http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 02, 2020

Hallitus päästi jo ketut kanatarhaan

Sauli Niinistö poikkeusoloista: Suomi kohtaa nyt uuden ...

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö totesi Helsingin Sanomille kuinka nämä Syyrian al-Holin ISIS terroristileiriltä kotiutetut naiset ja lapset ovat vakavasti otettava turvallisuusuhka.

No ensinnäkin Suomen hallitus on jo päästänyt nämä terroristileirin asukit naiset ja lapset Suomeen. Joten tilanne kuin kuin jokin maatalousyhtiöiden johtaja päästäisi ensin ketut jyväjemmarien kanatarhoille ja toteaisi sen jälkeen näiden kanojen omistajille, että kuinka kettujen päästäminen sinne tulisi nyt ottaa vakavasti.

Mutta näette varmaan sen, että Suomen hallinto noudattaa tässä kohutussa al-Hol tapauksessa salaista OPERAATIO KORPI nimistä hommaa, joka saattaa jopa liittyä tiedustelupalveluiden salaisiin false-flag terrorioperaatioihin.

Sillä aika varmasti tämä muutama vuosi sitten Turussa tapahtunut Marokkolaisen miehen tekemä puukkoisku, jossa kuoli 2 ihmistä oli tällainen ulkomailta Suomeen tilattu terrori-isku.

Sillä nämä ISIS terroristit eivät toimi omiin nimiin, vaan he ovat mm. CIA:n ja Mossadin tiedustelupalveluiden hallinnassa, koska nämä tiedustelupalvelut hallinnoivat ISIS soluja.

Näin ollen Suomeenkin edelleen sen suurimman turvallisuusuhan luovat CIA ja Mossad, eikä ISIS. Mutta nämä nykyiset vallanpitäjämme ovat kuin kädet sidotuina, etteivät he voineet edes silloin 2002 syksyllä tehdä mitään, kun Mossad kävi asentamassa pommin Myyrmanin kauppakeskuksen ja lavasti Petri Gerdt nimisen kotikemistin siitä syylliseksi, joka oli helppo lavastaa kohteeksi, koska hänellä oli kotikemisti tausta ja hän rakensi omatekoisia pommeja mm. ilmakiväärin panoksista.

miten tajusitte siis että siellä oli pommi ja miten kaikki alko ...

Tämän vuoksi poliisilla oli suora peitetarina valmiina Myyrmannin pamauksen jälkeen. Räjähdyksessä kuoli yhteensä 7 henkilöä, joista yksi oli Petri Gerdt. Hänellä oli tuolloin repussaan omatekoisen pommin ainekset, jotka luonnollisesti räjähtivät samalla kun tämä Mossadin roskiksen sisälle laittama C4 (tod.) sotilasräjähde posahti ilmaan.

Sillä mikään ilmakiväärin panoksista valmistettu ja hauleilla päällysestty pommi ei tee noin kovaa jälkeä missään kauppakeskuksessa.

Tämäkin syy sille, että miksi Mossad teki Vantaalla terrori-iskun tuolloin 2002 liittyy aika varmasti sellaiseen asiaan kuin uraani, jota rikastetaan ydinvoimaloissa ja juuri noina aikoina Suomessa käytiin kiivasta väittelyä siitä, että tarvittiinko Suomessa lisärakentamista ydinvoimaloille.

Mossad liittyy näihin uraanihommiin siltä osin, että se ajaa Israelin puolustusministeriön agendaa, jonka päätavoite on saada lukuisten maiden ydinvoimalat tuottamaan heidän ydinohjelmaansa ydinkärjille tarvittavaa 235-isotooppista uraania, jota rikastetaan ydinvoimaloissa.

Eli Suomessa on siis jo viimeiset 20 vuotta häärännyt näitä ulkomaan tiedustelupalvelun terroristeja ja esim. Israelin tiedustelupalvelu Mossad vuokrasi itselleen toimistotilat Mariankatu 3 osoitteesta Helsingistä. Virallisesti siellä toimii juutalainen seurakunta Chabad Lubavich, jolla on pitkä historia valtionterrorismiin sekaantumisesta. Oikeasti tuo osoite toimii täällä Suomessa Israelin tiedustelupalvelu Mossadin salaisena toimipisteenä.

