http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 02, 2020

Todiste siitä, että poliisi käytti etälamautinta Marko Sihvosta vastaanHelsingin poliisilaitos väärensi esitutkinta-asiakirjat, kun se väittää tuossa raportissa ettei eduskuntatalon portailla muutama viikko sitten istuneen Marko Sihvosen kimppuun hyökänneet poliisit käyttäneet etälamautinta.

Nyt tästä sivullisen kuvaamasta videopätkästä on leikattu sellainen versio, jossa ääninauhan äänenvoimakkuutta on tehostettu ylös, joten nyt sieltä kuuluu tämä yhden poliisin määräys käyttää sähköä.

Siellä siis kuuluu sanat "SÄHKÖÖ".

Sihvonen sai n. viikko sitten puhelun tältä eräältä poliisilta, joka puhelimessakin vielä väitti etteivät he käyttäneet etälamautinta.

Mutta tuosta on useita silminnäkijöitä sekä silminnäkijöiden kuvaamia tallenteita, joista näkyy selvästi poliisin etälamauttimen käyttö, jonka seurauksena Markolta lähtee hetkeksi taju, kun se 
50 000 volttia sähköä läpäisee hänen kehonsa.

Sihvonen sai tuosta, että ei suostunut lähtemään eduskuntatalon portailta pois poliisin käskystä 505 euron sakot maksettavaksi, jotka tulivat poliisin mukaan vielä poliisivirkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, vaikka Sihvonen vain puolusti yksilönvapauttaa tuossa tilanteessa, koska hän oli mennyt vartavasten eduskuntatalolle siinä aikeissa, että hän olisi halunnut päästä Suomen nykyisen oikeusministerin juttusille keskustelemaan tästä vielä Suomeen perustamattomasta perustuslakituomioistuimesta.

Mutta sitten tuli eduskunnasta käsky hajoittaa mielenilmaus poliisiväkivallalla.

Lupasin auttaa Markoa tuon sakon pois maksamisessa, joten jos kukaan teistä haluaa auttaa Markoa tuossa, niin välitän nämä hänelle siinä vaiheessa, kun on sen sakon maksun aika.

TEEMU VEHKALA
Tilinumero: FI4680002121282072

Koska olisi törkeää, että jos vielä vankila kutsuisi tuollaista sakkoa suorittamaan pois, jossa itse poliisit olivat kuitenkin tuon ihmisoikeusrikoksen nimeltä sananvapauden riisto takana.

Mutta jostain kumman syystä poliisi on edelleen tällainen jännä virkamies elin, jolla on vieläkin toimivalta harjoittaa kansalaisiaan kohtaan suoraa väkivaltaa sekä voimakeinoja, joita voidaan käyttää myös sanan- ja mielipiteenilmaisuvapauden kukistamiseen keinolla millä hyvänsä.


Poliisihan tekee vain työtään ja kautta aikain tämä sinilakkiporukka on toiminut tämän korruptoituneen eliitin vahtikoiralaumana.

Mutta siinä vaiheessa jos poliisien määrä ei enää riitä, niin silloin eliitti joutuu turvautumaan jo armeijaan.