla EU alkaa kokoamaan yhteistä armeijaa.

Pidemmällä aikavälillä nämä NEW WORLD ORDER suunnitelmaa ajavat elitistit ovat suunnitelleet tämän niin, että jossain vaiheessa ehkä joskus 2050 vuoteen mennessä tämä Eurooppa olisi jo niin monikansoisettu, että täällä saataisiin jo viimein aikaan se Euroopan muslimiväestön ja valkoisen väestön välinen Euroopan sisällissota ja tämä on se sota, jonka Illuminatin vapaamuurareihin kuulunut suurmestari Giuseppe Mazzini ja Albert Pike suunnittelivat jo silloin 1800-luvun lopulla.

Pike paljasti tämän suunnitelman jo vuonna 1860 salaisessa kirjeessä, jonka sisältö meni suurinpiirtein näin;

Kolmas maailmansota

Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken.

Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.

Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti.

Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

Jokainen kansalainen on pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden sivilisaation tuhoajien tuhoon. Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömän Luciferin doktriinin universaalin manifestaatin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.

Tämä manifestaatio tulee johtamaan yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka johtaa kristinuskon sekä ateismin tuhoon - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.

Kirjeessä mainittiin että lopulta kaikki tämä johtaa yhteen maailman hallintoon.

Kirje oli väitetysti kerran näytillä Britannian museon kirjastossa, mutta mysteerisesti katosi 70-luvulla eikä sen jälkeen ole nähty.