Että jos tämä Jahven valittu kansa ei saa tahtoaan läpi, niin sitten Mossad voidaan laittaa asialle suorittamaan joku terrori teko. 

Esim. tuo suuri pamaus Lontoon aamuruuhkassa 7. heinäkuuta 2005 liittyi siihen, että muutamaa kuukautta aiemmin silloin Libyan johtaja Muammar Gaddaf oli ottanut yhteyttä Lontoon pörssiin ja halunnut yhteistyökumppaneita idealleen kultaan sidotun yhteisvaluutan perustamisesta Afrikkaan.

Mossad kävi asentamassa C4 sotilasräjähteitä mm. maanalaisiin metroihin ja busseihin. Sitten samaan aikaan Lontoossa käytiin terrorisminvastainen harjoitus ja juuri samaan aikaan sitten posahti oikeasti.Mossadin ent. johtaja jopa lipsautti suustaan, että kuinka on helppoa asentaa autopommi, jonka asentimme silloin Lontoossa.

Mossad on aivan samanlainen terrorijärjestö kuin CIA, että se kyllä räjäyttää siviileitä ilmaan maalla kuin maalla tai mantereella kunhan ensin hinnasta sovitaan.

Ja kyseinen valtionterrorismikin on tämän globaalin eliitin keino saada polvilleen näitä heidän vastustajavaltioitaan.

Norja mm. halusi irti Natosta 2010-2011 ja syystäkös sitten tuli Anders Breivik ja lahtasi melkein 80 nuorta sinne Utöyan saarelle.

Valtionterrorimilla on lähes aina poliittinen motiivi taustalla ja juuri tämän takia koska myös tämä Myyrmannin kauppakeskuksen pommi-isku vuonna 2002 jäi poliisin toimsta selvittämättä, että mikä sen motiivi oli. Niin he eivät löytäneet minkäänlaista järjellistä motiivia, että miksi Petri Gerdt olisi halunnut ylipäänsä edes vahingoittaa siviilejä itse rakentamallaan pommilla.

Mossadilla sen sijaan löytyy paljonkin motiivia vahingoittaa siviilejä sekä murhata lapsia heidän sotilasräjähteillään. Tämän vuoksi he vielä erityisesti kohdistivat tuonkin Myyrmannin pommi-iskun tuhovoiman juuri lapsiin, koska tuo heidän roskikseen piilotettu C4 räjähde laitettiin aivan siihen viereen, jossa pikkulapsille järjestettiin pelle esitys. Kyseinen esitys jäi vaan vähän ikävästi kesken, kun tämä pommi räjähti kesken esityksen ja monien lasten ruuminkappaleita lensi pitkin Myyrmannin kauppakeskusta.

Tällaisia lasten murhaajia Mossadilla on töissä.

Vain sadistit ja sairaat psykopaatit kykenevät työskentelemään tuollaisissa olosuhteissa, joissa murhataan pieniä lapsia mm. valtion turvallisuuden ja uraaninrikastuksen nimissä.

Myyrmannin iskukin kävi virallisten tietojen mukaan näin, että ensin perjantaina 11. lokakuuta 2002 Myyrmannin kauppakeskuksessa räjähtää klo 19.35 ja 7 kuolee, joista suurin osa lapsia.

Viikkoja aikaisemmin Israelin tiedustelupalvelu Mossad varoittaa Suomessa toimivia juutalaisia diplomaattejaan, ettei heidän tulisi mennä tulevan viikon aikana Vantaalla sijaitsevaan Myyrmannin kauppakeskukseen, koska siellä on tarkoitus järjestää ennlta lavastettu ja suunniteltu terrori-isku.

Heti seuraavana päivänä pommi-iskusta poliisilla onkin jo Petri Gerdt selvillä ja hänet esitetään jo pääepäiltynä pommi-iskun valmistelusta ja toteuttamisesta.

Ensinnäkin Petri Gerdr oli kemiantekniikan opiskelija ja nämä opiskelijat jo itsestään opiskelujensa perusteella kykenevät rakentamaan pommeja, koska siellä noissa opetusympäristöissä ihan pelataan sellaistan kemiallisten aineiden kanssa, joista voisi jo ihan rakentaa oikeita pommeja.

