http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 15, 2020

Jenkeissä alkoi propaganda operaatio poliisitoiminnan lakkauttamiseksi

Jenkeissä alkoi jo julkinen propaganda kampanja, jonka päätehtävänä on saada koko amerikan poliisitoiminta lakkautettavaksi, jonka tilalle sitten luodaan nämä Uuden Maailmanjärjestyksen, eli uuden normaalin poliisijoukot, joille annetaan paljon enemmän toimivaltaa mm. muiluttaa ja tappaa ihmisiä.

Image: George Soros

Miljardööri George Soros on yksi tämän operaation rahoittajista ja hänen säätiönsä keskittävät nyt julkisen huomion tässä operaatiossa vain ja ainoastaan mustiin ihmisiin kohdistuvaan rasismiin poliisin toimesta.

Tämä on operaatio

Luodaan ongelma (Tummia ihmisiä tapettaan jenkeissä poliisin toimesta)

Luodaan reaktio (Mustaan väestöön kohdistunut rasistinen poliisiväkivalta täytyy saada loppumaan amerikassa)

Luodaan ratkaisu (poliisivoimat lakkautetaan amerikassa). Näin kävi jo Minneapoliksessa, jossa poliisilaitos lakkautettiin tämän George Floyd operaation seurauksena.

Toki jenkkien valemedia (mm. NBC) on joutunut jo reagoimaan tähän, että Soros on rahoittanut tätä operaatiota ja se on leimannut ne nyt oikeisto siiven hölynpölyksi.

Kuitenkin jos niitä rahavirtoja katsoo, että keillä on se Antifan luottokortti käytössä ja mistä sinne rahat ladataan, niin Sorosin Open Society foundation siellä koreilee miltei aina rahoittajana.

Sorosin säätiöt maksaa näille Antifa aktivistisolujen perustajille ja kyseinen aktivismi on täysin Sorosin säätiöiden hallussa ja sinne syydetään myös CIA:n rahaa miljoonakaupalla ja kyse ei ole todellakaan mistään mustien oikeuksien puolustamisesta, vaan kyse on rotusodan aikaansaamisesta, joka on Sorosin tavoite ja pääagenda näissä globaaleissa operaatioissa.

Soros pitää oikeasti näitä jenkkiläisiä tummia ihmisiä hyödyllisinä idiootteina, jotka lähtevät mm. amerikassa nyt ryöstelemään kauppojen hyllyjä, jos joku musta mies surmataan poliisin toimesta. Että nähtävästi se suruaika on siinä vaiheessa ohi, kun sen urheilukaupan ikkunasta lentää ne tiilet sisään ja mustat jenkit saa sieltä viiden sormen alennuksella tuotteita (FREE STUFF).

Mutta olette varmaan huomanneet, että miten tuon USA nimisen paikan asiat pitää väkisin tuoda näkyviin myös Suomessa. Että emmekö me voi päättää edelleen täällä omista asioistamme, ilman että näiden suursijoittajien täytyy alkaa manipuloimaan koko maailman valtioiden asioita joillain ennaltasovituilla mellakoilla ja lakisäädöksillä, joiden päätavoite on murentaa ihmiskunnan perusoikeuksia, liikkumisvapautta, yksilönvapautta, sananvapautta jne. Tuosta George Floydin tapauksesta vielä sen verran, että kyseessä oli melkein parimetrinen iso mies, että oli perin hämmästyttävä asia, että miten hänet saatiin mahdutettua tuohon pieneen hauta-arkkuun.Jos tätä Floydin tapausta tarkemmin analysoi, niin esimerkiksi ambulanssin henkilökunta ei toiminut tuossa oikein, koska potilaan tilaa ei tarkkailtu... Potilaalle ei annettu edes ensiapua tuolla tapahtumapaikalla, vaan hänet siirrettiin välitömästi ambulanssiin ja vielä poliisien toimesta.

pink-floyd-rötösrekisteri.jpeg

Mutta mikään puhdas pulmunen tämä vanha pornonäyttelijänäkin toiminut George Floyd ei ollut. Vaan häneltä löytyi tuollainenkin vanha rötöslista.