http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2020

Kiinassa alkoi feikkipandemian toinen aalto - Peking sulki kaikki koulunsa

Pictured: A Chinese epidemic control worker wears a protective suit and mask as he directs people at a site where authorities were performing nucleic acid tests for COVID-19 on citizens who have had contact with the the Xinfadi Wholesale Market, June 15, 2020 in Beijing, China

Teksti: Teemu Vehkala

Korona feikkipandemian toinen aalto on jo alkanut Kiinassa. Pekingin kaupunki mm. sulki nyt kaikki koulunsa. Siellä nyt viranomaiset väittävät löytäneensä 106 koronavirustartuntaa.

Mutta mitä tässä nyt ei ihmisille oikein kerrota on se, että tämä koko COVID19 viruspandemia on feikkipandemia ja se on siis operaatio, joka ajetaan ensin Kiinassa ja muutaman kuukauden viiveellä Euroopassa.

Eli näin ollen voimme jo nyt ennustaa hyvin todennäköisesti, että tämän koronavirus"feikki"pandemia näytelmän toinen näytös alkaa Euroopassa ja EU-maissa suurin piirtein siinä vaiheessa, kun taas koulut aukeavat uudelleen, eli n. elokuun toisella viikolla. 

Sitten se johtaa toisen kerran koulujen sulkemiseen, eli siellä siirrytään jälleen verkossa tapahtuvaan opetukseen.

Tämä johtaa sitten jälleen uusiin karanteenisäädöksiin, eli mm. ikäihmisiä teljetään taas lukkojen taakse ja heitä kielletään liikkumasta julkisilla paikoilla.

Ennen vanhaan oli eläimet karanteenissa, nyt ihmiset. Joten tästä näemme, että miten näillä salaisen maailmanhallinnon elitisteillä alkaa jo pian loppua keinot, joilla se yrittää pompottaa alamaisiaan. Kun tämä koronaviruspandemia feikkipandemiana on puhtaasti vain maailma väestön laaja pelotteluoperaatio, jonka varjolla sitten on tarkoitus lakkauttaa lukuisia ihmisille kuuluvia perusoikeuksia ja alkaa kutsumaan tätä tyranniaa nimellä UUSI NORMAALI ja sitten vielä puhutaan, että kuinka jo pelkkä paluu tuohon UUTEEN NORMAALIIN tulisi kestämään vähintään 4 kuukauden ajan, kuten Suomen valtioneuvostoakin jo ulkomailta asti ohjeistettiin.

Nämä globalistitahot aikovat tulevaisuudessa vielä kieltää perheiden perustamisen, lasten teon, miehen ja naisen väliset suhteet sekä naimisiinmenot sekä kieltää yksityisen omistusoikeuden jne. 

Heillä on täysi tavoite saada palautettua feodalistinen maaorjuus lopulta Eurooppaan, mutta kaikki tämä on kiinni siitä, että alistummeko noille tyranneille vai emmekö.

Helsingin kaupungin koronajäljittäjät työskentelevät Kallion virastotalon 10. kerroksessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Helsingissä elokuusta lähtien alkaa sitten tämä "koronajäljitys". Helsingin koronajäljittäjät työskentelevät Kallion virastotalon 10. kerroksessa. Työtä tehdään oikein kahdessa vuorosa.

Eikö ole vielä tullut mieleen kenellekään, että tämä koko koronajäljityssovellus rikkoon ihmisen yksityisyyden suojaa. Norjan valtio mm. kielsi jo tämän vastaavan softan käyttöönottamisen. Eikä suostunut ottamaan sitä käyttöön suoraan.

Altistuneille sitten annetaan karanteenimääräys, jona aikana edes kaupassa ei saisi käydä ja määräykset toimitetaan kirjallisesti.

Eli tällainen valtion keskitysleirin näännytysohjelma tulee käytäntöön elokuusta lähtien Suomessa, ellemme ehdi ennen sitä vielä valittaa siitä vaikka vähän suuremmalla joukolla.

Eduskunnan oikeusasiamiehelle voi tehdä kanteluita tuosta. Nyt myös muutamat professorit voisivat avata sen sanallisen arkkunsa tästä, koska heidän sanaansa uskotaan paljon paremmin, jos he uskaltavat laukoa totuuden pöydälle tästä koronajäjityssoftasta, että kuinka se on ihmisen perusoikeuksien kuten täysin yksityisyyden suojan vastainen, joten silloin se on laiton.

Samoin myös ihmisen määrääminen ilman ruokaa kotiinsa 14 päivän ajaksi ja kieltäminen käymästä edes ruokakaupasta, menee jo kidutuksen puolella ja mitäs se Suomen perustuslaki siitä sanoo.

Sen sijaan tämä mielipuolinen tartuntalaki, joka sorvattiin Suomen lakiin vuonna 2016 sanoo näin karanteeneista:


60 §
«Karanteeni»
Jos yleisvaarallisen tartuntataudin tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäillyn tartuntataudin leviämisen vaara on ilmeinen eikä taudin leviämistä voida muulla tavoin estää, virkasuhteinen kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri tai virkasuhteinen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi päättää henkilön karanteenista enintään yhden kuukauden ajaksi. Päätös karanteenista voidaan tehdä henkilölle, jonka on todettu tai perustellusti epäilty altistuneen yleisvaaralliselle tartuntataudille.
Virkasuhteinen kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri tai virkasuhteinen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi tehdä päätöksen karanteenista myös 1 momentissa tarkoitetun henkilön tahdosta riippumatta.

Eli tartuntataudeista vastaava lääkäri tai virkasuhteiden sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri voi määrätä tahdosta riippumattoman karenteenin entintään kuukauden ajaksi.
Epäilemättä kun näihin koronatestauksiin ei ole millään tasolla luottamista, niin eliitille nousee varmasti syvä kiihotus, että he voisivat alkaa lavastamaan vaikkapa dissidenteille näitä koronatartuntoja, jolloin he voisivat määrätä toisinajattelijoita näihin tahdosta riippumattomiin karanteeneihin.
Jos ylipäänsä haluatte välttää nämä STASI-jäljittäjät, niin luopukaa elokuusta lähtien älypuhelinten käytöstä ja jos on edes mikään vanha kännykkä käytössä, joka ei ole älypuhelin, niin se jo riittää ettei siinä ole Bluetooth yhteensopivuutta, koska tuo koronajäljityssofta pyörii bluetooth verkossa ja asentuu mm. huhujen mukaan automaattisesti mm. Facebook Messengerin uusimpiin päivityksiin.
Itsenäisyyspäivä: Timo Harakka - YouTube
Suomen liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakan kannattaisi nyt muistaa, että hän on yksinomaan kyseisenä ministerinä vastuussa tästä ihmisoikeuksia loukkaavasta ihmisten jäljityksestä.
Hänet käytännössä voitaisiin myös asettaa näistä ihmisoikeusrikkomuksista myös rikosoikeudelliseen vastuuseen, koska hän ei ole puuttunut tuohon STASI-tyyliseen älypuhelinsovelluksen suunnitteluun ja toteuttamiseen millään tavalla.
Mutta mitäs sanookaan asiaan Suomen tietosuojavaltuutettu, joka valvoo Suomessa henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta ? 
Laittakaas kyselyä.