Mutta Petri Gerdtillä oli tapana rakentaa pommejaan ja viedä ne läheiseen metsään räjäytettäviksi. Että hänellä ei ollut itsetuhoisia aikeita alkaa vahingoittamaan niillä itseään tai muita. Mutta Mossad näki, että hän oli helppo kohde tuolle valtion terrori-iskulle ja Gerdt todennäköisesti valikoitiin, koska hän kirjoitteli tuolle eräälle kotikemistien suosimalle nettifoorumille, joka aika pian tuon Myyrmannin räjähdyksen jälkeen suljettiin.

Jos nyt palataan vielä tähän al-Hol aiheeseen, niin tämä kyseinen terroristien koulutusleiri siellä Syyriassa on ollut vain yhdestä tarkoituksesta siellä... Eli siellä koulutetaan terroristeja ja jopa naisille siellä on opetettu miten räjähdevöiden käyttö onnistuu.

Mutta näiden paikkojen sairain puoli on se, että siellä vielä koulutetaan pieniä lapsia mm. räjäyttämään itsensä. 

Että on hyvinkin kieroa miten Suomen nykyinen korruptoitunut hallitus sekaantuu näin traumaattisten lasten ja naisten Suomeen kotiuttamiseen.

Mutta jos ministereinä toimii näitä pedofiileja, niin heidän mieltymykset jo yksistään pieniin traumatisoituneisiin lapsiin ovat kuvanmukaiset.

Sillä edelleen muistuttaisin, että kuinka ulkoministerimme Pekka Havisto totesi siinä medialle vuodetussa sähköpostiviestissä, että kuinka "TARVITSEMME TÄHÄN OPERAATIO KORPEEN JONKUN JO 65 V. IÄN KYNNYKSELLÄ OLEVAN VIRKAMIEHEN, JOLLA ON JO ELÄKEPUTKI VARMA, KOSKA TÄSTÄ KEIKASTA VOI TULLA HÄNELLE 2,5 VUOTTA VANKEUTTA".

Eli silloin Haavisto tarkoitti jotain rikollista toimintaa. Että jos nyt käytetään sitä järkeä ja mielikuvitusta, että onko itsessään traumatisoituneiden lasten ja lasten äitien kuljettaminen konsulikyydillä Suomeen vielä laitonta ? Nehän tulivat sieltä yksityiskoneella Helsinki Vantaan lentoasemalle viime viikonloppuna.

Tämä ylempi kuva on otettu viime viikonloppuna Helsinki Vantaan lentoasemalta ja siinä ilmeisesti on juuri se yksityinen lentokone, jolla nämä terroristileitin al-Hol terroristit tuotiin Suomeen.

Eli symbolisesti nyt ne ketut ajettiin jo sinne kanatarhaan ja presidenttimme kauhistelee, että tämä tulee ottaa vakavasti.

Oikeasti tämä syy miksi Suomen hallitus haluaa nyt toteuttaa tämän salaisen operaation nimeltä OPERAATIO KORPI... Niin se voi jopa liittyä valtionterroristiseen operaatioon, jotta Suomen perusoikeuksia voitaisiin alkaa riisumaan sen johdolla ja tällaisia false-flag iskuja yleensä järkkää CIA sekä Mossad eri maihin.

Niiden tarkoitus on saattaa valtiot toisensa jälkeen polvilleen ja tämä mitä minä tässä ehkä eniten pelkään... Tai no pelkokin on väärä sana tästä, mutta tarkoitan sitä, että Saksa on aivan varmasti näiden elitistien johdolla kehittänyt jonkun aivan omalaatuisen skenaarion ja narratiivin, jolla nämä EU-maat aiotaan ajaa sinne Saksan johtamaan liittovaltioon kuin lampaat suden kitaan ja en usko vielä, että pelkkä euron totaalinen romahdus saisi vielä sitä intoa aikaan, että myös Puola ja Tsekki sekä Unkari haluaisivat myös sinne liittyä suoraan, koska he tietävät jo nyt sen miten suuri monikulttuurisuuden agenda Saksalla on ja ajatelkaas sitä, että jos Saksalle annettaisiin yks kaks täydet valtuudet alkaa päättää muiden EU maiden turvapaikkapolitiikasta... Niin siinä syntyisi helposti suuri kapina.

Että tämän vuoksi tämä liittovaltiohanke Saksan johdolla on äärimmäisen vaarallinen hanke, koska ylipäänsä tuollainen järjestelmä, jossa EU-maiden itsenäisyys ja jopa valtionvarainministeriö ulkoistettaisiin Saksaan... Niin tällainen järjestelmä muistuttaisi jo enemmän sotilasdiktatuuria kuin enää mitään EU:n komission tai EU-parlamentin demokraatista päätäntävaltaa.

Mutta miksi täällä on edelleen EU:ssa tämä yhteen tullaan ja yhteen mennään.... Kaikki velka maksetaan aikanaan politiikka käynnissä?

No siksi koska tämä koko leikki perustuu vain ja ainoastaan velalle muodostettuun pyramidihuijaukseen, jossa pankkiirit rikastuvat ja sinä köyhdyt.

Sinä köyhdyt maksamalla veroja näille parasiitteille, jotka taas eivät ole valmiita tekemään päivääkään töitä tämän järjestelmän hyvinvoinnin eteen.

Verot ovat oikeasti olemassa vain sitä varten, että niillä tämä maailman rikkaimpaan tuloluokkaan kuuluva eliitti kustantaa oman sikailevan jetset elämänsä. 

Mutta ei senkään elämän rahoittaminen nyt vielä maksa juuri mitään, koska siihen päälle nämä korstot ovat keksineet tämän ikiliikkujan Sveitsin BIS-pankin johdolla, että luodaan velasta uutta rahaa tyhjästä ilmasta ilman mitään vakuuksia ja tämä on se ponzi-huijaus, joka on jatkunut aina keskiajalta tänne päiviin asti ja edelleen hyvin monet ihmiset eivät näe tämän huijauksen lävitse.

Eli vaikka olisit mediaanituloinen ja sinulla ei olisi velkaa, niin et sinä silti edelleenkään olisi vapaa tältä valtionvelanmaksutaakalta ja EU:n yhteisvastuusta. 

Näiden BIS-pankiirien olisi jo korkea aika kertoa se totuus, että he ovat syöneet tästä yhteisestä potista leijonasosan.... Eli he syövät liikaa omasta kuormasta, mutta maksattavat sen tappiot sitten eri valtioiden veronmaksajilla.

Nyt nämä talousroistot tuhoavat pienyrittäjät, jotka he näkevät uhkana mm. Uuden Maailmanjärjestyksen agendalle, koska UMJ-agendan mukaan sinulla ei saisi enää olla yhtään kiinteää omaisuutta, jolla olisit vähänkään omavarainen.

Tämän vuoksi kun vielä tämä YK AGENDA 2030 ja YK AGENDA 21 etenee, niin jossain vaiheessa he iskevät tämän uuden lakimuutoksen pöytään ja julistavat, että siitä päivästä lähtien on sitten kaikki omistusoikeus poistettu ihmisiltä ja käy sitten EU:ssa kuten siellä Neuvostoliitossa niille maanviljelijöille, että kaikki pellot olikin yhtäkkiä valtion hallussa.

Tämä tyrannimainen hanke johtuu siitä, että koska nämä globalistit eivät halua sallita edes juurikaan mitään yksilönvapauksia ihmisille, koska muuten taas nämä monikansallisten yhtiöiden valta-asema sortuisi kun ihmiset edelleen soveltaisivat yksilönvapauttaan ja myös tuntisivat itsensä vapaiksi.

Kun korporaatiot näkevät ja katsovat ihmisen vain heille joko sopivaksi tai ei sopivaksi työntekijäksi tai kuluttajaksi.

Siksi on mm. luotu tällainen asia kuin kulutususkonto, joka näkyi mm. muutama kuukausi sitten siinä, että suuri joukko suomalaisia ihmisiä ilmestyi yhtäkkiä Lidl myymälöiden oville jonottamaan, koska halusivat ostaa tietyt lenkkarit, koska ne olivat juuri tietyn väriset.

Eli melkein voisi trendata kilon paskaa, jota ihmiset jonottaisivat myymälöihin, jos se vain onnistuttaisiin ensin markkinoimaan oikein. Sillä tätähän se kysynnän ja tarjonnan laki on.